تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 821 از 959 اولاول ... 321721771811817818819820821822823824825831871921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,201 به 8,210 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدیر استودیوی DICE
    کجا بودی تو تا حالا...!!؟ : دی
    باز همین که جسارت به خرج داده این حرفها رو زده خدایی دمش گرم...

2. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

کوجیما :‌ Crysis مسخره است!
    =
    معلومه خیلی بهش فشار اومده !

به نقل از :
    Saeed_CPU_Full

سلام دوستان
    Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد

البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هست خیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره

[IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]

البته خبر ماله چند روزه پیشه
    Last edited by Reza Azimy_RW; 05-03-2011 at 18:43.

4. 8 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کوجیما :‌ Crysis مسخره است!
    =
    معلومه خیلی بهش فشار اومده !

داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه.....حتی از گب نویل سازنده هاف لایف و صاحیب سیستم steam یا میاموتو سازنده سوپر مایرو هم در جایگاه بالاتری هستش ایشون.

+

ایشون نظر شخصی خودشو گفته و کسی هم نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که کلیفی بی میاد میگه move مثه بستنی قیفی هستش یا مثلا دیوید کیج میاد میگه کنسول wii به درد بچه ها میخوره..... .

+

من هم با نظر این استاد بازیسازی موافقم .........کرایسیس درسته گرافیک شاهکاری داره ولی تمام عناصر های بعد اون کاملا کپی از بازیهای دیگس و شایسته اینهمه تعریف و تمجید از لحاظ گیم پلی و داستان نیس.........
    .
    .

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟
    مراد جون تو میدونی الان داری با کی حرف میزنی ؟()!

نه بابا منم کلا نظرمو گفتم بالاخره یکمو بهش فشار اومده اگه نه همینجوری مگه بیکاره بدونه منافع بیاد یه حرفی بزنه ! منه بدبختم که به خاطره منافعه یکی دیگه میام خودمو میندازم پیش !

ایشون نظر شخصی خودشو گفته
    اهه ! پارتی بازی میکنی !؟ اون میتونه نظره شخصیشو بگه من نمیتونم !؟
    Last edited by Reza Azimy_RW; 05-03-2011 at 19:39.

8. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جون تو میدونی الان داری با کی حرف میزنی ؟()!

نه بابا منم کلا نظرمو گفتم بالاخره یکمو بهش فشار اومده اگه نه همینجوری مگه بیکاره بدونه منافع بیاد یه حرفی بزنه ! منه بدبختم که به خاطره منافعه یکی دیگه میام خودمو میندازم پیش !

اهه ! پارتی بازی میکنی !؟ اون میتونه نظره شخصیشو بگه من نمیتونم !؟
    اوا شما خودتو دست کم نگیر.......کوجیما هم سن تو پشت کامپیوتر داشت فروم بازی می کرد بعدش شد این

دوما کلا اینا همشون نظرشونو میگن فقط این مورد نیس.....کلیف اومد از هوی رین تعریف کرد.....اینافونه کلا از صنعت گیم ژاپن بد گفت....دیوید کیج اومد گفت کل بازیهای اکشن این زمونه فقط بزن بزنه و محتوا نداره و...... .یا مسیول سونی اومد کینکت رو مسخره کرد(کلا سونی یه نفرو استخدام کرده یه مجری مشهور امریکایی رو که کارش فقط مسخره کردن مایکرو هستش اکثرا)

در کل همشون نظر میدن و کلا نظراشونم مثه ما ایرانیها درلفافه نیس کلا آدمای تعارفی نیستن و راحت حرف میزنن......راحت تو تویترشون مسخره می کنن اونی که باید مسخره کنن رو و ابایی ندارن(نه مثه ما ایرانیها که تا وقتی کنار کسی هستیم قربونش میریم بعد پشت سرش 1000 تا حرف می زنیم)

+

در نهایت من حرف استاد کوجیما رو قبول دارم......................خیلی دیگه بحث نکنیم تا تاپیک منحرف نشه..مرسی
    .
    .
    .

10. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

والا استاد کوجیما شخصیتیه که اومد در مورد بازی نظر داد که من خیلی هوادارشم وقتی دیدم تو مغزم تا کمی مدتی تشعشعات گیمری همچین نوسان پیدا کرد اما خب کمی بالا پایین کردم گفتم خدایا این ور کرایسیس اونور هم کوجیما هر دو رو من از زمانی که میشناسم میدوستم حالا چه کنم موندم وسط همین به نظرم رسید که خب نظرشه دیگه یه چیزی گفته استاد خودش هر چه میداند و میگوید مصلحته و همیشه واسم دوست داشتنی هستش (کرایسیس هم همینطور)
    +
    از اون موقعی که جناب کلیفی اومد این حرف رو زد من واقعا اون یه کمی احترامی هم که نسبت بهش داشتم هم پرید فنا شد الان خدایی میگم فقط و فقط به خاطر دوستان هوادار این شخصیت هست که در فروم داریم و خودشون میدونن هست که هر از گاهی نمیتوبم بهش اما کاش موقعی که اون حرف رو میزد من یه بستنی حیدر بابا واسش میخریدم میگفتم بیا مووی هستش بزن تو رگ روشن شی .....که الانه اون گرامای حاصله از فشار خونت مغزتو ناقص میکنه ...

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

او در ادامه‌ی مصاحبه اش هم حرف هایی در مورد گیم پلی بازی Metal gear solid : Rising زد و این بازی را بهترین شماره‌ی سری Metal Gear خواند!
    ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
    در مورد کرایسیس هم سوال برای من اینه که چرا کرایسیس ؟ چرا به این بازی گیر داده و میگه که چیزی به جز گرافیک نداره ؟
    من با شماره ی 2 به شدت حال کردم برا همین به حمایت ازین بازی برخواستم : دی

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا اصلا اصل خبر تو ابهامه
    این خبری که تو N4G بالای 1000 تا داغ شده منبعش یه سایت فارسیه

15. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید به نظر من دو نکته در مورد اون وجود داره
    اولا کوجیما شاید بیشتر انتقادش به داستان بازیه و با توجه به اینکه خودش استاد خلق داستان های فوق العاده ست خیلی هم بی راه نگفته. حداقل در مقایسه به بازی هایی که خودش ساخته این بازی از این نظر خیلی عقبه و در کل این انتقاد خیلی بد نمی تونه باشه
    دوما حالا انتقاد این که لحنش خیلی تند نبوده. این نویسنده کرایسیس 2 که کلا همه بازی های بزرگ رو زیر سوال برد تازه اونم چه بازی هایی! هیلو رو که بولشت خطاب می کنه و بازی های دیگه مثل کیلزون رو هم کلی بد و بیراه در موردشون میگه! این باز در مقایسه با اون منطقی تر و قابل قبول تره.....

ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
    آره خیلی جالبه
    شماره آخرش که دیگه فوق العاده موفق بود و از چند سایت خیلی سختگیر حتی 10 گرفت. اینم مثل اون بشه حتی می تونه مدعی goty باشه....

17. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه
    یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دی

نوید زیاد به حرفای این بابا جو نده هیشکی نمیگه ماستم ترشه...
    مثه این میمونه که کلیف یه gears بدون اره و مارکوس بده رو ps3 بعد بگه این بهترینه بازی این مجموعس: دی

19. 3 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •