حداکثر سرعت 1مگ نامحدود برنزی با ای دی ام 104 هست و معمولا سرعت بین 85-95 متغییره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حداکثر سرعت 1مگ نامحدود برنزی با ای دی ام 104 هست و معمولا سرعت بین 85-95 متغییره
دوستان سرویس 1024 محدود 5 گیگ سرعت شبانه معمولا چقدره ... ؟؟؟
512 نا محدود برنزی همیشه حدود 60 میچرخه یا ممکنه پایین یا بالاتر بره .. ؟؟
+
512 نامحدود مخابرات همیشه سرعتش بین 60-65 ثابت بود ؛ اگه مشکلی پیش میومد پایین تر میرفت ولی هیچ وقت بالاتر نمیرفت ؛ اینجا چجوریه .. ؟؟
سلام
بچه ها عجب سرعت و پینگ و پهنای باندی داره این اسیا تک به جرات میتونم بگم بهترین تو ایران از نظر سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک برای نصب اینترنت چقدر می گیره؟؟؟؟
تهران هستم.
و اینکه غیرحضوری هم داره؟؟؟؟
و آخرین سوال اینکه من از جای دیگه اینترنت دارم و بخوام عوض بکنم روی مودم یا بقیه چیز ها باید تغییرات خاصی ایجا بکنن؟؟؟
پیشاپیش سپاس گذارم........![]()
بچه ها نامحدود برنزی با طلایی چه فرقی داره ؟ خودم الان برنزی 512 دارم 60 تا دانلود داره میخوام برم طلایی . اون چند تا دانلود میده ؟![]()
اسیا تک نامحدود 256 برنزی چند تا دانلود میده؟ پینگش برای گوگل چقدره؟
حجمی 128 و 256 تو ساعات رایگان چند دانلود دارند؟
شما بیا و یه کاری بکن، یک روز که مونده دوره یک ماهه 512 برنزی تمام بشه برو بخش تغییر سرویس و این یک روز باقی مانده را به 512 طلایی ارتقا بده تا ببینی چند میزنه؟ اینجوری سوال خیلی از بچه ها را پاسخ میدی؟
البته تا جایی که من میدونم 512 طلایی همون حداکثر 70 را میزنه ولی آسیاتک تعهد میده که در طی دوره استفاده از سرویس هیچ کاهش سرعتی نداشته باشید و در غیر این صورت میتونید ادعای خسارت کنید.
سرویس های محدود دانلود شبانش حدود 150 ـه ... ؟؟؟
سرویس 1 مگ با 2 مگ شبانش فرق داره ... ؟؟؟
+
من موندم 512 نامحدود برنزی بگیرم یا 1 مگ 5 گیگ
دانلودم زیاد نیست در حد 2-3 گیگ در شب کافیه
ما هم انشالله از ماه بعد برنزی 512 می گیریم.................
1 ساله 140 هزار تومان.....
امروز یه چیزی هم تو مترو دیدم که 10 هزار تومن می دی بعدش بهت 20 هزار تومن تخفیف می دن....
توی مترو امام خمینی دیدم...
راستی این سوال ما که نقل و قل کردیم رو جواب بدید متشکر می شیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)