پرسپولیس با «بكش زیرش» به دست آمد
قلعه نویى: قطبى نمى تواند درباره من صحبت كند
ایران ورزشى- امیر قلعه نویى برخلاف افشین قطبى حسابى ناراحت است و این مسأله را به وضوح مى توان در چهره او متوجه شد. این عصبانیت زمانى به اوج رسید كه سعد كمیل سوت پایان بازى را زد و امیرخان با بیژن كوشكى درگیر مى شود!
قلعه نویى در اتاق كنفرانس بعد از بازى در مورد بازى اینگونه مى گوید: «تبریك مى گویم، بازى جوانمردانه اى بود. قرار بود ۳۰ دقیقه اول بازى را پرس كنیم و این جز برنامه ما بود. متأسفانه پنالتى صد در صد ما را نگرفتند، یك آفساید تك به تك را به اشتباه براى ما گرفتند. از آن طرف آرش ۴-3 موقعیت صد در صد را تبدیل به گل نكرد، از قبل مى دانستم كه دفاع میانى پرسپولیس كند است و روى این مسأله كار كرده بودیم، به همین دلیل بود كه برهانى را در این پست مستقر كردیم. 5-4 بار با دروازه آنها تك به تك شدیم، در نیمه دوم خیلى زود به گل رسیدیم، پرسپولیسى ها روى خلاقیت بازیكنان شان تأكید داشتند، كوشكى را مأمور مهار على كریمى كردیم اما در همین حال بود كه مى توانستیم برنده بازى باشیم. پرسپولیس از لحاظ تاكتیكى همان طور بازى كرد كه ما مى خواستیم. از دست كوشكى ناراحتم چون یار مستقیمى كه قرار بود مهارش كند گل زد، وگرنه آن توپ، توپى نبود كه گل شود. پرسپولیسى ها از این تساوى جشن گرفتند و این نشان مى دهد كه استقلال یك سر و گردن بالاتر بود. بعد از تعویض هایى كه انجام دادیم پرسپولیس فقط مالك توپ بود و فرصت گل نداشت، این ما بودیم كه دنبال گل زدن بودیم. در مورد تعویض جبارى باید بگویم كه اجبارى بود و مى خواستم تا جانواریو را بیرون بكشم، در مورد زمین خوردن بازیكنان هم مى گویم كه ما قصد اتلاف وقت نداشتیم. در مورد اینكه چه كسى بازى كند من تصمیم مى گیرم، در روز ۴ ساعت با بازیكنان هستم و خیلى بهتر از خودشان آنها را مى شناسم. من به هیچ عنوان از نتیجه راضى نیستم و به خاطر همین یكى دو نفر را در رختكن تنبیه كردم.
قلعه نویى درباره وقت كشى بازیكنان استقلال گفت: من نمى دانم بازى ۱۵ دقیقه وقت اضافى داشت یا چهار دقیقه. تصور مى كنم این سؤالات مغرضانه است. از این چهار دقیقه، دو دقیقه آن هم براى مصدومیت واعظى دروازه بان پرسپولیس گذشت.
وى همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگارى پیرامون استفاده نكردن از بازیكنان با تجربه استقلال چون فرهاد مجیدى و تعویض سیاوش اكبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینكه چه كسى به میدان مى رود، سؤال كنید. شما تنها حق دارید درباره حركت كلى تیم سؤال كنید. من یك هفته با این بازیكنان بوده ام و مى دانم كه باید از كدام بازیكن استفاده كنم. سؤالات شما كارشناسانه نیست و من كه روزى چهار ساعت بازیكنان را مى بینم، بهتر مى دانم كه باید چه نفراتى به میدان بروند.
سرمربى استقلال ادامه داد: به هیچ عنوان از نتیجه بازى راضى نیستم. زمانى كه رقیب اصلى ما مساوى مى كند و جشن مى گیرد، طبیعى است كه ما باید ناراحت باشیم. باید روند بازى و موقعیت هایى كه از دست رفته است را بشمارید تا قدرت تیم استقلال مشخص شود.
قلعه نویى ادامه داد: ما در این بازى چهار موقعیت بالاى ۸۰ درصد را از دست دادیم. ضمن آنكه یك پنالتى به نفع ما گرفته نشد و داور در صحنه اعلام آفساید نیز اشتباه كرد. ما باید جریان بازى را كنترل مى كردیم و یك سوم دفاعى فضاى تیم حریف را براى آرش برهانى باز مى كردیم كه پرسپولیس هیچ گاه متوجه این موضوع نشد.
قلعه نویى ادامه داد: گلى كه تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روى یك پاس ۷۰ مترى و در واقع یك توپ بكش زیرش بود كه بیژن كوشكى یار مستقیم خود را نگرفت اما در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تك به تك شدیم. قلعه نویى درباره قضاوت بازى نیز گفت: تصور مى كنم در دقیقه ۶۰ بازى زمانى كه تماشاگران پرسپولیس شروع به اعتراض و پرتاب صندلى كردند، روند سوت هاى داور بازى تغییر كرد و به ضرر تیم استقلال چرخید. در هر صورت ما باید با این شرایط كنار مى آمدیم.
قلعه نویى درباره تعداد موقعیت هاى دو تیم نیز گفت: من كامپیوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم این سؤال را جواب دهم اما آنها یك موقعیت بیشتر نداشتند در حالى كه استقلال دو موقعیت گل صد درصد داشت.
خبرنگارى با انتقاد از ادبیات امیر قلعه نویى نسبت به تیم حریف گفت، قطبى بازى تیم شما را تحسین كرد كه قلعه نویى پاسخ داد: افشین قطبى كسى نیست كه بتواند درباره من صحبت كند.
او سپس به یكى از خبرنگاران كه سؤالاتى را مطرح مى كرد، گفت: یا یك سؤال بپرس یا ساكت باش.
در شرایطى كه اطرافیان امیر قلعه نویى در كنفرانس مطبوعاتى بارها نظم این نشست را در انتقاد به سؤالاتى كه از سرمربى استقلال پرسیده مى شد، برهم مى زدند در نهایت درگیرى لفظى میان خبرنگاران بالا گرفت و قلعه نویى نیز محل كنفرانس مطبوعاتى را ترك كرد