تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 2365 اولاول ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    دوستان یکی بیاد واسه ما فرق بین آمپلی فایر و ساب و خود باندو مشخص کنه!(نخند نمیدونم خب!)
    1-آمپليفاير همانگونه كه از نامش مشخصه قطعه اي هست كه وظيفه تقويت كنندگي رو بر عهده داره.
    2-ساب ووفر،اسپيكري هست كه وظيفه اجراي فركانسهاي پائين(زير 80Hz )رو به عهده داره
    3-اسپيكر(يه به قوا شما باند) شامل كواكسيال يا هم محور و كامپوننتها هستند.البته اسپيكر ساده كه فقط يه مخروط رو شامل ميشه هم جزو اسپيكرها طبقه بندي ميشه.
    وظيفه اون اجراي فركانسهاي 80 تا 20 كيلو هرتز بر اساس نوع اسپيكر و توانائيهاي طراحي آن.
    سلام دوستان.
    ببخشید من این سوالم رو یه بار مطرح کردم. من یک پخش چینی Ultra Sonic دارم ماشینم هم سمند هست. حدود 10 روز پیش رفتم یک جفت باند راکفورد P1694 گرفتم که بعدا هم به دردم بخوره. از چند نفر پرسیدم زیاد تعریفشو شنیدم. ولی متاسفانه پخشم خروجیش ضعیف هست و اون چیزی که دلم میخواست نشد. حالا نمیدونم چطور میتونم صداشو درست کنم. امکان عوض کردن پخش هم ندارم فعلا. اگه ممکنه در مورد پروسسور توضیح بدید چی هست و آیا به درد من میخوره الان؟(دستگاهه نرم افزاره چیه)
    نظرتون در مورد گذاشتن یه آمپ چیه؟

ممنون از راهنمایی هاتون
    پروسسور كه به نظر من صلاح نيست تهيه كنيد چون فقط پروسس كردن سيگنال نيست كه،بايد سورس خوب هم داشته باشيد. بايد پخشتون حتما DAC 24Bit داشته باشه.
    شما بايد پخشتون رو حتما عوض كنيد.آمپ هم كارتون رو راه نمي اندازه.اول تعويض پخش.
    ]چرا 4Way تهيه كرديد؟اي كاش حد اقل 1692 رو ميگرفتي.بهترين اسپيكرهاي 9*6 2way ها هستن به خاطر ديستورش كمتري كه دارن.
    Last edited by hamidR15; 11-08-2012 at 14:33.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پروسسور كه به نظر من صلاح نيست تهيه كنيد چون فقط پروسس كردن سيگنال نيست كه،بايد سورس خوب هم داشته باشيد. بايد پخشتون حتما DAC 24Bit داشته باشه.
    شما بايد پخشتون رو حتما عوض كنيد.آمپ هم كارتون رو راه نمي اندازه.اول تعويض پخش.
    ]چرا 4Way تهيه كرديد؟اي كاش حد اقل 1692 رو ميگرفتي.بهترين اسپيكرهاي 9*6 2way ها هستن به خاطر ديستورش كمتري كه دارن.[/QUOTE]

من برای خرید خیلی عجله کردم. صبح رفتم سوال کردم و با چند نفر مشورت کردم شب هم رفتم باندو بستم. الان بخوام یه پخش خوب بگیرم که DVD اجرا کنه و usb هم بخوره ارزون ترینش چقدر در میاد؟ به درد سیستم هم بخوره در آینده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان با توجه به شرایط بنده تصیمیم گرفتم هدیونیت پایونر 2450 خریداری کنم
    تو این رنج قیمت به نظر دوستان انتخاب خوبی هست ؟ یا بهتره مدل دیگری رو انتخاب کنم ؟ اگر بله چه مدلی
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوستان با توجه به شرایط بنده تصیمیم گرفتم هدیونیت پایونر 2450 خریداری کنم
    تو این رنج قیمت به نظر دوستان انتخاب خوبی هست ؟ یا بهتره مدل دیگری رو انتخاب کنم ؟ اگر بله چه مدلی
    ممنون
    سلام دوست عزیز میتونی 6049 کنوود بگیری کیفیتش عالیه

6. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جواب مارو هم بدید دیگه

پخش با قیمت مناسب و DVD و usb خور چی بگیرم؟ قیمت رو هم ذکر کنید لطفا.

با تشکر.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

جواب مارو هم بدید دیگه

پخش با قیمت مناسب و DVD و usb خور چی بگیرم؟ قیمت رو هم ذکر کنید لطفا.

با تشکر.
    شما اول بودجه ای که برای خرید پخش در نظر گرفتین بگین چقدر هست؟
    فقط پخش میخواین یا باند و آمپلی فایر هم میخواین؟
    الان برای خرید پخشی که DVD و USB داشته باشه و برند درست و حسابی باشه حدود 300 هزار تومان به بالا باید هزینه کنید.

داره خودمونی میشه hamid6230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان از بین Sps-69c2 و dcx690 کدوم بهتره میخوام بدون آمپ برا باندای عقب خودرو استفاده کنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما اول بودجه ای که برای خرید پخش در نظر گرفتین بگین چقدر هست؟
    فقط پخش میخواین یا باند و آمپلی فایر هم میخواین؟
    الان برای خرید پخشی که DVD و USB داشته باشه و برند درست و حسابی باشه حدود 300 هزار تومان به بالا باید هزینه کنید.
    الان که دق کردم میبینم زیادم پخشه بد نیستا
    رو خودش که نوشته 4x50W . باندم هم 75 وات هست. چطوری میتونم خروجی دقیق پخشم رو بدست بیارم؟

راستی یه سوال دیگه
    من پخشم تنظیمات خاصی نداره فقط تنظیم بیس و تریبل رو داره. اگه بخوام آمپ ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ چه تنظیماتی لازمه و پخش من نداره؟

چقدر سوال کردم

با تشکر...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از بین Sps-69c2 و dcx690 کدوم بهتره میخوام بدون آمپ برا باندای عقب خودرو استفاده کنم .
    سلام
    مسلما آلپاين بهتره.
    الان که دق کردم میبینم زیادم پخشه بد نیستا
    رو خودش که نوشته 4x50W . باندم هم 75 وات هست. چطوری میتونم خروجی دقیق پخشم رو بدست بیارم؟

راستی یه سوال دیگه
    من پخشم تنظیمات خاصی نداره فقط تنظیم بیس و تریبل رو داره. اگه بخوام آمپ ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ چه تنظیماتی لازمه و پخش من نداره؟

چقدر سوال کردم

با تشکر...
    اون 50 وات MAX توان هست. نومينال پخشهاي مطرح بين 18-22 هست. كه البته 18 وات واقعي تر ميباشد.
    اول بايد ببيني خروجي Pre Out ش چقدره از تو قسمت Specification
    دوم اينكه پخشتون فاقد هيلترهاي HPF و LPF هست.هاي پس هيلتر خيلي لازمه براي اسپيكر. اگر بخواهيد آمپ دو كانال مثل پايونير يا كن وود تهيه كنيد،به دليل نداشتن اين هيلترها مجبور ميشيد كه در حالت فول رنج استفاده كنيد و اين كار باعث صدمه ديدن اسپيكر در دراز مدت ميشه چرا كه وظيفه مثلا يه اسپيكر 16cm اجراي فركانسهاي بالاي 90Hz هست و...
    Last edited by hamidR15; 12-08-2012 at 14:25.

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام،
    روی پراید 111 میخوام سیستم صوتی نصب کنم (سیستم سایپا صدای اسپیکر لپ تاپ میده )
    بودجه هم ماکزیمم تا 600 تومن.
    ترجیح میدم ساب نصب نکنم و اسپیکری میخوام که نا بیشترین حد ممکن رنج فرکانسی پایین رو شفاف بهم بده.
    اولویت هم با کیفیت هست و ولوم خیلی مهم نیست (در حدی که موزیک تو ماشین به اصطلاح آدم رو بگیره و صدا خیلی بیرون نره)
    برای همچین منظوری آمپ هم لازمه؟ (فکر کنم لازم باشه! )
    اسپیکر های جلو رو هم ترجیح میدم عوض کنم و صدا تنها از عقب نباشه.
    پخش انتخابیم DEH-6350SD هست که 230 از سایت قیمت دارم.
    پچون این سایتها محصولاتشون کمه خیلی از برندهای دیگه رو نگاه نکردم. اگه پیشنهادی(پخش +اسپیکر+آمپ) دارین خوشحال میشم بشنوم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •