تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 1211 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

اگه مثل خودم مشکل پسندی یه مدت هم دندون رو جیگر بذار. یه چیز تر تمیز می سازم مطمئنا بعد از اومدن آپدیت جدید دیتابیس دست به کار می شم
    میگم اگه نیومد چی
    شایدم اصلا به ما نمی دن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 4039
    چرا راه که وجود داره اگه خواستین راهنماییتون میکنم اما این راهش نیست شما باید مشکل کیت سرور رو حل کنید اینجوری کار ادیت بازی خیلی راحت تر میشه .
    دقیقا میشه بگی کدوم ارور dll ؟
    به احتمال بسیار زیاد مشکل شما باید آخرین نسخه diretcX حل میشه .
    آخرین نسخه DirectX نصبه. این فایل dll ارور میده : d3dx9_37
    الان هم که کیت سرور رو نصب میکنم دیگه بازی رو اجرا نمیکنه.آیا ورژن کیت سرور هم مهمه ؟ ( برای من اینه : Kitserver 9.04 by juce & Robbie )
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

[]

البته در جواب به حسین عزیزتر از جونم بگم که من هم مشکل خودت رو دارم یعنی با بازی کردن بیشتر رفته رفته متوجه نکات ضعف می شم خوب طبیعی هست وقتی آدم نسخه جدید چیزی رو که ماه ها انتظارش رو می کشه می بینه یکم سورپرایز می شه جو گیر هم میشه
    آرمین جان من متوجه نمیشم منظور شما از این جمله چیه که میگید من کم کم متوجه نقاط ضعف بازی شدم . همون روزهای اولی که بازی اومد چارچوب کلی گیم پلی دستم اومد و تا الان نظرم چندان نسبت به بازی عوض نشده و الان هم میگم این نسخه نسبت به نسخه قبل نکات مثبتش بسیار زیادتره . من یکی دو ماه پیش وقتی دمو اومد چند روز بعدش یک نقد مفصل ازش توی تاپیک گذاشتم و تازگی هم اینکار رو انجام دادم شما اگه یک مقایسه ای بکنی میبینی نظرات اخیرم نسبت به نقدی که همون روزای اولی که دمو منتشر شده تفاوت چندانی نکرده . فکر نمیکنم کار خیلی شاقی باشه که ظرف چند روز نشه چارچوب کلی گیم پلی بازیو شناخت .
    حرف من فقط اینه که من انتظار داشتم امسال هوش مصنوعی بازی یک تغییر اساسی بکنه که نکرد به همین خاطر تا زمانیکه هوش بازیهای کامپیوتری فوتبال این باشه حاضر نیستم زیاد وقتمو صرفشون کنم !
    به امید خدا هفته آینده فیفا 10 رو هم بصورت دقیق مورد بررسی قرار میدم تا همه ببینند عیار اون بازی چقدره .

آخرین نسخه DirectX نصبه. این فایل dll ارور میده : d3dx9_37
    الان هم که کیت سرور رو نصب میکنم دیگه بازی رو اجرا نمیکنه.آیا ورژن کیت سرور هم مهمه ؟ ( برای من اینه : Kitserver 9.04 by juce & Robbie )
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ببینید منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم و با نصب DIRECTX یکی از بازیها مشکلم حل شد شما مطمئن باش مشکل شما همینه . فکر نمیکنم ضرری داشته باشه که یک DIRECTX دیگه رو هم امتحان کنی .
    Last edited by 4039; 19-11-2009 at 00:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر من زیاد حرف منطقی و درستی نیست که بگیم عملکرد دروازه بانها توی نسخه قبل بهتر از این نسخه هست بسیاری از باگهایی که توی این نسخه ار دروازه بان شاهدیم توی نسخه قبل هم وجود داشتن .
    اگه دروازه بانهای این بازی گلهای زیادی دریافت میکنن دو تا علت داره اول باگهای زیاد و دوم حملات بسیار زیاد گیمر روی دروازه حریف و علت این همه فشار هم هوش پایین مدافعین و بطور کل کلیه بازیکنان داخل زمینه و نه چیز دیگه .
    پس میبینید که درحال حاضر تنها داوری بازیه که نسبت به نسخه قبل ضعیف تره مشکلات سرعت بازی و قدرت شوتها با ویرایش بازی برطرف شدن و مشکل دروازه بانها هم چیز جدیدی نیست دروازه بانهای نسخه قبل هم شوتهای محکمو دفع میکردن و مهاجمین روی ریباندها اونا رو تبدیل به گل میکردن دروازه بانهای نسخه قبل هم اشتباهات فاحشی روی عکس العملها داشتن که توی این نسخه هم شاهدش هستیم دروازه بانهای نسخه قبل هم زاویه بندی مناسبی نداشتن که اینجا هم همینطور و....[/RIGHT]

اما ختم کلام
    متهم ردیف اول AI بازیه و در ردیف های بعدی میتونیم از دروازه بان و بقیه بخش ها اسم بیریم و روی این حسابه که من بارها گفتم تا زمانیکه موتور بازی و تیم وژن عوض نشه سراغ بازی نخواهم رفت .

جناب 4039 مطالب در مورد هر دو نسخه به تفصیل عنوان شد ، ولی ای کاش میشد یه نظر سنجی تو تایپیک گذاشت در مورد این که دروازبانهای کدوم دو نسخه یعنی pes09 و pes10 عملکرد بهتری داشتند ،درسته که نتیجه این نظر سنجی قطعا" مطلق نخواهد بود ولی می تونه خیلی از حقایق رو آشکار کنه .

من به شخصه از نقطه نظرات قشنگتون خیلی استفاده میکنم ، دوستانی مثل شما و آرمین ، و سایر عزیزان دیگه حضورشون تو این تایپیک خیلی ضروریه و بار فنی تایپیک رو به شدت افزایش میده.

با آرزوی سلانتی بزای شما

موید باشید

5. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها اینو میدونستید که جوی که توی تاپیک ما وجود داره با جوی که توی سایتهای بزرگ و تخصصی این بازی با هزاران کاربر فعال از سرتاسر دنیا هست 180 درجه متفاوته ؟
    اینو میدونستید میانگین نظر هزاران گیمر در مورد این بازی از 100 حدود 83 هستش ؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

راستی
    شما ها واسه پنالتی چیکار میکنین؟
    من که هر چی میزنم یا اوته یا وسط
    اعصابم میریزه به هم
    یه راهکار بدین لطفا!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

ولی بنظر من اینایی رو که ما میایم و اینجا میگیم که داوری فلان دروازبانی بهمان داریم خیلی خیلی بزرگش میکنیم و این باعث تلقین نابجا وبیش از حد میشه
    فرض کنین که شماها این تاپیک رو نمیشناختین و اینجا این بحث ها رو نمیخوندین بازم اینقدر از ساکر زده میشدین خب نه فوقش مشکلات رو میدیدین و همونجا حرص میخوردین و میرفت پی کارش . ولی الان مرتب این میگه بد اون میگه بد اینجوری میشه که روی هرکی میاد تو این تاپیک تاثیر منفی میزاره و نکات مثبت نادیده گرفته میشه که این خیلی بده پس بیاین یه کاری کنیم که این تاپیک از این ماتم کده در بیاد
    خدا را شکر که این شرکت مورد علاقه ما نوآوری تو این فوتبال زیاد بوجود آورده که مایه افتخاره به به

9. 3 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان ممنون میشوم کسی جواب بدهد

من بازی را مجددا" نصب کردم حال این پچ ها برای ادیت بازی را کجا باید بریزم چون دیگر کیت سروری وجود ندارد؟

کیت سرور هم نصب میکنم اتفاق خاصی نمی افتد و فولدر کیت سرور ساخته نمیشود

قبلا فکر کنم با نرم افزار AFS Explorer فولدر کیست سرور به وجود آمد

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

بای بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

دوستان ممنون میشوم کسی جواب بدهد

من بازی را مجددا" نصب کردم حال این پچ ها برای ادیت بازی را کجا باید بریزم چون دیگر کیت سروری وجود ندارد؟

کیت سرور هم نصب میکنم اتفاق خاصی نمی افتد و فولدر کیت سرور ساخته نمیشود

قبلا فکر کنم با نرم افزار AFS Explorer فولدر کیست سرور به وجود آمد

ممنون میشوم راهنمایی کنید.

بای بای
    خب یه کیت سرور دیگه دان کن اینکه کاری نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان عزیز فکر میکنم این همه نقد برای بازی پس 2010 فقط به این خاطر هست که همه ما عاشق کونامی هستیم و انتظارات زیادی داریم ازش !

اما یک مورد خیلی مهم که همه از هوش مصنوعی بازی ایراد میگیرند ! باید خدمت شما عرض کنم شما دوست عزیز میخواهین 11 بازیکن مثل یک انسان و یک فوتبالیست ماهر جاگیری کنند؟ !!!
    دیدم یکی از دوستان عکس گذاشته ببینید مدافع چه کار میکنه والا به خدا ما کارهایی از این خنده دار تر در فوتبال واقعی خودمون در لیگ برتر میبینیم !!!
    بنابر این بحث راجع به هوش مصنوعی بازی به نظر من اشتباه است مغز ما رو اگه بخواهیم نسخه سیپیوش رو بدیم بیرین یک کیس میخواهد به اندازه کره زمین !
    با وجود این به نظر من باید به کونامی آفرین گفت هوش مصنوعی بازی واقعا عالیه با توجه به امکانات موجود ما که ابر رایانه نداریم!

ولی انتقادات طرفداران در بعضی موارد کاملا به جاست و حق دارند چرا چون یک طرفدار حق داره از کونامی توقع داشته باشه که اگه پیشرفت نمیکنه پسرفت هم نکنه

چرا این همه پس 6 را دوست داشتیم و داریم؟
    فرض کنید هیچ تغییری حتی 1 اپسیلن هم از پس 6 تا امروز صورت نمیداد کونامی و فقط گرافیک رو میبرد بالا تا چیزی که الان میبینیم
    همه ما میگفتیم به به به به

من که پس بازم خیلی ناراحت میشم که ببینم ای بابا داوریش بد تر شده که نه بهتر ! (توقع دارم کونامی در هر ضمینه پیشرفت کنه) این در حالیه که ما قبلا با داوری حال میکردیم میدیدیم به خطا میکنه داور آوانتاژ میده بعدا میاد بهت کارت میده اما حالا....!
    یک پس باز ناراحت میشه وقتی ببینه دروازه بان این همه خنگه در حالی که قبلا این همه خنگ نبوده !

اینهاست که ما رو ناراحت میکنه که چرا پس به جای پیشرفت پسرفت کرده ؟!
    من هنوز که هنوزه میگم دروازه بان پس 1999 پلی استیشن یک از این دروازه بانان سه بعدی جدید خیلی باهوشتر بود !
    تک به تک میشدی جم میخوردی میپرید توپ رو از زیر پات میگرفت الان نگات میکنه مثل بز!

13. 3 کاربر از mohsen62k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •