تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 822 از 2376 اولاول ... 32272277281281881982082182282382482582683287292213221822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,211 به 8,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پرسپولیس با «بكش زیرش» به دست آمد

قلعه نویى: قطبى نمى تواند درباره من صحبت كند

ایران ورزشى- امیر قلعه نویى برخلاف افشین قطبى حسابى ناراحت است و این مسأله را به وضوح مى توان در چهره او متوجه شد. این عصبانیت زمانى به اوج رسید كه سعد كمیل سوت پایان بازى را زد و امیرخان با بیژن كوشكى درگیر مى شود!
    قلعه نویى در اتاق كنفرانس بعد از بازى در مورد بازى اینگونه مى گوید: «تبریك مى گویم، بازى جوانمردانه اى بود. قرار بود ۳۰ دقیقه اول بازى را پرس كنیم و این جز برنامه ما بود. متأسفانه پنالتى صد در صد ما را نگرفتند، یك آفساید تك به تك را به اشتباه براى ما گرفتند. از آن طرف آرش ۴-3 موقعیت صد در صد را تبدیل به گل نكرد، از قبل مى دانستم كه دفاع میانى پرسپولیس كند است و روى این مسأله كار كرده بودیم، به همین دلیل بود كه برهانى را در این پست مستقر كردیم. 5-4 بار با دروازه آنها تك به تك شدیم، در نیمه دوم خیلى زود به گل رسیدیم، پرسپولیسى ها روى خلاقیت بازیكنان شان تأكید داشتند، كوشكى را مأمور مهار على كریمى كردیم اما در همین حال بود كه مى توانستیم برنده بازى باشیم. پرسپولیس از لحاظ تاكتیكى همان طور بازى كرد كه ما مى خواستیم. از دست كوشكى ناراحتم چون یار مستقیمى كه قرار بود مهارش كند گل زد، وگرنه آن توپ، توپى نبود كه گل شود. پرسپولیسى ها از این تساوى جشن گرفتند و این نشان مى دهد كه استقلال یك سر و گردن بالاتر بود. بعد از تعویض هایى كه انجام دادیم پرسپولیس فقط مالك توپ بود و فرصت گل نداشت، این ما بودیم كه دنبال گل زدن بودیم. در مورد تعویض جبارى باید بگویم كه اجبارى بود و مى خواستم تا جانواریو را بیرون بكشم، در مورد زمین خوردن بازیكنان هم مى گویم كه ما قصد اتلاف وقت نداشتیم. در مورد اینكه چه كسى بازى كند من تصمیم مى گیرم، در روز ۴ ساعت با بازیكنان هستم و خیلى بهتر از خودشان آنها را مى شناسم. من به هیچ عنوان از نتیجه راضى نیستم و به خاطر همین یكى دو نفر را در رختكن تنبیه كردم.
    قلعه نویى درباره وقت كشى بازیكنان استقلال گفت: من نمى دانم بازى ۱۵ دقیقه وقت اضافى داشت یا چهار دقیقه. تصور مى كنم این سؤالات مغرضانه است. از این چهار دقیقه، دو دقیقه آن هم براى مصدومیت واعظى دروازه بان پرسپولیس گذشت.
    وى همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگارى پیرامون استفاده نكردن از بازیكنان با تجربه استقلال چون فرهاد مجیدى و تعویض سیاوش اكبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینكه چه كسى به میدان مى رود، سؤال كنید. شما تنها حق دارید درباره حركت كلى تیم سؤال كنید. من یك هفته با این بازیكنان بوده ام و مى دانم كه باید از كدام بازیكن استفاده كنم. سؤالات شما كارشناسانه نیست و من كه روزى چهار ساعت بازیكنان را مى بینم، بهتر مى دانم كه باید چه نفراتى به میدان بروند.
    سرمربى استقلال ادامه داد: به هیچ عنوان از نتیجه بازى راضى نیستم. زمانى كه رقیب اصلى ما مساوى مى كند و جشن مى گیرد، طبیعى است كه ما باید ناراحت باشیم. باید روند بازى و موقعیت هایى كه از دست رفته است را بشمارید تا قدرت تیم استقلال مشخص شود.
    قلعه نویى ادامه داد: ما در این بازى چهار موقعیت بالاى ۸۰ درصد را از دست دادیم. ضمن آنكه یك پنالتى به نفع ما گرفته نشد و داور در صحنه اعلام آفساید نیز اشتباه كرد. ما باید جریان بازى را كنترل مى كردیم و یك سوم دفاعى فضاى تیم حریف را براى آرش برهانى باز مى كردیم كه پرسپولیس هیچ گاه متوجه این موضوع نشد.
    قلعه نویى ادامه داد: گلى كه تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روى یك پاس ۷۰ مترى و در واقع یك توپ بكش زیرش بود كه بیژن كوشكى یار مستقیم خود را نگرفت اما در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تك به تك شدیم. قلعه نویى درباره قضاوت بازى نیز گفت: تصور مى كنم در دقیقه ۶۰ بازى زمانى كه تماشاگران پرسپولیس شروع به اعتراض و پرتاب صندلى كردند، روند سوت هاى داور بازى تغییر كرد و به ضرر تیم استقلال چرخید. در هر صورت ما باید با این شرایط كنار مى آمدیم.
    قلعه نویى درباره تعداد موقعیت هاى دو تیم نیز گفت: من كامپیوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم این سؤال را جواب دهم اما آنها یك موقعیت بیشتر نداشتند در حالى كه استقلال دو موقعیت گل صد درصد داشت.
    خبرنگارى با انتقاد از ادبیات امیر قلعه نویى نسبت به تیم حریف گفت، قطبى بازى تیم شما را تحسین كرد كه قلعه نویى پاسخ داد: افشین قطبى كسى نیست كه بتواند درباره من صحبت كند.
    او سپس به یكى از خبرنگاران كه سؤالاتى را مطرح مى كرد، گفت: یا یك سؤال بپرس یا ساكت باش.
    در شرایطى كه اطرافیان امیر قلعه نویى در كنفرانس مطبوعاتى بارها نظم این نشست را در انتقاد به سؤالاتى كه از سرمربى استقلال پرسیده مى شد، برهم مى زدند در نهایت درگیرى لفظى میان خبرنگاران بالا گرفت و قلعه نویى نیز محل كنفرانس مطبوعاتى را ترك كرد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

طالب لو :تساوی عادلانه نبود/ این تساوی یعنی باختدروازه بان تیم فوتبال استقلال گفت: نتیجه تساوی مقابل پرسپولیس به هیچ وجه عادلانه نبود چرا که تا دقایق پایانی، ما برنده بازی بودیم.به گزارش خبرنگارمهر، وحید طالب لو دروازه بان تیم فوتبال استقلال که پس از تساوی 1-1 این تیم مقابل پرسپولیس درجمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود : این بازی نباید با نتیجه مساوی به پایان می رسید. تیم ما تا دقایق پایانی برنده این مسابقه بود و می توانستیم با پیروزی زمین را ترک کنیم اما درعین ناباوری نتیجه را از دست دادیم.
    طالب لو اضافه کرد : ما برای پیروزی در این مسابقه برنامه داشتیم و تا دقایق پایانی هم همه چیز به خوبی پیش رفت ولی یک لحظه تمرکز خودمان را در دفاع از دست دادیم تا پیروزی را با تساوی عوض کنیم.
    دروازه بان استقلال اضافه کرد : این تساوی برای ما که درنیمه دوم کاملا حریف را کنترل کرده بودیم و اجازه ندادیم تا پرسپولیس صاحب موقعیت گلزنی جدی شود، عین باخت بود و به هیچ وجه برای ما راضی کننده نیست.
    وی یادآور شد : تنها از اینکه هواداران، راضی ورزشگاه را ترک کردند، خوشحالم هرچند ما استحقاق بیشتری داشتیم.
    طالب لو در مورد داوری این دیدار اظهار داشت : ترجیح می دهم در این باره اظهارنظر نکنم و قضاوت را در این زمینه به کارشناسان داوری واگذار می کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عملیات نجات در دقیقه 88
    خبرگزاری فوتبال ایران – چهارمین تساوی یك بر یك پیاپی در دربی پایتخت رقم خورد و پرسپولیس از شكست مقابل آبی های پایتخت گریخت.

به گزارش خبرگزاری فوتبال روز جمعه در هفته نهم رقابت های لیگ برتر باشگاههای كشور دو تیم پرسپولیس و استقلال شصت و پنجمین دربی پایتخت را برگزار كردند كه این بازی مثل سه مسابقه قبلی با تساوی یك بر یك تمام شد.
    استقلال در این بازی با گل آرش برهانی در دقیقه 47 از حریف پیش افتاد و پرسپولیس تا دقایق پایانی به دنبال گل مساوی بود. سرخ ها در دقیقه 88 این بازی بالاخره گل تساوی را به ثمر رساندند. علی كریمی با یك ضربه سر دقیق پاس باقری را به گل تبدیل كرد و پرسپولیس موفق شد با تساوی یك بر یك شهرآورد 65 را سپری كند.
    این بازی یكی از زیباترین مسابقات دربی در طول سالیان گذشته بود و هر دو تیم موقعیت های فراوانی برای گل زنی به دست آوردند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیرحسین صادقی :بازیکنان استقلال اشتباه داشتند/ جای من خالی نبودمدافع پیشین استقلال بعد از پایان دربی سرخابی ها گفت: جای من در بازی با پرسپولیس خالی نبود.امیر حسین صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: اگر تیم استقلال روی ضد حملات دقت بیشتری انجام می داد می توانست پیروز این میدان باشد.
    وی در ادامه تصریح کرد: بازیکنان ما در برخی از نقاط حساس بازی اشتباه داشتند که اگر آنها را نادیده نمی گرفتیم قطعا تیم استقلال شایسته پیروزی دربی تهران بود.
    صادقی افزود: به هیچ وجه جای من در استقلال خالی نبود. این تیم بازیکنان خوبی دارد که جایگزین خوبی برای پست من هستند.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 2 - 1 مقاومت

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویی:پرسپولیس تساوی مقابل ما را جشن گرفت/ موقعیت های استقلال بیشتر بودسرمربی استقلال گفت: پرسپولیسی ها پس از تساوی مقابل تیم ما جشن گرفتند اما من از این نتیجه رضایت ندارم.به گزارش خبرنگار مهر امیر قلعه نویی پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل پرسپولیس تهران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: به بازیکنان هر دو تیم پرسپولیس و استقلال تبریک می گویم که یک بازی خوب و جوانمردانه را به نمایش گذاشته ام و تماشاگران از یک بازی جذاب و جوانمردانه لذت بردند.
    وی با بیان اینکه تیم استقلال برای هر 30 دقیقه بازی برنامه داشت، افزود: در 30 دقیقه اول به دنبال پرس کردن تیم پرسپولیس بودیم که در این زمان به آنچه می خواستیم رسیدیم و چند موقعیت صد درصد به دست آوردیم. داور یک پنالتی قبلی ما را ندید و یک آفساید اشتباه به ضرر ما اعلام کرد. در عین حال آرش برهانی یک موقعیت صد درصد گلزنی را از سه قدمی دروازه به بیرون زد.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه تیمش در 30 دقیقه دوم به دنبال استفاده از غفلت مدافعان کند پرسپولیس و فضای بین آنها بوده ، از این زمان به نیکی یاد کرد وگفت: در این زمان روی تاکتیک از پیش تعیین شده به گل رسیدیم پس از گل، پرسپولیس فشار زیادی روی تیم ما آورد. این فشار از روی تاکیتک و سیستم بازی نبود بلکه بازیکنان این تیم روی خلاقیت فردی برای تیمشان موقعیت ایجاد می کردند تا اینکه در دقیقه 65 بیژن کوشکی را با هدف از کار انداختن کریمی وارد زمین کردیم . او به خوبی کریمی را مهار کرد و حملات پرسپولیس را از کار انداخت. در عین حال ما نیز از فشار تیم پرسپولیس استفاده کردیم و با استفاده از عمق دفاع این تیم در کناره های زمین دو موقعیت صد درصد دیگر ایجاد کردیم.
    قلعه نویی ادامه داد: بازی پرسپولیس به گونه ای بود که ما انتظار داشتیم. این تیم طوری بازی می کرد که ما می خواستیم. به عقیده من پرسپولیس چشم بسته و احساسی فشار می آورد و موقعیت گلزنی نداشت. اما این ما بودیم که بارها تا آستانه گلزنی پیش رفتیم.
    وی تاکید کرد: در مجموع می توانستیم پیروز از میدان خارج شویم. بازی در کنترل ما بود و به پرسپولیس فرصت گلزنی ندادیم و اینکه تنها یک مورد توسط توره شانس صد درصد گلزنی داشتند.
    وی در خصوص درگیری با بیژن کوشکی و ناراحتی اش از مدافع استقلال گفت: به کوشکی برنامه داده بودم که به صورت نفر به نفر با علی کریمی حرکت کند. زمانی که او غفلت کرد و تیم پرسپولیس به گل رسید باید از کارش ناراحت باشم و به او اعتراض کنم.
    وی افزود: زمانی که ما با رقیب دیرینه خود مساوی کردیم و هوادارانمان ناراحت هستند مشخص است که استقلال بهتر از تیم حریف بازی کرده و مستحق پیروزی بوده است.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: پرسپولیس پس از گل سوار بازی بود اما موقعیت گلزنی نداشت و مالکیت بازی در اختیار ما بود .
    قلعه نویی افزود: اگر جباری از زمین خارج نمی شد، می توانستیم بهتر از این بازی کنیم اما مصدومیت او برنامه ما را به همین ریخت . من می خواستم در دقایقی پایانی علیزاده را وارد بازی کنم که با دو مهاجم بازی کنیم اما ناچار به تعویض جباری با یدالله اکبری شدم.
    وی در پاسخ به خبرنگاری که گفت چرا تیم استقلال دست به بازی تاخیری و اتلاف وقت می زد گفت: بازیکنان ما اگر روی زمین می افتادند واقعا مصدوم بودند و هیچ تمارضی در کار نبود با این حال داور تنها 4 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرد اگر ما وقت تلف کرده بودیم قطعا او زمان بیشتری تعیین می کرد. شما خبرنگاران بیشتر انصاف داشته باشید از این 4 دقیقه ای که داور وقت تلف شده اعلام کرده دو دقیقه اش برای مصدومیت واعظی بود.
    وی در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: شما نباید راجع به تعویض ها از من سوال کنید. شما فقط حق دارید در خصوص حرکات تیمی از من سوال کنید چراکه در طول هفته با ما نیستید . من در روز بیش از 4 ساعت با این بازیکنان هستم و نسبت به شرایط آنها و وضعیت تیم ترکیب را انتخاب می کنیم.
    وی گفت از تساوی تیم استقلال ناراحت است و چند بازیکن را در رختکن تنبیه کرده است.
    وی ادامه داد: ما در جریان بازی حریف را در کنترل خود داشتیم. پرسپولیس آنطور بازی می کرد که پیش بینی کرده بودیم . این تیم با کشیدن زیر توپ و سانترهای بی هدف به دنبال گلزنی بود. گلی که پرسپولیس زد روی سانتری از 70 متری که خیلی بچگانه و ابتدایی بود به ثمر رسید. اما شانس های گلزنی ما هدفمند و به یک صورت بود.
    وی در پاسخ به این سوال که چرا هاشم بیگ زاده را در آغاز نیمه دوم تعویض کرده، گفت: هاشم یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال ماست و آینده متعلق به اوست اما امروز جو مسابقه او را گرفته بود . با سیستمی که پرسپولیس بازی می کرد ما اگر پیستون هایمان بیشتر نفوذ می کردند می توانستیم شانس های گل بیشتری ایجاد کنیم و به همین خاطر امیرآبادی را وارد زمین کردم و از او و حیدری خواستم نفوذ بیشتری داشته باشند. همانطور که شاهد بودید پایه گذار گل اول ما نیز امیرآبادی بود.
    وی گفت مالکیت توپ در اختیار پرسپولیس بود اما تیم استقلال بیشتر صاحب موقعیت گلزنی بود.
    جمعی از خبرنگاران نسبت به گفتگوی وی با جمع حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی گلایه داشتند و از سرمربی استقلال می خواستند مانند افشین قطبی پاسخگوی آنها باشد. قلعه نویی در این خصوص گفت: قطبی چطور می تواند راجع به من اظهار نظر کند. ما به دنبال سه امتیاز بودیم و به خواسته خود نرسیدیم با این شرایط باید ناراحت باشیم.
    وی در خصوص عملکرد تیم داوری گفت: به نظر من داور می خواست بازی را کنترل کند. او از دقیقه 60 به بعد که هواداران تیم پرسپولیس اقدام به پرتاب صندلی به داخل زمین کردند به نفع این تیم سوت زد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برهانی :خطای روی من پنالتی بود/ داور برای توجیه خود به من کارت داد

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران بعد از پایان دربی شصت و پنجم گفت: من با خطای دروازه بان پرسپولیس درون محوطه جریمه متوقف شدم.به گزارش خبرنگار مهر، آرش برهانی درباره بازی دربی تهران گفت: در این بازی من از واعظی عبور کردم و به خطا متوقف شدم و قطعا این صحنه یک پنالتی بود.
    وی در خصوص زمین خوردن خود در این بازی گفت: من در زمین خوردن نیازی به تظاهر نداشتم زیرا از دروازه بان پرسپولیس عبور کرده بودم اما داور خطای این صحنه را به نام من ثبت کرد.
    وی با انتقاد از عملکرد داور خارجی دیدار دربی بین دو تیم پرسپولیس و استقلال افزود: متاسفانه داور این بازی برای توجیه کار خود به من کارت زرد نشان داد.
    برهانی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا تا به این حد در این دیدار در آفساید قرار می گرفت خاطر نشان کرد: آفساید گرفته شده در نیمه اول بازی اشتباه بود. در ادامه این بازی من نتوانستم خودم را به سایر بازیکنان تیم برسانم و در دفاع حریف گرفتار می شدم.
    مهاجم تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه حق تیم او در این دیدار پیروزی بود، ادامه داد: تیم ما موقعیت های بیشتری برای گل زدن داشت اما نتوانستیم از این فرصت ها استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هادی شکوری:مردم از تساوی خسته شده اند

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: نتیجه دربی عادلانه نبود چرا که استقلال از هر نظر مستحق پیروزی در این مسابقه بود و عدالت در این مسابقه رعایت نشد ضمن اینکه به اعتقاد من مردم از این تساوی ها خسته شده اند.به گزارش خبرنگارمهر، هادی شکوری مدافع تیم فوتبال استقلال پس از تساوی 1-1 تیمش مقابل پرسپولیس در شصت و پنجمین دربی دو تیم با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود : استقلال تا دقایق پایانی برنده بازی بود و برای رسیدن به این پیروزی خیلی تلاش کرده بودیم ولی پرسپولیس با خوش شانسی و در دقایق پایانی به گل تساوی رسید که به نظر من تقسیم امتیازات در این دیدار به هیچ وجه عالانه نبود.
    شکوری اضافه کرد : ما اگر از موقعیت هایی که داشتیم بهتر استفاده می کردیم ، می توانستیم برنده این بازی باشیم ولی به راحتی فرصت ها را از دست دادیم و در دقایق پایانی روی یک غافلگیری پیروزی را با تساوی عوض کردیم .
    وی در پاسخ به این سوال که چرا بازی های اخیر استقلال و پرسپولیس مدام با تساوی به پایان می رسد اظهار داشت : به نظر من به قدری حاشیه ها و حساسیت ها در این مسابقه بالاست که تیمی که به گل اول می رسد رو به بازی احساسی می آورد و به لاک دفاعی فرو می رود و این شرایط به حریف فرصت می دهد تا حمله کند و بازی را به تساوی بکشد. در این بازی تساوی هیچ ارزشی ندارد و مردم از اینکه مدام بازی های استقلال و پرسپولیس با تساوی به پایان می رسد دیگر خسته شده اند.
    مدافع استقلال درخصوص صحنه ای که وی روی کریم باقری درمحوطه جریمه خطا کرد و عده ای اعتقاد داشتند این خطا باید ضربه پنالتی اعلام می شد ، گفت : من خطایی روی باقری مرتکب نشدم و به نظرمن تصمیم داور مبنی به ادامه بازی در این صحنه کاملا درست بود

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نوعی ، كوشكی را نمی بخشم /

من به كوشكی گفته بودم ، سایه به سایه كریمی باشد بعد از گذشت چند ساعت از دربی پایتخت عصبانیت قلعه نوعی از كوشكی هنوز كاهش پیدا نكرده است
    بعد از گذشت چند ساعت از دربی پایتخت عصبانیت قلعه نوعی از كوشكی هنوز كاهش پیدا نكرده است.

من به كوشكی گفته بودم ، سایه به سایه كریمی حركت كند.

قلعه نوعی می گوید: كوشكی یا مستقیم خود را رها كرد تا كریمی كار خودش را بكند قلعه نوعی در مورد اینكه بعد از گل برتری استقلال پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار گرفت اظهار كرد :
    اینكه بعد از گل پرسپولیس سوار بر بازی بود دلیل برتری یك تیم نیست دفاع وسط پرسپولیس خیلی كند بود و من برای همین هم برنامه داشتم.

وی دوباره با حسرت گفت كوشكی كاری كرد كه پرسپولیسی ها امشب جشن بگیرند و این نشان می دهد كه پرسپولیس خیلی از این نتیجه راضی هم هستند و این مساوی برای آنان نقش یك پیروزی بزرگ را داشت
    اخبار پارسیک

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آرش برهانی؛

هورا اسپرت : كارشناسان باید در این مورد نظر بدهند این یك پنالتی محض بود

كمیل داور كویتی با اخطار به من می خواست قدرت گلزنی مرا تحت تاثیر قرار دهد چون همه می دانستند كه انگیزه من در این مسابقه فوق العاده بالاست،
    ما روی یك اشتباه دفاع گل مساوی را دریافت كردیم كه اتفاقی بود و اگر ما حواسمون جمع بود می توانستیم این گل را نخوریم و گل دوم را هم بزنیم.
    پرسپولیسی ها برای من مرتب تله آفساید می گذاشتند ولی من طبق دستور آنقدر بعد از 5 آفساید اعلامی كار را ادامه دادم تا بالاخره از این تله فرار كردم و كار خودم را انجام دادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •