من فعلا اینقدر از دست رئالی ها اعصابم خورده که باقی بازی هاش رو فعلا حوصله نگاه کردن ندارم راستش... ولی هنوز دوسش دارم
من فعلا اینقدر از دست رئالی ها اعصابم خورده که باقی بازی هاش رو فعلا حوصله نگاه کردن ندارم راستش... ولی هنوز دوسش دارم
بارسائی هست بابا!
تو تاپیک ما هم همش فوضولی میکنه!
چند سری حتی پست های من رو ریپورت داده...
درباره بازی زئال با لیور پول باید بگم هز چند دیر شده ولی باید اعتراف کنم که ....
بابا اینا کین دیگه این تماشاچیای لیور پول رو می گما ... بازی باریکنه تیم طرفه مقابل رو خرات کنن ...
باز یه کاسیاس باید تبریک گفت که چه مجکم حتی در مقال این همه هوادار لیور پول وایستاد ...
Last edited by iammahdi; 13-03-2009 at 00:11.
بالدانو: رئال به پاکسازی اساسی نیاز دارد
مدیر ورزشی سابق باشگاه مادریدی معتقد است که این تیم ، نیاز به تغییراتی ساختاری و اساسی در رده های بالایی نیاز دارد تا بتواند به بحران های کنونی اش پایان دهد
سایت گل: رئال مادرید با تقبل شکست 4 بر صفر دیدار سه شنبه شب ، در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، با نتیجه 5 بر صفر مغلوب لیورپول شد و خداحافظی تلخی با رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا داشت. در این میان سران باشگاه مادریدی از برگزاری انتخابات در این باشگاه در زودتر از زمان مقرر خبر داده اند تا دارودسته رامون کالدرون هر چه سریعتر از سانتیاگو برنابئو خارج شده و دوره مدیریتی جدیدی در این باشگاه آغاز کردد. این تصمیمی است که خورخه بالدانو، اسطوره افسانه ای سفیدپوشان با آن موافق است . او اعتقاد دارد که سران رده بالای باشگاه می بایست عوض شوند:« شکست مقابل لیورپول، بحران در رده های بالایی در رئال را بارزتر از پیش کرد. به نظر من به ازای هر گلی که آنها وارد دروازه ما کردند، می بایست انتخابات باشگاه مادریدی را 15 روز جلوتر بیاوریم.» او در گفت و گویی که در کانال کاراکول تلویزیون کلمبیا پخش می شد، ادامه داد:«شاید این سوال مطرح شود که چه تغییراتی می بایست در مدل مدیریتی باشگاه اعمال شود؟ اعضا هر چهار سال برای انتخاب رئیس باشگاه رای می دهند، رئیس جدید روی کار می آید ولی هیچ کس از اشتباهات روسای قبلی درسی نمی گیرد و فقط به عنوان یک رئیس باشگاه سعی می کنند تا تمام اشکالاتی که در سیستم قبلی موجود بوده را اصلاح نماید. نفر جدیدی روی کار می آید و جای مدیر قبلی را می گیرد و دوباره همه چیز از نو آغاز می شود. هیچ یک از سه رئیس قبلی باشگاه سعی نکردند تا برنامه هایشان را به پایان برسانند و این همان نکته ای است که تمام ساختارها با شکست مواجه می شوند، چرا که این نیاز وجود دارد تا روی هر برنامه ای کارهای لازم صورت گیرد. » بالدانو پیش از این یکی از بازیکنان و مربیان باشگاه مادریدی قبل از روی کار آمدن فلورنتیو پرس بود. او اعلام کرد که از حضور در جمع مادریدی ها دست نکشیده ولی احتمال حضور در جمع سران رده بالای باشگاه مادریدی را رد کرد.
کاسیاس:رئال روی لالیگا تمرکز می کند
سنگربان افسانه ای باشگاه مادریدی اعلام کرد که حذف از رقابتهای اروپایی، در تلاش آنها برای رسیدن به بارسلونا در رقابتهای لالیگا تاثیری نخواهد گذاشت
![]()
سایت گل:ایکر کاسیاس، سنگربان 27 ساله باشگاه مادریدی کلیه اعضای رئال مادرید را در شکست سه شنبه شب کهکشانی ها مقابل لیورپول از سری رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقصر دانست و اعلام کرد همه مادریدی ها دراین رابطه مسئولند. کهکشانی ها در دیدار سه شنبه شب مقابل حریف انگلیسی شان تحقیر شدند و این این میان کاسیاس موفق شد چندین بخت مسلم گل را از تیم میزبان بگیرد و این دیدار در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 5 بر صفر به سود لیورپول خاتمه پذیرفت.
کاسیاس در گفت و گویی با روزنامه AS اسپانیا اعلام کرد که نباید فرد خاصی را در مورد این نتیجه تحسین و یا تنبیه کرد:« وقتی اتفاقاتی این چنینی، مثل شکست سنگین سه شنبه شب آنفیلد رخ می دهد، مردم به دنبال یک مقصر می گردند ولی همه ما در این شکست مسئول بودیم و من در آن دیدار 4 گل دریافت کردم ولی نباید مرا در گروه مجزایی قرار داد.» او با رد اخباری که به گریه کردن او در پایان این دیدار اشاره می کرد، گفت:« من گریه نکردم ولی بسیار عصبانی بودم، چرا که چنین شکستی، واقعا دردناک است. لوئیس آراگونس همواره به ما می گفت که فرصتهای زیادی برای انتقام وجود دارد.اگر نتیجه دیگری رقم می خورد، ما می توانستیم صحبتهای دیگری انجام دهیم ولی رقم خوردن شکست 4 برصفر برای تیمی مثل مادرید، اصلا خوب نیست. ما به شدت سرخورده شده ایم، چرا که بار دیگر و زمانی که می خواستیم در اروپا حرفهای مهمی بزنیم، مجددا شکست خوردیم»
او در پایان در مورد شرایط کنونی باشگاه مادریدی ،با اشاره به اینکه تنها می بایست بررقابتهای لالیگا تمرکز کنند، گفت:« من چندین بار در شرایطی این چنینی قرار گرفته ام و برایم چندان تعجب آور نیست. وقتی رئال با چنین وضعیتی از گردونه رقابتها حذف می شود، صحبتهای زیادی انجام می شود تا اوضاع را وخیم تر جلوده دهد. صحبتهایی در مورد انتخابات باشگاه، رئیس جدید و جذب ستاره های تازه، ولی ما تنها برروی رقابتهای لالیگا تمرکز کرده ایم و می دانیم که کار سختی را نیز پیش رو داریم. فاصله 6 امتیازی میان ما و بارسا وجود دارد که می بایست آن را کاهش دهیم وباید در نظر داشته باشیم که اتفاقی که 2 فصل گذشته رخ داده بود ، همیشه رخ نمی دهد ولی باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم.»
هنوز رائول هم افسانه اي نشده چه برسه به كاسياسسنگربان افسانه ای
دوستان از اين به بعد هر كي اومد راجع به تيمهاي ديگه به غير از رئال(مخصوصا بارسا) صحبت كرد
همه دكمه تخلف رو بزنيم كه حالش جا بياد
افسانه اي با اسطوره اي خيلي فرق ميكنه
به گزارش RMadridFC : گلزن اول لیورپول معتقد است که رئال مادرید نتوانست در برابر ریتم بازی سرخپوشان مقابله کند
هرچهارتیم لیگ برتری حاضر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست دادن رئال مادرید و سه حریف ایتالیایی خود به دور بعد این مسابقات راه یافتند. فرناندو تورس مهاجم اسپانیائی لیورپول معتقد است که دلیل اصلی شکست رئال مادرید عدم توان کافی بازیکنان این تیم برابر ریتم بازی حریف انگلیسی بوده است.
تورس در گفت و گویی با سایت اختصاصی این باشگاه گفت:
" من فکر می کنم ما بهتر از آنها خود را برای این دیدار آماده کرده بودیم و مربی به خوبی به ما گفته بود جلوی آنها چطور بازی کنیم. نقشه ما برای این دیدار بازی با سرعت زیاد بود. فوتبال اسپانیا از کیفیت بازی خوبی برخوردار است ولی آنها کندتر از انگلیسیها هستند و برای همین ما می دانستیم که با سرعت بخشیدن به بازی، آنها را با مشکل مواجه خواهیم کرد." تورس ادامه داد:" من به نمایشی که ما ارایه دادیم و همچنینن هوادارانی که داریم افتخار می کنم. می دانستیم که جو حاکم بر ورزشگاه عالی خواهد بود ولی بازهم همه چیز از آنچه انتظار داشتیم خیلی بهتر پیش رفت"
انگلیسیها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان چهارنماینده دارند و اسپانیا با دو نماینده و کشورهای آلمان و پرتغال هرکدام با یک تیم در این مرحله حضور دارند.
افسانه ماله زمانيه كه ديگه وجود نداشته باشه
مثلا ما الان به رائول ميگيم اسطوره اي و به زيدان كه فوتبالش تموم شده ميگيم افسانه اي
بنابراين كاسياس يه اسطوره است نه يك افسانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)