سلام
بچه ها در adsl2+ سرعت ها چه جوری تو هر شرکتی سرعتش مثل صبانت هست؟
من صبانت دارم 128 سرعت دانلود 100 خیلی خوبه
حالا یک شرکت دیگه تبلیغش را دیدم ارزون تر می داد حالا می ترسم128 که میده مثل مال مخابرات 128 سرعت دانلودش 15-16 باشه
سلام
بچه ها در adsl2+ سرعت ها چه جوری تو هر شرکتی سرعتش مثل صبانت هست؟
من صبانت دارم 128 سرعت دانلود 100 خیلی خوبه
حالا یک شرکت دیگه تبلیغش را دیدم ارزون تر می داد حالا می ترسم128 که میده مثل مال مخابرات 128 سرعت دانلودش 15-16 باشه
نه همشون اگه مشکل فنی موقتی نداشته باشن سرعتشون همون دورو بر 100 هستش.یا حداقل دیگه 30 هستش.(اگه مشکل موقتی نداشته باشن)
ولی فقط روزا.که حجمت سریع تموم شه.شبا یخورده میاد پایین.
از بچه هایی که اون شرکت مورد نظرتو دارن بپرس سرعتش چنده؟
اینو نگیرین.من دارم ناراضیمیا اگه نبود شاتل سرویس 2 مگ بگیر که 3 گیگ حجمشه شبا سرعت از 150 تا 250 هستش. و روزا 250 .ارزونم هست 24000 تومن.
5 گیگ حجمشه.
شبانش هم رایگان نیست
Last edited by BursT; 05-07-2011 at 11:17.
اون طرح eco-office هستش که شما گرفتی.اون مخصوص شرکت هاست که شب شرکتا خوب میبندن دیگه و رایگان شبانه نداره!عوضش حجمشو با همون قیمت کردند 5 گیگ.
ولی کاربرای خونگی 2 مگ eco میگیرن که حجمش 3 گیگ هستش و شبا رایگانه.و چون 2 مگ بالاترین سرویس شاتل هستش پس حداکثر سرعتو تا میتونه چه شب و چه روز در اختیار مشترکین قرار میده
فقط یه نکته اینکه ممکنه تو شهرهای مختلف سرعت شبانش فرق داشته باشه
شما هم داداشم از ماه بعد برید اونی که گفتمو بگیرین اگه مایل هستین...که شبی حداقل 2 گیگ و مثل دوستمون تو شهر رشت 3.5 تا 4 گیگ دانلود کنید
Last edited by arashlolos; 05-07-2011 at 15:46.
یکی نیست جواب بده؟
داداشم شاتل که خوب بود.لابد موقتیه.
الان این چیزایی که میخواین همه هم دنبال همین هستند و بیشتر از این چیزی نمیخوان!!!!!!!!!!!!!!
حتما بازی میکنید که پینگ پایین میخوای
مگه پینگ زیر 150 تو ایران داریم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه من که حداقل 300 هستش.شاتلم شنیدم خوبه.
ولی یه نکته اینکه شرکتای مختلف تو مناطق مختلف کشور سرویس های با کیفیت های متفاوتی میدن بستگی به مخابرات و ...
پس باید دنبال بچه هایی که از طریق مخابرات محل شما سرویس میگیرن از شرکتا رو پیدا کنی و از اونا بخوای کمکت کنن
مثلا من تو رشت شاتل بهترینه ولی من از یه شرکت دیگه گرفتم چرا که بتونم با قیمت ارزون دانلود بالایی داشته باشم ولی پینگم افتضاست
آیا 128 پارس آنلاین سرعت دانلود شبانش با 512 فرق داره؟
سلام .
دوستان این 2 مدل مودم وایرلس خوب هست ؟
TL-WR741ND
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1097x1280.
کدوم بگیرم به نظرتون ؟ اصلا این 2 مدل خوب هستن ؟
مخلصیم.
TD-W54KIT
![]()
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز، مدل TL-WR741ND جدیدتر است و امکاناتش از از مدل TD-W54KIT بیشتره که شاخصترین تفاوت نرخ اتقال داده هستش که در اولی 150Mbps و در دومی در بهترین حالت ممکن 54Mbps است. به نظر من اولی رو برداری ضرر نکردی.
حامد![]()
وای من ای دی اس ال پیشگامان گرفتم 12 روزه منتظرم وصل کننخیلی نامردن. راستی خطمو ژانره کردن گفتن کارت نداری واسه همین چراغ ای دی اس الت روشن نمیشه. کسی میدونه یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)