مرسی از جوابتون
من همه کارهایی که گفتید کردم ولی نشد,تازه من قبلا هم آنتی بنرم روشن بود و مشکلی نبود!
مرسی از جوابتون
من همه کارهایی که گفتید کردم ولی نشد,تازه من قبلا هم آنتی بنرم روشن بود و مشکلی نبود!
با مرورگر های دیگه هم مشکل دارید یا فقط در یک مرور گر این اتفاق می افته.
به نظرم یک بار تنظیمات کسپرسکی رو باز کنید وارد web antivirus بشید و این قسمت رو تنظیمات پیش فرض کنید.
البته اگه HIPS کسپرسکی رو تنظیم نکردید و تا حالا کار نکردید بهتره همون پایین صفحه تنظیمات روی restore کلیک کنید تا کل تنظیمات پیش فرض شه بعد تست کنید ببینید نتیجش چی شد.
نتیجش رو هم بگید.
موفق باشید
سلام
دوستان بهترین نسخه اینترنت سکوریتی کاسپر کدومه ، برای یکی از دوستان میخوام .
ممنون
من با مزیلا فقط کار میکنم ,اکسپلرم خراب
انجام شد ولی جواب نداد
در ضمن من از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی دیگه تنظیمات ریستور کردید و جواب نداده بهتره یک بار مرورگر فایرفاکس رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.
میتونید از بوک مارک ها و ... هم بک اپ بگیرید. اما موقع ریمو کردن ، گزینه ریمو کامل رو انخاب کنید.
احتمالا با نصب مجدد مرورگر حل میشه چون نظارت کسپرسکی روی فایرفاکس کمتر میشه اما اگر نشد سعی کنید دیگه از این ورژن قدیمی دل بکنید و ورژن جدید رو نصب کنید.
موفق باشید.
کسپر 2011 من یه مشکلی داره که با دوباره نصب کردنش مشکل حل نشد . وقتی یه سری برنامه ها مثل اینترنت اکسپلورر 8 یا اسکتچ آپ یا مثلا بازی lost planet2 رو باز میکنم دائم از میخواد که گزینه make trusted رو بزنم . چکار کنم که این گزینه دیگه برای این برنامه ها باز نشه . برای اینترنت اکسپلوررم دوباره ازش سوال میکنه که حتی وقتی allow now رو هم میزنم بازم دفعه بعد میادش .
سلام
دوستان اگه ممکن آدرس پستی که آپ دیت کسپر ۱۱ رو میشه برداشت و برای نصب بعدی استفاده کرد بدید ممنون میشم
با تشکر![]()
شما برو تو settings
اونجا روی شکل کرا ی زمین کلیک کن
تو همون قسمت سمت راست تصویر یه گزینه هست به نام
copy update to folder
شما تیکشو بزن
با کلید browseهم میشه مکانش رو انتخاب کرد
در ضمن با فعال کردن این تیک(قابلیت)حجم آپدیت هاتون بالا میره
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
خب ببین پایین هون صفحه ی زرد رنگ تیک apply to all رو زدی
ای بابا دوست خوب ، من دیگه اینو میدونم که apply to all یعنی چی اگه بود میزدم
![]()
ببخشید اشتب شد
شرمنده
شما allow now رو میزنی یا make truste
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)