تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 822 از 2403 اولاول ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا ممنونم ازتون.من از راه وارد کردن 198.168.1.1 از IE رفتم بعد تو قسمت ستاپش Vpi vci که پیش فرض بود رو next کردم فکر کنم همون 0 و 35 بود و بعد گزینه اول یعنی pppoE رو انتخاب کردم بعد تو صفحه بعد user و pass رو که برا کانکشن بهم داده بودن رو وارد کردم بعد فینیش رو زدم بعد reboot شد همین
    خب مشکلی نیست دوباره همون مسیر رو برو اون قسمتی که گذاشتی pppoe بزار رو bridge بعد دوباره فینیش رو بزن و بزار reboot بشه

داره خودمونی میشه SASANcie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    I.G.R

11 قيمت اينترنت در ايران بالا نيست

معاون شركت ارتباطات زيرساخت گفت: متاسفانه برخي از ISPها ضريب به اشتراك گذاشتن ظرفيت پهناي باند خود را افزايش مي‌دهند كه اين موضوع به كندي سرعت براي كاربر منجر مي‌شود.

محمدعلي آريانيان - معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي شركت ارتباطات زيرساخت با بيان اينكه اپراتورهاي بين‌المللي كه در جهان وجود دارند، در حال رقابت‌اند و زماني كه ما از آن‌ها پهناي باند به‌صورت انبوه مي‌خريم، تخفيف خوبي مي‌دهند.
    او ادامه داد: بخش خصوصي بارها به ما اعلام كرده كه مي‌تواند پهناي باند را ارزان‌تر از قيمتي كه ما در مرز مي‌خريم، وارد كند، ما نيز در اين زمينه فراخوان داديم كه اگر مي‌توانند، پهناي باندي را كه ما در مرز خريداري مي‌كنيم با قيمت پايين‌تري خريداري كنند اما اگر يك شركت خصوصي مدعي شود كه مي‌تواند اين كار را با قيمت پايين‌تري انجام دهد، ممكن به نظر نمي‌رسد.
    وي با بيان اين كه شركت ارتباطات زيرساخت پهناي باند را ارزان‌تر در مرز خريداري مي‌كند، اظهار كرد: وقتي اين پهناي باند را به تهران مي‌آوريم، لازمه‌اش اين است كه از يك شبكه ارتباطي بگذرد كه تعرفه‌هاي اين شبكه ارتباطي در مخابرات مشخص است و هزينه انتقال نيز به آن افزوده و درنهايت قيمت حاصل هماني مي‌شود كه به مردم ارائه مي‌كنيم.
    آريانيان با بيان اين‌كه در برخي كشورها به اين بحث يارانه اختصاص داده مي‌شود اما در كشور ما يارانه‌اي در اين زمينه وجود ندارد، ابراز كرد: به اعتقاد من در مقايسه كشورهايي كه براي اين بخش يارانه مي‌دهند، با كشور خودمان، متوجه مي‌شويم كه قيمت اينترنت در ايران بالا نيست.
    معاون شركت ارتباطات زيرساخت تاكيد كرد: پهناي باندي كه ما به‌صورت خالص خريداري مي‌كنيم، به‌صورت خالص در اختيار مردم قرار نمي‌گيرد و درواقع به اشتراك گذاشته مي‌شود.
    او در توضيح اين موضوع گفت: يعني زماني كه شما ظرفيتي را از يك شركت مي‌گيريد، در طول شبانه‌روز از اين ظرفيت به يك ميزان استفاده نشده و وقتي ما از اين ظرفيت استفاده نمي‌كنيم، آن شركت آن را در اختيار ديگران قرار مي‌دهد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان شاتل 128 رو روی 2مگ ست کرده؟چندوقته؟
    باید دید چه میشه 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونم جای این سوال این جا نیست ببخشید
    من کار گرافیکم نیم سوز شده و تو رشت غریبم و برای دانشجویی اینجا هستم؟
    این رو کجا ببرم درست کنم یعنی تعمیر کنم؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونم جای این سوال این جا نیست ببخشید
    من کار گرافیکم نیم سوز شده و تو رشت غریبم و برای دانشجویی اینجا هستم؟
    این رو کجا ببرم درست کنم یعنی تعمیر کنم؟
    کار گرافیک که نمیدونم یعنی چی ولی اگه کارت گرافیک رو میگی میتونی ببری لاکانی اونجا مغازه فروش قطعات زیاده راهنماییت میکنن یا پاساژ گوهر که حاجی آباد هست طرفای مطهری یا پاساژ بزرگمهر طبقه سوم که تو بیستون هست حالا به هر کدوم که نزدیک تری

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان شاتل 128 رو روی 2مگ ست کرده؟چندوقته؟
    باید دید چه میشه
    کلا پهنای باند و باز کرده ظاهرا چون سرویسه من 2 مگه اما منم امروز سرعتم بیشتر شده بود ولی شبم همون جوریه بین 130 تا 170

ماله امشبه ساعت 1:50

Last edited by soosmar_asl; 13-12-2010 at 02:00.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دیشب عجب شبی بود صبح پا شدم دیدم بیشتر از 3GB دانلود شده بود اونم با 128 من درود بر شاتله پدر سوخته

---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

سرعتو حال کنید :

8. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب عجب شبی بود صبح پا شدم دیدم بیشتر از 3GB دانلود شده بود اونم با 128 من درود بر شاتله پدر سوخته

---------- Post added at 08:45 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

سرعتو حال کنید :
    میگم داداش یه دستی به سر ما بکش.

10. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

4

بعد عمری خوشحالم !!الانه که مودمم منفجر شه !!اخه طعم سرعت نچشیده بد بخت !! خطم دیگه نمیکشه . SNR شده 6 !! ولی بازم خوبه . امشب هم دانلود کنم . دیگه هیچی برا دانلود برام باقی نمیمونه !!

12. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میگم داداش یه دستی به سر ما بکش.
    برو شاتل اونجا يه دستي سر شما مي كشن ، كلي هم صفا مي كني

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

فكر مي كنم برو بچ انديشه كلا كشيدن كنار ، يه مدتيه اصلا پيداشون نيستا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •