نه کنکوریم!
چون قطرش خیلی کمتر از اموزششه آدم فکر میکنه نصف مطالب رو نداره.......پس تستشو میگیرم
نه کنکوریم!
چون قطرش خیلی کمتر از اموزششه آدم فکر میکنه نصف مطالب رو نداره.......پس تستشو میگیرم
منظور شما کتاب شیمی سال سوم هست دیگه ؟
در سال سوم کتاب تست دقیقا 2 ( یا حتی 3 ) برابر کتاب آموزش هست !!
خیلی ممنون.جوابت خیلی عالی بود .ولی اگر ناراحت نمیشی باید بگم که کمی کلیشه ای بود.من جوابت رو کلمه به کلمه خوندم تا به عمق اون چیزی که میخوای بگی برسم.ولی تمام کسانی که تمام کتابهای زیست دبیرستان رو چند دور خونده باشن (گذشته از این که پر از اشتباهات فاحش است
) توی بعضی از کلمات و جملات میمونن که شرط میبندم نویسنده کتاب خودش نمیتونه یه لحظه تو مدتی که بچه ها کتاباش رو میخونن راحت بخوابه!!!!
من خودم با اینکه علاقه فراوانی به زیست دارم بعضی مواقع به خاطر این چیزا که گفتم از کتاب زده میشمو تصمیم میگیرم برم سراغ یه کتاب دیگه البته به جز تست!!!!
البته اگه اشکالی نداره من ایندفعه سوالایی که توش گیر میکنم رو از شما میپرسم.اشکالی که نداره؟![]()
خواهش می کنم عزیز
من برای خوشی های زندگیم وقت کم میارم چه برسد به اینکه ..................
باشه رفیق
سوال از شما و سعی می کنیم که با کمک هم مساله را حل کنیم ...............
لطفا سعی کن که سوالت روشن و مشخص باشد و اگر به یک ابهام در کتاب درسی اشاره داری دقیق بگو که از کدوم کتاب و چاپ چه سال که من هم راحت بتونم پیداش کنم که البته چندان تفاوت نمی کند فقط جهت احتیاط میگم که کم لطفی نکرده باشم ......
اولین سوال من از زیست 2 و فصل 2 است.درصفحه 42 آمده است که در برش عرضی نخاع یه قسمت خاکستری که همان جسم سلولی نورون است و یه قسمت سفید که محتوی آکسون و دندریت است وجود دارد.با توجه به اینکه کتاب هر نورون را یک مجموعه به هم پیوسته دانسته:
1- شکل قرار گیری نورون ها در این منطقه چگونه است که جسم سلولی در قسمت خاکستری و آکسون و دندریت در قسمت سفید است؟
سوال دیگر من در همین فصل در صفحه 44 است.
2 -آیا مخ از نورون تشکیل شده است؟
3 -آیا قسمت قشر مخ و بخش سفید مخ از همان موادی تشکیل شده که در قسمت خاکستری و سفیدنخاع است؟(یعنی به ترتیب جسم سلولی وآکسون ودندریت )
چاپ دهم 1389
نه منظورم پیشه!یعنی اموزش پیش بهتره تستشه؟؟
من این همه وقت فکر میکردم داری سوم رو میگی![]()
البته بهتر هست این سوالات رو در تاپیک اشکالات درسی مطرح کنیم .
این جمله قرمز اشتباه هست هیچ کتابی نورون واحد رو مجموعه فرض نکرده . اون قسمت خاکستری محتوی تعداد بسیار ززیادی جسم سلولی هست نه یک جسم سلولی
در مورد ساختار مخ هم در کتاب درسی حرفی به میون نیومده فقط در مورد قشتر مخ صحبت شده
ببین دوست عزیز
من همان بخش از دست نوشته های خودم که مرتبط به ساختار برش عرضی نخاع هستش برایت میزارم و این میشود جواب سوال 1 شما :
ساختار برش عرضی نخاع را میشه به راحتی این گونه تخیل نمود که، یک دایره ی هستش که در وسطش یک تصویری از دو بال خفاش وجود دارد و حال در فضای اشغال شده ی این دو بال خفاش دون دون های ریز بسیار وجود دارند که از هریک هزاران رشته در اطراف به شکل مرتبط و غیر مرتبط پراکنده شده است و حال آن دونه هایی که رشته هایشان به یکدیگر مرتبط شده اند «نورون های رابط» و آن دونه هایی که رشته هایشان از آن فضای اشغال شده بال های خفاش خارج شده اند «نورون های حسی + نورون های حرکتی» می باشند که فقط جسم سلولی شان در فضای بال های خفاش قرار گرفته شده اند و آکسون و دندریت آنها تماما فضای اطراف بال های خفاش را احاطه کرده اند. :::::: حال آن فضای بال های خفاش از جنس ماده ی خاکستری می باشد و فضای اطراف بال های خفاش از جنس ماده ی سفید می باشند.
در مورد سوال دوم شما :
اینکه به شکل روشن و شفاف در کتاب به ساختار مخ اشاره شده باشد نیست ولی از یکسری نکات میشه استنباط زیر برایش داشت:
هر سیستم بدن از چهار بافت تشکیل شده است : بافت پوششی + بافت پیوندی + بافت ماهیچه ای + بافت عصبی
حال در همان دو پاراگراف ابتدای بخش محافظت از دستگاه عصبی مرکزی به وضوح به ساختار لایه ی مننژ و اینکه زیرش سلول های مغزی وجود دارد اشاره می کند حال اگر بشود گفت که تمام ساختار مخ بافت عصبی می باشد به راحتی می شود گفت که :
ساختار مخ ترکیبی از « نورون ها و نوروگلیا » می باشد که در واقع میشود گفت که ساختار بافت عصبی مخ از چهار نوع سلول تشکیل یافته است : «نورون حرکتی + نورون حسی + نورون رابط + سلول پشتیبان و تغذیه کننده و عایق بندی کننده ی نورون ها (با تولید میلین) که بهش نوروگلیا گفته می شود)
::::در مورد سوال سوم هم باید بگم که
استباط خودم از آنچه که دقیقا در خود کتاب درسی گفته شده است همین هستش که در بافت عصبی دو نوع ماده ی خاکستری و ماده ی سفید وجود دارد که چه در بخش ساختار مخ و چه در بخش ساختار نخاع منظور یکسان می باشد و ماده ی خاکستری نخاع همان ماده ی خاکستری مخ و ماده ی سفید نخاع همان ماده ی سفید مخ می باشد.
ولی در این کتاب جلد سوم از سری کتاب های 8000 تست گاج (زیست 2 بخش 1) دکتر محمد حسن نصیری
به وضوح به نکته مذکور اشاره دارد و گفته شده است که ماده ی خاکستری در واقع بخش اصلی نورون هایی می باشد که آکسون و دندریت ها آنها فاقد میلین می باشد و ماده ی سفید همان آکسون ها و دندریت ها ادامه یافته می باشند که حاوی میلین می باشند.
و این گونه هم می شود از خود کتاب درسی استنباط نمود که : در بخش «نورون های میلین دار» به وضوح گفته شده است که «میلین از جنس غشاء (بیشتر فسفولیپید + پروتئین) » می باشد و در بخش اندامک های غشادار از فصل سلول شناسی هم به وضوح گفته شده است که اکثر اندامک ها درون سلول «بی رنگ» می باشند که حال همین بی رنگ بودن و شفاف بودن زمانی که حالت فشردگی ای مثل ساختار بافت عصبی را پیدا نمایید در آن ساختار آکسون ها و دندریت های میلین دار «سفید رنگ» به نظر خواهند رسید. پس می شود جایی که حاوی ازدحام آکسون ها و دندریت ها میلین دار هستش میشود سفید رنگ (ماده ی سفید) و جایی که حاوی جسم سلولی و نورون رابط و نورون های حسی و حرکتی بدون غلاف میلین می باشند، می شود ماده ی خاکستری
بچه ها به نظر شما برا هندسه پایه نشر دریافت بگیرم یا هندسه1وهندسه2گاج سفید ؟؟؟؟
سطحمم خوبه و بنظر خودم نمیصرفه دو کتاب گاج برا8تا تست .تازه گاج سوالا المپیاد امریکاهه ! خیلی سوالاش زیاده؟؟؟
لطفا کسایی که دارن نشر دریافت تستاش ماله کنکورا قبله مثلا90 یا؟؟؟؟اگه میشه یه توضیح درباره نشر دریافت یا کسایی که گاج دارن بگن از کدوم راضین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من چی بگیرم؟که بهترین نتیجه بگیرم.
کمک...................................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)