تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 940 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام. من بازیکن حرفه ای نیستم، تفریحی میزنم و الان تازه adsl گرفتم و تاپیک رو هم مرور نمیکردم. میخوام بدونم چیز میز دانلودی برای این بازی چی هست که دانلود کنم ؟البته حرف اون دوستمون هم درسته، خوبه پست اول ویرایش بشه و یک لیست از موارد دانلودی به همراه اینکه چی هستند و چه تغییراتی تو بازی میدند فراهم بشه. اگر امکانش نیست همین طوری بگید که الان چیا برای دانلود هست و چه کار میکنند . متشکر.
    دوست عزيز.در پستهاي قبل براي ويرايش بازي اعم از:
    دانلود پچ هاي جديد،طريقه نصب پچها،كرك بازي،تغيير اسكوربورد،تغيير لوگوها،ويرايش لباس،ويرايش توپ ها،ويرايش آهنگها،ويرايش سيوها،انواع آپشن فايل،دانلود برنامه هاي مورد نياز و... و هر چيزي كه فكرشو كنيد گذاشته شده و در مورد هركدوم مباحثي هم صورت گرفته كه اگه بخواد تكرار بشه تعداد صفحه ها به 2000 ميرسه!لطفا و حتما يه سري به اون پستهاي قبل بزنيد و يا موضوع مورد نظرتون رو سرچ كنيد خيلي بهتر و جامع تر به جوابتون ميرسيد.
    براي مثال همين مشكل نصب پچ ها رو دوست عزيزمون MORTAZA.2FUN بارها مطرح كرده ولي بعد چند صفحه دوباره سوال ميشه...

سلام.آقا مرتضی چند تا ترفند باحال مثلا لاپا زدن یا چند نوع دریپل که با کیبرد هم بشه اجراش کرد.
    شما در بازي يا تمرين stop زده و به قسمت Command List بريد.در اينجا با آموزش مقدماتي و برخي ترفندها آشنا مي شيد كه برخي نكات كنكوري هم نوشته شده...

سلام دوستان.برنامه taksi يه برنامه ساده و دوست داشتي براي گرفتن عكس و فيلم از تصوير در حال اجرا براي بازيهاي سه بعديست.در pes2009 شما مي تونيد گاهي اوقات صحنه موردنظرتون رو در قسمت replay سيو كنيد اما اين گزينه هميشه فعال نيست!با اجراي برنامه taksi شما با زده يك كليد مي تونيد از صفحه تصوير عكس بگيريد و يا از يك صحنه خاص(با زدن كليد در اول و آخر صحنه مورد نظر) اون رو با فرمت avi البته بدون صدا ذخيره كنيد.
    لينك دانلود با حجم 92 كيلو بايت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[QUOTE]
    دوست عزيز.در پستهاي قبل براي ويرايش بازي اعم از:
    دانلود پچ هاي جديد،طريقه نصب پچها،كرك بازي،تغيير اسكوربورد،تغيير لوگوها،ويرايش لباس،ويرايش توپ ها،ويرايش آهنگها،ويرايش سيوها،انواع آپشن فايل،دانلود برنامه هاي مورد نياز و... و هر چيزي كه فكرشو كنيد گذاشته شده و در مورد هركدوم مباحثي هم صورت گرفته كه اگه بخواد تكرار بشه تعداد صفحه ها به 2000 ميرسه!لطفا و حتما يه سري به اون پستهاي قبل بزنيد و يا موضوع مورد نظرتون رو سرچ كنيد خيلي بهتر و جامع تر به جوابتون ميرسيد.
    براي مثال همين مشكل نصب پچ ها رو دوست عزيزمون MORTAZA.2FUN بارها مطرح كرده ولي بعد چند صفحه دوباره سوال ميشه...
    منظورتون از پست های قبل همین 8200 پست ناقابله ؟

به نظرم اینطوری خیلی بهتر خواهد شد.لازم نیست مباحث تکرار بشند . کافیه فقط تیتر مربوط به هر مبحث در پست اول بیاد و بعد ارجاع داده بشه به پست یا پست های مربوطه . به 2 تا پست هم نمیرسه چه برسه به 1 یا به قول شما 2000 صفحه. این روشی هست که در خیلی از تاپیک ها به کار بردند و مثلا فکر نمیکنم مباحث و مطلب های مربوط به این بازی از آموزش ها و کرک ها و بقیه نکات kaspersky یا nod32 بیشتر باشه که همه اونها رو تو یک پست تیتر کردند و ارجاع دادند به محل مربوطه.
    اینطوری از یک طرف تعداد سوال های تکراری کمتر میشه و مهمتر اینکه تعداد جواب های تکراری به صفر میرسه و کافیه بگید پست اول رو بخونید. و همینطور ارزش و کلاس و کارایی تاپیک بالا میره و مواردی که کاربر ازش هیچ اطلاعی نداره و طبیعتا نمیتونه سرچ کنه همه یک جا ویترین میشند.
    البته جون با پیشنهادم مخالفت کردید فقط گفتم که هنوز به نظرم این روش مفید تره اما خب انجامش به نظر همکاران و کاربران فعال تاپیک بستگی داره.

4. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

[quote=omid-p30;3820721]

منظورتون از پست های قبل همین 8200 پست ناقابله ؟

به نظرم اینطوری خیلی بهتر خواهد شد.لازم نیست مباحث تکرار بشند . کافیه فقط تیتر مربوط به هر مبحث در پست اول بیاد و بعد ارجاع داده بشه به پست یا پست های مربوطه . به 2 تا پست هم نمیرسه چه برسه به 1 یا به قول شما 2000 صفحه. این روشی هست که در خیلی از تاپیک ها به کار بردند و مثلا فکر نمیکنم مباحث و مطلب های مربوط به این بازی از آموزش ها و کرک ها و بقیه نکات kaspersky یا nod32 بیشتر باشه که همه اونها رو تو یک پست تیتر کردند و ارجاع دادند به محل مربوطه.
    اینطوری از یک طرف تعداد سوال های تکراری کمتر میشه و مهمتر اینکه تعداد جواب های تکراری به صفر میرسه و کافیه بگید پست اول رو بخونید. و همینطور ارزش و کلاس و کارایی تاپیک بالا میره و مواردی که کاربر ازش هیچ اطلاعی نداره و طبیعتا نمیتونه سرچ کنه همه یک جا ویترین میشند.
    البته جون با پیشنهادم مخالفت کردید فقط گفتم که هنوز به نظرم این روش مفید تره اما خب انجامش به نظر همکاران و کاربران فعال تاپیک بستگی داره.
    نه دوست عزيز من منظورم قسمت آخر حرفهاتون بود:
    اگر امکانش نیست همین طوری بگید که الان چیا برای دانلود هست و چه کار میکنند .
    و اما درباره پيشنهادتون:من كاملا تاييد مي كنم.اينكار باعث ايجاد نظم و يك فهرست كامل ميشه كه البته بايد مديران اون رو ايجاد كنند،مي تونيد به اونها پيشنهاد اين كار رو بديد،چون بقيه محدوديت دارن.منتظر پاسخ مديران هم خواهيم بود...
    تعيين يك نفر ناظر فعال براي ويرايش و دسته بندي پستها
    براي مثال در فروم هاي خارجي يك ناظر پستهاي اضافي و بي استفاده رو خذف ميكنه اين هم باعث كاهش حجم فروم ميشه و هم اينكه باعث ميشه كاربران فقط پستهاي مفيد بدن.اين خيلي موثره.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

اگه میشه کرک کامل بازی رو به من بدین !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من چند وقته دیگه نمی تونم از Gaming access چیزی رو دانلود کنم یعنی وقتی صفحه ی دانلودش می رم می نویسه که 7 ثانیه دیگه لینک دانلود می یاد ولی خبری نمیشه!!!

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان اگر تو مستر لیگ ترانسفر رو هارد گذاشته باشیم میشه بعد از یک فصل تغییرش داد ؟
    یعنی دوباره به حالت پیش فرض (نورمال) برگرده

من هم با فهرست کردن مطالب موافقم باعث میشه خیلی از سوالهای اضافی کمتر بشه مثل سوال من تو پست قبلی که هیچکس بهش جواب نمیده

من هم با فهرست کردن مطالب موافقم به نظرم می تونه خیلی از سوالات بدون پست زدن جواب داده بشه و حجم صفحات اینطوری بالا نره مرور کردن 822 صفحه کار اسانی نیست

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا تورو خدا یکی یه save از become a legend بذاره واسه ما
    اگه از فصل دوم باشه خیلی بهتره
    اگرم نبود هر چی گذاشتین عیبی نداره
    فقط یه save بذارین
    تا حالا چند بار پست دادم
    با تشکر
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

آقا تورو خدا یکی یه save از become a legend بذاره واسه ما
    اگه از فصل دوم باشه خیلی بهتره
    اگرم نبود هر چی گذاشتین عیبی نداره
    فقط یه save بذارین
    تا حالا چند بار پست دادم
    با تشکر
    پیشاپیش ممنون

بفرما دوست عزیز
    محسن جان این سیو از فصل چهارم هست .
    این هم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    قربانتان

11. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

بفرما دوست عزیز
    محسن جان این سیو از فصل چهارم هست .
    مرسی عزیزم
    خیلی لطف کردی
    اینو توی کجا کپی کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مرسی عزیزم
    خیلی لطف کردی
    اینو توی کجا کپی کنم؟
    در اين مسير:
    \My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

دوستان من چند وقته دیگه نمی تونم از Gaming access چیزی رو دانلود کنم یعنی وقتی صفحه ی دانلودش می رم می نویسه که 7 ثانیه دیگه لینک دانلود می یاد ولی خبری نمیشه!!!
    من هم همين مشكل رو دارم.ثانيه شمار ثابت مي مونه.از دوستان كسي اين اواخر تونسته از Gaming access دانلود كنه؟

14. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •