پست های قبلی مشکلات مشابه شما را دارند
پست های قبلی مشکلات مشابه شما را دارند
یک تست کامل با hdd regenerator بکنید نتیجرو بگید
این بی جواب موند![]()
سلام یک هارد وسترن 2 ترا مدل wd20ezrx 00dc0b0 رو وقتی وصل می کنم 1 ترا نشون میده ظاهرا افت ظرفیت پیدا کرده البته مطمئن نیستم چون بعد از اینکه از حالت آک خارج شده به یه مادربورد DDR 1 وصل شده و اقدام به نصب ویندوز ایکس پی کردن و در قسمت پارتیشن بندی 1 ترا نشون داده شده بعد دیگه همه جا توی هر کامپیوتر چه حالت ساتا چه حالت تبدیل ساتا به USB کلا 1 ترا نشون میده و ظرفیتش 1 هست حالا برای ما کاملا تاریکه که این هارد از ابتدا و در حالت آکبند همین مشکل رو داشته یا همین پروسۀ اتصال به یه مادربود قدیمی و اقدام به نصب ویندوز ایکس پی باعث این مسئله شده در هر صورت راهی برای اصلاح این مشکل پیدا نکردم البته گارانتی سازگار هست ولی می خوام بدونم اگه راهی نرم افزاری برای از بین بردن این نقیصه وجود داره برای گارانتی نفرستم چون شهرستان هستم از قسمت Qouta هم چک کردم هیچ محدودیتی نداره
سلام .
با استفاده از برنامه HDAT2 ببينيد آيا مشكل شما برطرف ميشه يا خير ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
باسلام به دوستان
به نظرتون هارد من مشکلش چیه ؟؟؟
![]()
هاردهاتون رو باید ببرید برای تعمیر اگه با فرمت سطح پایین درست نشد
هاردتون relocated sector داره و در حال ریاد شدن است باید ببرید به یک مرکز هارد رو نشون بدید به صورت نرم افزاری قابل حل نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)