تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 822 از 1635 اولاول ... 3227227728128188198208218228238248258268328729221322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مشکلی از این بابت نیست . هم از تهران می تونم خرید کنم و هم وب . حالا باز هم باید پیگیر بشم ، بازم قیمت بگیرم ، اگه دیدم شیراز زیادی گرونه از دوستان راهنمایی می گیرم ، از تهران یا جای دیگه خرید می کنم .
    مرسی .

2. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من یه آماتور هستم. می خواستم یه دوربین نیمه حرفهای یا حرفه ای بخرم که بتونم عکاسی حرفه ای رو باش شروع کنم و تا 3 4 سال نیازهام رو براورده کنه. بودجم چیزی حدود 600 تا 800 تومنه. بیشتر دنبال canon هستم. چه مدلهایی الان تو بازار هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    شرایط شما هم تا حدودی مثل من هست .
    با این بودجه می تونید Canon G12 نیمه حرفه ای و Canon 500D Kiss X3 و یا حتی Canon 550D حرفه ای بگیرید .

دوستان نظرم رفته رویه Canon 500D اما قیمت های متفاوتی شنیدم . 600 و 730 ! هر دو تا از تهران !

5. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون. نظرتون راجع به 500d 550d 600d جیه؟ اصلا فرقشون چیه؟ قیمتشون چقدر اختلاف داره؟ می صرفه؟ ممنون از کمکتون

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوست من
    شما برای چه کاری دوربین DSLR میخوای؟ طبیعت. پرتره ...؟
    شما بهتره یکم توی اینترنت چرخ بزنی و از محاسن و معایب این دوربین ها اشنا بشی و بعد تصمیم به خرید بگیری.
    چون ممکنه بدون تحقیق هزینه زیادی انجام بدی و به نتیجه دلخواهت نرسی و خدایی نکرده مایوس بشی.
    درخدمتم

8. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون. نظرتون راجع به 500d 550d 600d جیه؟ اصلا فرقشون چیه؟ قیمتشون چقدر اختلاف داره؟ می صرفه؟ ممنون از کمکتون
    تویه لینک زیر می تونید تفاوت ها رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه دوربین حرفه ای بگیرید بعدا بجای اینکه دوربین نیمه حرفه ایتون رو عوض کنید و قیمت صرف ارتقا اون کنید می تونید یه لنز بر حسب نیازتون برای دوربین حرفه ایتون بگیرید .

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشکلی از این بابت نیست . هم از تهران می تونم خرید کنم و هم وب . حالا باز هم باید پیگیر بشم ، بازم قیمت بگیرم ، اگه دیدم شیراز زیادی گرونه از دوستان راهنمایی می گیرم ، از تهران یا جای دیگه خرید می کنم .
    مرسی .
    خیلی خوبه
    تو تهران هم بهترین جا خیابان جمهوری هست

با سلام به دوستان
    من یه آماتور هستم. می خواستم یه دوربین نیمه حرفهای یا حرفه ای بخرم که بتونم عکاسی حرفه ای رو باش شروع کنم و تا 3 4 سال نیازهام رو براورده کنه. بودجم چیزی حدود 600 تا 800 تومنه. بیشتر دنبال canon هستم. چه مدلهایی الان تو بازار هست؟
    سلام
    اگر علاقه به عکاسی و پشتکار بالایی دارید من به شما 500D رو معرفی میکنم با قیمتی حدود 750
    یا 550D که میشه حدود 900

11. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام
    چند وقتی هست بخاطر ارزان شدن دوربینهای SLR به بیشتر دوستانی که میخوان دوربین بخرند پیشنهاد این دوربینها میشه
    در صورتیکه استفاده از امکانات دوربینهای SLRو همچنین هزینه های این دوربینها به کلی با دوربینهای دیگه متفاوته

قبل از پیشنهاد یا خرید کمی پرس و جو کنید

پیروز باشید

13. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون از همگی٫‌ همنطور که گفتم من یه تازه کارم٫ تجربیاتی داشتم اما نه خیلی جدی. تصمیم گرفتم عکاسی رو به صورت حرفه ای ادامه بدم. این بود که نیاز به یک دوربین داشم. دوستان به من SX1 ٫ G12٫ 550d اcanon رو پیشنهاد دادن. خواستم نظر دوستان رو هم جویا بشم. برای یه مبتدی که تازه کار رو شروع کرده چه دوربینیو پیشنهاد می کنید؟؟؟ کار رو با یه دوربین نیم ه حرفه ای شروع کنم؟ یا از به جای خرج اضافی یه از اول یه دوربین حرفه ای بگیرم؟؟؟

15. این کاربر از hldk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون از همگی٫‌ همنطور که گفتم من یه تازه کارم٫ تجربیاتی داشتم اما نه خیلی جدی. تصمیم گرفتم عکاسی رو به صورت حرفه ای ادامه بدم. این بود که نیاز به یک دوربین داشم. دوستان به من SX1 ٫ G12٫ 550d اcanon رو پیشنهاد دادن. خواستم نظر دوستان رو هم جویا بشم. برای یه مبتدی که تازه کار رو شروع کرده چه دوربینیو پیشنهاد می کنید؟؟؟ کار رو با یه دوربین نیم ه حرفه ای شروع کنم؟ یا از به جای خرج اضافی یه از اول یه دوربین حرفه ای بگیرم؟؟؟
    منم در شرایطی مثل شما تصمیم به خرید دوربین حرفه ای گرفتم . احتمالا 500D . خودتون باید سبک سنگین کنید .
    پیشنهاد من به شخصه دوربین حرفه ای هست .

17. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vvc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •