تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 1138 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی

کاربراتور را اوراق کردم منتها دو تا از قسمت هایش (در عکس مشخص کردم)را نمیدونم چطور باز کنم لطفا راهنماییم کنید
    لوله ای که مکش وکیوم دلکو را بر عهده داره بالاش جای یک لوله دیگه است که جاش خالیه از داخل این دو لوله بهم وصل هستن اما هیچکدام مکش نداشتن ، این قطعات خیلی جرم گرفتن بشور ببینم مشکل مکش نکردن از چیه میتونم ایراد را پیدا کنم ...!

لاستیک تلمبه(پمپ شتاب) را چطور میشه تعویض کرد ؟ با تشکر فراوان

2. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای تعویض لاستیک پمپ شتاب، تقریبا مثل تعویض لاستیک ترمز سیلندر چرخ عقب انجام میشه و کار مشکلی نیست فقط کمی دقت نیاز داره.( اگر کل پمپ را خواستید باز کنید با تصویر توضیح میدم)

قطعه ای که داخل بدنه کاربراتور قرار گرفته و از جنس برنج هست، در واقع سوپاپ یکطرفه پمپ شتاب بوده که باید با نوک تیز یک وسیله سوزن مانند از جای خودش بیرون بکشید تا فنر و ساچمه انتهای اون هم بیرون بیاد.

بخشی که سه تا پیچ داره، مربوط به مسیر تغذیه اضافی بنزین در حالت سلو است و نیازی به باز کردن اون نیست و اگر کل قطعات را داخل تینر بگذارید یا با اسپری کاربراتور شور تمیز کنید کافیه.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جناب camaro lt ممنون از کمک و راهنمائیتون ، ببخشید که زیاد سوال میکنم

امروز با دقت کف کاربراتور را نگاه میکردم متوجه شدم که راهگاه و شیارهایی که داره کپی اون باید روی واشری که روی مانیفولد هست ، بعضی از راهگاها نیست . . . ! ! در عکس مشاهده میکنید

این راهگاه (شماره 1) وصل به مسیر تغذیه اضافی بنزین در حالت سلو (که روی واشر ایجاد نشده )

دومین راهگاه که ایجاد نشده مربوط به مکش ترموسوئیچ هستش اما راهگاه دیگه ای داخل دریچه بزرگ(گاز) با فلش در عکس Aنام گذاری شده هستش که مکش انجام میشه ، به نظر شما این راهگاه روی واشر ایجاد بشه یا خیر ؟

پیشنهاد شما در این مورد چیه ؟ عکسی از واشر کف کاربراتور هست خدمتتون تا ازش استفاده کنم با تشکر فراوان

6. 6 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصویر واشر کف کاربراتور قبل از تعویض

نمونه واشر جدید که الان روی ماشین استفاده شده

کف کاربراتور که دقیقا مشابه کاربراتور شما است

تصاویری که از نت پیدا کردم نشان میده که توی کیت کاربراتور هم واشر به همین شکل وجود داره

مسیرهایی که ته کاربراتور دیده مشه ممکنه مربوط به مدلهای دیگه ای از اون باشه که روی نوا استفاده نشده و صرفا جای مسیرها وجود داره، از طرفی واشر موقع سوار شدن بخشی از دیواره مسیر یک مجرا را بوجود میاره ( مثل واشر وسط کاربراتور) و نیازی به باز کردن و بریدن اضافه نیست.

اما من فکر میکنم کاربراتور شما مقداری با کاربراتور من فرق داره چون ظاهرا تفاوتی توی مسیر مجرای سلو بین این دوتا هست

اگر قبل از باز و اوراق کردن کاربراتور عکس دارید بگذارید، همینطور تصاویر بزرگتر و دقیق از بخشهای مجزا شد( بخصوص قسمتهایی که واشر نصب میشه) تا مقدار تفاوت معلوم بشه

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دیروز که کاربراتور را با اسپره میشستم قطعه حالت سلو از جاش درآمد شبیه کنتاکت لوازم برقی هستش بقدری خود قطعه و جاش دوده گرفته بود، با اینکه چند بار شستم باز به اون شکل تمیز نشد
    الان مشکل اصلی عدم مکش برای وکیوم دلکو هستش و بعد مسیر مجرای سلو که ازته کاربراتور توسط واشر هنگام بستن کارب مسدود میشه.
    با تشکر فراوان

10. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بخشهای مشابه در هر دو کاربراتور را به دقت مقایسه کردم و ظاهرا فرقی نداره،

اما در مورد جرمهایی که سفت شده بهترین کار گذاشتن کل قطعات داخل تینر 2000 به مدت حداقل یک روز هست تا خیس بخوره.
    اگر بخشی از واشر جلوی مسیر هوا برای مکش را گرفته، باید اون قسمت از واشر سوراخ بشه. احتمال داره واشر را متناسب با نمونه کاربراتور انتخاب نکرده باشن و گاهی این اتفاق رخ میده.
    بر اساس شماره شناسایی کاربراتور ، فرم صحیح واشرها را در نت جستجو کنید

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سپاسگذارم جناب کامارو ال تی

لینک کاتالوگ کاربراتور:
    eaccess.smpcorp.com/eCatalogs/Downloads/EMD/GF3791-4.pdf

Last edited by as5778; 06-08-2015 at 16:13.

14. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 10 )

سیمکشی مربوط به مبدل گشتاور دارای قفل
    این بخش تماما مربوط به تجربه من در مورد سیمکشی مورد نیاز برای کنترل مبدل گشتاور دارای قفل ، بعد از زمانی که تصمیم به جایگزینی گیربکس TH700R4/4L60 بجای گیربکس TH400 در جمس سابربن مدل 1975 خود گرفتم، می باشد.

من قبلا با نصب یک کروز کنترل و استفاده از مزایای آن و همچنین تغییر دیفرانسیل عقب به مدل جدید با ضریب گردش 4.11 برای سرعت گرفتن در بزرگراه و همچنین کشیدن انواع کاروانها و قایق و خودروهای دیگر، تغییرات مورد نیاز خود را در خودرو انجام دادم.
    به عنوان بخشی از این پروژه، من " بست سوپاپ سیم گاز معمولی " را نیز بر روی خودرو نصب کردم و بنابراین میتوانم کابل روکشدار را به کاربراتور متصل کنم. ( این بخش مربوط به سیستم کروز کنترل می شود که در صورت پیدا کردن مرجع مناسبی ، توضیحات لازم داده خواهد شد).

این اطلاعات به مقیاس وسیعی در گیربکس 200R4 مورد استفاده قرار میگیرد، اما نه در هر گیربکس اتوماتیکی که بعدها توسط کامپیوتر کنترل می شد، چرا که همه آن نمونه ها توسط کامپیوتر کنترل شده و مقدار بیشتر یا کمتری از سیمکشی ناچارا برای ارتباط سنسورهای خاص به کامپیوتر ،مورد استفاده قرار می گرفت.
    بررسی اجمالی

تنها کاری که شما در این سیمکشی مربوط به گیربکس باید انجام دهید، جهت کنترل کارکرد ویژگی قفل مبدل گشتاور است. انجام این کار میتواند بر اساس انتخاب شما، توسط نصب یک کیت ساده و یا یک سیمکشی معمولی صورت بگیرد.
    این نوع کیتها بطور معمول دارای دو سیم هستند که به گیربکس متصل می شوند. یکی از آنها برق مثبت است که مربوط به کلاچ مبدل گشتاور بوده ،و دومی برق منفی بدنه است.

وقتی که شما برق مثبت و منفی را در این سیستم بکار ببرید، قفل مبدل گشتاور فعال شده و درگیر می شود، و هنگامی که یکی و یا هردوی این جریان مثبت و منفی برق قطع شود، قفل مبدل کلاچ نیز آزاد می گردد. ( مشابه وضعیت کلاچ مگنتی کمپرسور کولر خودرو)

در این کیتها همچنین یک سوئیچ خلاء ( وکیوم )، تعدادی از کابلها و سیمکشی های متداول در این نوع مدارات،و شاید هم یک سوئیچ فشاری برای تعیین این وضعیت که کدام دنده درگیر است، وجود دارد، و گاهی اوقات نیز یک حسگر سرعت ساده نیز در کیت موجود است تا با استفاده از آن، از قفل شدن مبدل گشتاور در کمتر از سرعت مشخصی جلوگیری شود.
    این کیتهای ساده همگی به نمونه های " نصب و استفاده کن " معروف هستند، بنابراین شما میتوانید با خرید یکی از این کیتها کار را به سادگی انجام دهید، و یا اینکه با طراحی یک مدار، کیت ساخته شده توسط خودتان را استفاده کنید ، که این دیگر به انتخاب شخصی شما و البته مقدار هزینه ای که میتوانید برای این کار صرف کنید، بستگی دارد.

من ترجیح دادم تا کیت مورد نظر خود را طراحی کرده و نصب و استفاده بکنم،و تمام بخشهای آن از کوچکترین جزئیات تا اصلی ترین موارد توسط خودم طراحی و اجرا شود.
    به این نکته توجه داشته باشید که بخشی از این سیمکشی مورد نیاز، در داخل کارتل روغن گیربکس قرار دارد، بنابراین هرزمان که کارتل را باز می کنید تا باقیمانده روغن گیربکس را تخلیه، و فیلتر آنرا تعویض کنید،زمان مناسبی برای انجام سیمکشی در آن بخش است و البته فقط یکبار نیاز به انجام چنین کاری هست.
    جزئیات
    در اینجا تعدادی تصویر از سیمکشی که در محفظه کارتل گیربکس وجود دارد نشان داده شده.
    در اولین تصویر کانکتور اتصال سیمهای خارج شده از گیربکس را میتوانید ببینید که هنوز آن را تمیز نکردم. این کانکتور در سمت چپ گیربکس قرار گرفته است و دقیقا نشان میدهد که سه رشته سیم از آن خارج می شود. به محل قرار گیری این کانکتور مربوط به سیمها،نسبت به محل اتصال لینک شیفتر گیربکس توجه کنید.

در چهار تصویر بعدی، سیمکشی مربوط به قسمت داخل کارتل روغن گیربکس نشان داده شده است و البته هنوز ان را از روغن بطور کامل تمیز نکردم.

در آخرین تصویر، بخش زیرین کانکتور نسب شده بر روی پوسته گیربکس را میتوانید ببینید که در داخل کارتل روغن گیربکس به این شکل است.

قطعه سفید پلاستیکی مربوط به سوکت کانکتور سیمکشی است که به پوسته گیربکس از سمت بالا و پایین آن متصل شده و با وجود کوچک بودن قطعه، وظیفه مهمی به عهده دارد.

این بسیار مهم است که بدانید هرکدام از این سیمکشی ها به چه دلیل و برای چه منظوری در آنجا نصب شده،زیرا من متناسب با احتیاج خود قصد دارم این گیربکس را به نمونه بدون نیاز به کنترل توسط کامپیوتر نصب شده در خودرو، تغییر دهم.
    همانطور که در تصاویر می بینید، بطور کلی چهار سوئیچ فشار روغن وجود دارد و البته تنها سه رشته سیم از کانکتور کنار بدنه گیربکس خارج می شود و یک سیم پیچ ( سلونوئید) که وظیفه قفل کردن مبدل گشتاور را به عهده دارد.
    ( سلونوئید و یا همان شیر الکترو مغناطیسی وظیفه قطع و وصل جریان روغن، سوخت، هوا و دیگر سیالات مایع و گاز را به عهده دارد)
    تصویر یک نمونه از سنولوئید

توجه داشته باشید که من قبلا توضیح داده بودم " ممکن است " همه گیربکسها نیاز به استفاده از این سوئیچهای فشاری و سیمکشی مربوط به آن را نداشته باشند، علاوه بر آن در اینجا دو نوع متفاوت از سنولوئید ( شیر برقی) وجود دارد که در موارد مختلف به کار می رود.
    برای بوجود آوردن یک مرجع مناسب جهت افرادی که نیاز به انجام اینگونه تغییرات دارند، من یک لیست بسیار دقیق از سوئیچها و سیمکشی مورد لزوم در داخل گیربکس خودرو تهیه کرده ام.
    من بصورت بسیار دقیقی هر فرم سیمکشی که میتوانست در این بخش بکار رود را در نظر گرفتم تا دیگران نیز بتوانند با استفاده از آن تشخیص دهند وضعیت کارکرد گیربکس در این مراحل چگونه است و از آن در پروژه تعویض گیربکس و یا بازسازی آن استفاده کنند، و برای این منظور با جمع کردن اطلاعات پراکنده در نت و البته خرید و استفاده از بروشورهای کمپانی های سازنده اتومبیل سعی کردم تا جزئیات را با دقت و صحیح در این مقاله توضیح دهم، و حال با انتشار آن در این سری مطالب، دیگران را در یادگیری تجربه های خود یاری خواهم کرد.

.سلونوئید ( شیر برقی) یک سیم تک رشته قرمز دارد که به آن متصل شده و سپس با یک کانکتور تکی سبز به سوئیچ فشار وصل می شود. این سلونوئید از نوع تک سیم است و در واقع " خود منفی " است. ( منظور اینکه سیم مثبت به آن وصل شده و منفی را از بدنه گیربکس دریافت می کند که همانند بقیه بخشهای فلزی خودرو دارای برق منفی است)
    در بسیاری از پروژه های تعویض گیربکس، که مثلا کیتهایی از شرکت TCI و غیره استفاده کرده بودند،نیاز به استفاده از دو سیم برق بود که یکی از آنها منفی بوده و از جهاتی برای کنترل قطع و وصل برق در شرایط گوناگون ساده تر است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

. سوئیچ فشار با یک رشته سیم سبز مربوط به کانکتور به محل نصب " چراغ نشانگر وضعیت مبدل گشتاور کلاچ " متصل شده و بطور معمول باز است تا زمانی که بصورت خود منفی شود و به اعتقاد من کنتاکت این اتصال منفی زمانی پدید خواهد آمد که قفل مبدل گشتاور در سرعت مشخص شده درگیر شود. ( منظور ایجاد اتصال منفی بعد از درگیر شدن قفل کلاچ مبدل گشتاور ، و روشن شدن چراغ نشانگر وضعیت قفل کلاچ است تا راننده از وضعیت درگیر شدن قفل مبدل گشتاور آگاه شود)

. سوئیچ فشار که با دو کانکتور آبی اتصال دارد و بر روی کلاچ چهارم نصب شده ، و بطور معمولی باز است تا زمانی که منفی آن وصل نشود. در این سوئیچ کنتاکت زمانی وصل می شود که گیربکس در دنده چهار باشد ( دنده چهارم و یا همان اوردرایو و منظور از " بر روی کلاچ چهارم" همان قطعه معروف به " سنگ ساعت " و یا " محفظه سوپاپ " است که سوپاپهای مربوط به فشار روغن از یک دنده به دنده بعدی بر روی آن نصب شده و نام فنی آن در زبان انگلیسی BODY ASSY است)

. سوئیچ فشار که با دو کانکتور سبز اتصال دارد و به محل معکوس دنده های 4 به 3 نصب شده بصورت معمولی بسته است تا زمانی که منفی آن وصل نشود. تصور میکنم که اتصال این بخش تا زمانی که وضعیت معکوس دنده 4 به 3 وجود دارد، قطع می باشد و فکر میکنم این وضعیت مانع از ایجاد مشکل در قفل مبدل گشتاور به هنگام معکوس کشیدن می شود.

. سوئیچ فشار که با دو کانکتور قرمز اتصال دارد و در محل کلاچ سوم نصب شده و بصورت معمول باز است تا زمانی که منفی آن وصل نشده باشد. کنتاکت در این بخش زمانی وصل می شود که گیربکس در دنده سوم باشد.
    تصویری از سنگ ساعت یا سیلندر سوپاپ که در زیر گیربکس نصب شده و سوپاپهای فشار روغن دنده ها در آن قرار دارد.

امروز در گیربکسهای مدرن بجای استفاده از سوئیچ فشار، سنولوئید بکار می رود که توسط کامپیوتر اصلی خودرو کنترل میگردند.

ادامه دارد

Last edited by camaro lt; 04-08-2015 at 23:21.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    واشر دور سلو را دادم ساختن و بالای لوله مکش وکیوم دلکو جای لوله دیگه بود برای اون هم یک قطعه ساخته و کور شد ،کاربراتور را نصب کردم مشکل مکش وکیوم دلکو حل شد وقتی شلنک را روی انگشتم میگیرم و دور موتور پایینه مکش کمه ، دور موتور را بالا میبرم انگشت را میگیره . این طوری باید کار کنه دیگه درسته ؟ دور موتور کم= مکش کم....دور موتور زیاد=مکش زیاد
    الان مونده وکیوم را تست کنم ببینم سالمه یا نه

فقط یک مشکل هست اون اینکه وقتی که روشن میکنم حدودا موتور 30 ثانیه لرزش داره و انگار دور موتور پایینه (فولی ها یواش میچرخن) بعد 30 ثانیه دور موتور عادی میشه و لرزش نداره به نظر اساتید ایراد از چی میتونه باشه ؟
    در ضمن روغن موتور 20، 50 اتومات هستش .
    تایپت ها را دو ماه پیش تعویض کردم ممکن زیاد سوپاپ ها را سفت کردم؟ با تشکر فراوان

Last edited by as5778; 06-08-2015 at 16:09.

18. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تنظیمات کاربراتور را به چه صورتی انجام دادید؟
    مسلما با زیاد شدن دور موتور، مکش هم بیشتر میشه، و در مورد زیاد شدن دور موتور بعد از چند ثانیه،احتمال داره بخاطر کم بودن بنزین در حالت سلو باشه و با توجه به تغییراتی که در مسیر اضافی سوخت داده شده، ممکنه این اتفاق بوجود آمده.

مقداری پیچ تنظیم سوخت که در کفی نصب شده را بیشتر باز کنید و ببینید تفاوتی بوجود میاد؟

سوپاپها اگر بیش از حد سفت شده باشه، در زمان دور گرفتن و شتاب ماشین، مقداری تاخیر بوجود میاد و موتور به خوبی شتاب نمیگیره بصورتی که انگار جسمی سنگین به عقب ماشین بسته شده و جلوی شتاب گرفتن را میگیره.

///////////////////////////////////////////////////////////

این مدل کاروانهای کوچک که در آمریکا بخاطره شکل قطره مانند اونها به " قطره اشک" ( TEARDROP ) معروف هستن، کاربردهای زیادی برای حمل بار اضافه و وسائل و جای خواب مناسب در سفر دارند.

بخشهای اضافه شده به این نوع کاروانها قابلیت بیشتری به اونها میده

چون بیشتر از چوب ، تخته سه لا، آلمینیوم ساخته شده، وزن چندان زیادی ندارن و برای کشیدن نیاز به نیروی زیادی نیست. به راحتی در گوشه و کنار میشه پارک کرد جای خواب مناسبی برای چند روز مسافرت به حساب میاد.
    مدتی در فکر ساختن یکی از اینها بودم و شاید بعدها اگر امکانات و حوصله بوجود بیاد یکی بسازم، منتها هنوز از قوانین مربوط به یدک کشیدن کاروان پشت ماشین مثل داشتن یا نداشتن پلاک، فرم چراغهای نصب شده و سیستم ترمز و طول کلی نسبت به خودرو کشنده، اطلاع دقیقی ندارم و ممکنه به این راحتی مجوز تردد نداشته باشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •