سلام. psp 3000 بالاخره کپی خور می شه یا نه ؟ البته خودم حدس می زنم همه چیز به نمایشگاه E3 2009 بستگی داشته باشه. اگه اون جا مدل جدیدی معرفی بشه احتمال ارائه کرک برای این زیاد هست .
سلام. psp 3000 بالاخره کپی خور می شه یا نه ؟ البته خودم حدس می زنم همه چیز به نمایشگاه E3 2009 بستگی داشته باشه. اگه اون جا مدل جدیدی معرفی بشه احتمال ارائه کرک برای این زیاد هست .
سلام دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی یه سولا دارم
یه فایل دانلود کردم "teminator salvaton" حجمش 1.4 گیگ و بهد از اکستراکت کردن
منم هم تو مسیر ISO\VIDEO ریختم و iso video mount رو هم به اسم فیلم تغییر ذاذم
ولی حالا نمیدونم از کجا باید فیلم نگاه کنم
درضمن تو یه جایه خوندم که نیاز به UMD هست برایه اجرا
کمک کنید
مرسی
Last edited by hamzeaziz; 21-05-2009 at 20:01.
Hi to all
دوستان من اومدم PSP 2000 بخرم دیدم امکان کپی خور شدن 3000 زیاده بعد دیگه
حالگیری میشه.1) به نظر شما الان اگه 3000 بخرم بهتر نیست؟
2)UMDهاش گیر میاد و قیمتش چنده؟
با thanks فراوان.
دیگه دارم کلافه میشم!!!!!!
من پی اس پی میخوام
به نظر شما صبر کنم بهتره؟ آخه وقتی رو یه چی کلید کنم باید انجامش بدم....
choory جان یه راهی جلوی پام بذار!!
اینطور که فهمیدم الان 2000 های توی بازار یا کپیخور نمیشن یا به احتمال زیاد رفرش شده هستند.چون احتمال میدم سریهای قدیمی که مادربوردهاشون قابل هک بود همه به فروش رفتن...
حالا من اگه بخوام حتما بگیرم باید چکار کنم؟
جایی هست که از سری قدیمی 2000 ولی آک داشته باشه؟ من وسایل جانبی هم نمیخوام.... بجز رم که ضروریه
به اجناس دسته دوم هم اعتماد ندارم(حتی در حد نو!)
گوشیهای موبایل جدید هم قابل هک نبودن ولی بالاخره هک شدن.
حالا با این اوصاف چه باید بکنم؟
3000 هک میشه؟ اگه قرار باشه یه مدل با مادر بردهای جدید بگیم اسلیم بهتره یا 3000؟
لطفا پاسخ رو جامع بدید
ممنون
سلام دوستان.
در بازی gta vice city stories در یک ماموریت (MISION)، تو loading برام گیر میکند.
خیلی ممنون میشم اگر یکی این فایل سیو را دانلود کند، برام میشن R را رد کند و اپلود کند.
لطفا فقط این میشن انجام بدین و کار دیگری نکنید
امیدوارم یکی کمکم کند.
این هم لینک دانلود (مستقیم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eamiri; 21-05-2009 at 21:22.
اقایون تروخدا کی قراره psp 3000 کپی خور میشه
slim درست حسابی نو پیدا میشه کپی خور شده باشه ؟ میگن دیگه گیر نمیاد
-------------------------------------------
الان فعلا با PSP 3000 می شه بازی های دست ساز رو بازی کرد و ISO لودر توسط فردی تو تابستان ارایه می شه .( 70 درصد )
انتخاب با خودتونه ( ریسکه )
من خودم رفتم بخرم نظرم عوض شد و x360 خریدم چون UMD رو می گفت دونه ای 50 هزار تومن و برای کپی خور شدنش باید 1یا 2 ماه صبر می کردم .
من خودم برای کپی خور شدن PSP 3000 یک سال تمام صبر کردم ولی نتیجه نداد به نظرم اگه می گیرید همون 3000 بگیرید امیدوارم هک شه. که می شه
ممنون اموزش با حالی بود تو تابستان اگه خدا بخواد ما یه 3000 بخریم .
یعنی چی بازیهای دست ساز؟!
پکهایی از 3000 هست که توش یکی دوتا umd هم داشته باشه؟
قدیما پکهای استاندارد 179 دلار بود و پک اینترتیمنت که یو ام دی هم داشت 199 دلار بود....
بد وضعیتیه!یه ماه دیگه نمایشگاه e3 برگزار میشه و اگه بعدش 3000 هک بشه میترسم قیمت 3000 هم بالا بره.اونوقت نه 2000 رو داریم و نه 3000.
اگرم هک نشه....
فکر میکنم گروه m33 هم مثل گروه binpda واسه موبایل منتظر هستند تا اول طرف مقابل(شرکت سازنده) یه عکس العمل نشون بده و بعد هک رو رو کنن.مثلا سونی psp2 رو رو کنه و اینا بعدش 3000 رو هک کنن
شایدم نه!
خداییش دارم منفجر میشم.
من یادمه یه پلاگین دیده بودم توی سایتکه ایزو اجرا میکرد . واسه همین حدث زدم که ممکنه بشه یا این پلاگین ایزو ها رو اجرا کرد که دوستان گفتند نمیشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بازی های دست سار هم یه بازی هست ، گیتار خیلی هم قشنگه ولی دست سازه و یا بازی های psx که تبدیل میکنیم .
در مورد 3000 هزم خیالتون راحت ، هک میشه . سیستم های پدافندی آمریکا هک شد ، این که عددی نیست . با توجه به بحثی که قبلا مطح کردم و سابقه شرکت های کنسول سازی در لو دادن روش های هک کردن کنسول هاشون .
بدرود
1-اگه میدونستم تا تابستون هک میشه تو خریدنش درنگ نمیکردم.راستی 3000 ها که میگفتن مشکل داره(ال سی دی)حل شده؟
2-بازیهای ps2 هم تبدیل میشه؟چطوری؟
3-در مورد پک حاوی یو ام دی نگفتید...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)