تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 1126 اولاول ... 322722772812818819820821822823824825826832872922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    می خواستم بدونم شرایط پیام نور بدون کنکور چی هست و تاریخ ثبت نامش کیه و در کل اطلاعات میخوام در این زمینه.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شرايط پذيرش دانشجو در دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور به چه صورتي مي باشد و به چند بخش تقسيم مي شود؟
    يكي از راه هاي پذيرش و جذب دانشجو در اين دانشگاه، دوره هاي فراگير است، در اين دوره ها داوطلب پس از ثبت نام و اخذ دفترچه راهنما و شركت در چند درس عمومي و اختصاصي متناسب با رشته و مقطع تحصيلي و پس از احراز شرايط به دانشجوي رسمي تبديل وضعيت مي دهد. اين دوره اختصاصاً دوره دانشپذيري ناميده مي شود و پس از تبديل از دانشپذير به دانشجو مي توانند از خدمات آموزشي فوق همانند دانشجويان رسمي بهره مند شوند .د ر حال حاضر اين دوره در دومقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد پذيرش دانشجو دارد .

الف( فراگير عادي

ادامه تحصيل پس از پذيرش همانند دانشجويان آزمون سراسري است كليه دارندگان مدارك ديپلم نظام قديم و يا پيش دانشگاهي و دارندگان مدارك كارداني رسمي و بالاتر مي توانند از طريق اين دوره ادامه تحصيل دهند پذيرش در اين دوره همانند ساير دوره ها )بجز طرح چند بخشي( ازبصورت بومي مي باشد.

ب) فراگير آزمون محور و راديو تلويزيوني)غير حضوري(

در اين شيوه بومي بودن دانشجو ملاك نميباشد . دانشجو بسياري از مطالب را از طريق رسانه و راديو و تلويزيون فرا خواهد گرفت ودانشجو بر اساس امكانات براي امتحانات پايان نيمسال به يكي از مراكز /واحدها نزديك به محل سكونت معرفي مي شود .

ج( آموزش الكترونيكي)مجازي(

دراين شيوه پذيرش بومي بودن شرط نيست و دانشجو در هر كجاي كشور مي تواند متقاضي رشته هاي اعلام شده باشد . دانشجو تحت پوشش دانشگاه استاني خواهد بود و براي آزمون پايان نيمسال به يكي از مراكز معرفي خواهد ش

تاریخ ثبت نامم نیمه دوم مهر ماه و تاریخ ازمونم نیمه دوم اذر ماه
    Last edited by M o h a m m @ d; 18-05-2013 at 21:22.

2. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

درود

دوستان من 2 روز پیش (26م) شهریه رو پرداخت کردم. الان تو سیستم شهریه رو تأیید و صفر کرده ولی پنل همچنان برام بستس و هیچکاری نمیتونم بکنم.

میخواستم کارت ورود به جلسه رو بگیرم که دیدم اینجوریه :

درست میشه بنظرتون ؟
    منم 24 ام واریز کردم همینجوریه

4. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم 24 ام واریز کردم همینجوریه
    درصورتی که تا زمان اولین امتحان ، گزارش 428 باز نشد ، برای ورود به جلسه امتحان ، میتونید فیش واریزی رو به همراه داشته باشید ....

6. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برو بچه های آی تی نظریه چند چندین چه جوری میشه پاسش کرد؟ من فقط دارم نمونه سوالا رو میخونم فکر میکنین جواب میده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

مررررررررررررسی
    پس تقریبا شبه دانشگاه خودمونه با این تفاوت ک ترم اول میتونیم تا 20 برداریم و خودشون انتخاب میکنن(البته برای ما اینطور بود)

خب حالا از نظر شما برای بنده ک ترم اول آی.تی تشریف دارم چه درسایی بردارم و چند واحد بردارم بهتره؟
    راستی چارت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
    توی چارت درباره پیشنیازها هم نوشته؟
    (رشته رو هم گفتم دیگه، مهندسی فناوری اطلاعات)
    همون لینکی که قبلا دادم برای تطبیق همونجا زده .چارت نه ترمه با منابع دروس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم چون از طریق فراگیر میرید باید نظام سنتی باشید
    اول باید درسی که پاس کردین لیست کنید
    چون شما فکر کنم ریاضی و فیزیک 1 و 2 پاس کردین از ترکیب واحدای ترم دو و سه می تونید بردارید با رعایت پیش نیاز

9. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Comic Gate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود

دوستان من 2 روز پیش (26م) شهریه رو پرداخت کردم. الان تو سیستم شهریه رو تأیید و صفر کرده ولی پنل همچنان برام بستس و هیچکاری نمیتونم بکنم.

درست میشه بنظرتون ؟
    تا 72 ساعت صبر کن حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

سلام

دوستان من شرایطم جوری هست که در طول این ترم چندان نتونستم درس بخونم ( کی هست که بخونه ) میخواستم بپرسم روش های اضطراری و مناسبی رو برای صرفا نمره قبولی گرفتن رو میشناسید؟ من ترم اول هستم و رشته مدیریت اجرایی و صرفا میخوام این ترم رو قبول بشم و الکی درسی رو نیفتم.برای درس های اختصاصی و عمومی باید چه روشی رو استفاده کنم که بتونم همین نمره قبولی رو فقط بگیرم؟

ممنون از کمکتون...به امید اینکه امتحانات رو همه خوب و راحت بدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

دوستان من شرایطم جوری هست که در طول این ترم چندان نتونستم درس بخونم ( کی هست که بخونه ) میخواستم بپرسم روش های اضطراری و مناسبی رو برای صرفا نمره قبولی گرفتن رو میشناسید؟ من ترم اول هستم و رشته مدیریت اجرایی و صرفا میخوام این ترم رو قبول بشم و الکی درسی رو نیفتم.برای درس های اختصاصی و عمومی باید چه روشی رو استفاده کنم که بتونم همین نمره قبولی رو فقط بگیرم؟

ممنون از کمکتون...به امید اینکه امتحانات رو همه خوب و راحت بدیم
    سلام
    سوالای سخت سخت میپرسیدا
    والا خودمم موندم چطوری باید قبول شد
    به نظرم از هر درس نمونه سوالات 5 دوره ی آخر رو بگیر و مطاله کن .... با این وقت کم بهتر از این نمیشه .....
    فقط نمونه سوال کار کن و کمی هم از خوابت بزن و شبا اگه حوصلت میگیره یکم کتاب رو بخون ...

13. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوشم میاد که مشتاقی همه چیو بدونی
    چارت 9ترمه فناوری اطلاعات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تمامی اطلاعات توش هست ...

زمان ثبت نام آزمون‌های فراگیر سال ۹۲ :
    زمان ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اواسط مهرماه سال ۹۲ است.
    زمان برگزاری آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور در نیمه دوم اذر ماه سال ۹۲ می باشد.

لازم است بدانید طبق آخرین تغییرات زمان برگزاری و ثبت نام آزمون های فراگیر از طریق دانشگاه پیام نور فقط یک بار در سال برگزار خواهد شد و در هر برگزاری برای ۲ ترم تحصیلی دانشجو پذیرش خواهد شد

شرایط آنچنانی نداره ولی :

1- از نظر مقررات و قوانين جاري كشور مجاز به ادامه تحصيل باشد (منع تحصيلي نداشته باشد)
    2- داراي ديپلم متوسطه نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد و يا مدرك كارداني مورد تائيد وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد.
    3- مدارك تحصيلي خارج از كشور و يا گواهينامه هاي حوزوي كه برابري آن به تأئيد مراجع فوق رسيده باشد.
    4- دانشجويان فعلي دانشگاهها (اعم از دولتي و غير دولتي) بدون انصراف مي توانند در دوره هاي فراگير شركت نمايند.
    5- دانشجوياني كه داراي غيبت نظام وظيفه هستند مجاز به ثبت نام نمي باشند.
    شرايط پذيرش دانشجو در دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور به چه صورتي مي باشد و به چند بخش تقسيم مي شود؟
    يكي از راه هاي پذيرش و جذب دانشجو در اين دانشگاه، دوره هاي فراگير است، در اين دوره ها داوطلب پس از ثبت نام و اخذ دفترچه راهنما و شركت در چند درس عمومي و اختصاصي متناسب با رشته و مقطع تحصيلي و پس از احراز شرايط به دانشجوي رسمي تبديل وضعيت مي دهد. اين دوره اختصاصاً دوره دانشپذيري ناميده مي شود و پس از تبديل از دانشپذير به دانشجو مي توانند از خدمات آموزشي فوق همانند دانشجويان رسمي بهره مند شوند .د ر حال حاضر اين دوره در دومقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد پذيرش دانشجو دارد .

الف( فراگير عادي

ادامه تحصيل پس از پذيرش همانند دانشجويان آزمون سراسري است كليه دارندگان مدارك ديپلم نظام قديم و يا پيش دانشگاهي و دارندگان مدارك كارداني رسمي و بالاتر مي توانند از طريق اين دوره ادامه تحصيل دهند پذيرش در اين دوره همانند ساير دوره ها )بجز طرح چند بخشي( ازبصورت بومي مي باشد.

ب) فراگير آزمون محور و راديو تلويزيوني)غير حضوري(

در اين شيوه بومي بودن دانشجو ملاك نميباشد . دانشجو بسياري از مطالب را از طريق رسانه و راديو و تلويزيون فرا خواهد گرفت ودانشجو بر اساس امكانات براي امتحانات پايان نيمسال به يكي از مراكز /واحدها نزديك به محل سكونت معرفي مي شود .

ج( آموزش الكترونيكي)مجازي(

دراين شيوه پذيرش بومي بودن شرط نيست و دانشجو در هر كجاي كشور مي تواند متقاضي رشته هاي اعلام شده باشد . دانشجو تحت پوشش دانشگاه استاني خواهد بود و براي آزمون پايان نيمسال به يكي از مراكز معرفي خواهد ش

تاریخ ثبت نامم نیمه دوم مهر ماه و تاریخ ازمونم نیمه دوم اذر ماه
    تشکر بسیار زیاد از شما دوستان گرامی
    یعنی من با دیپلم ریاضی سال 87 می تونم شرکت کنم؟؟؟ (پیش دانشگاهی ندارم)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تشکر بسیار زیاد از شما دوستان گرامی
    یعنی من با دیپلم ریاضی سال 87 می تونم شرکت کنم؟؟؟ (پیش دانشگاهی ندارم)
    2- داراي ديپلم متوسطه نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد و يا مدرك كارداني مورد تائيد وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد.
    ببین شامل این بند میشی یا نه؟
    فکر کنم میتونی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •