کجا بودی تو تا حالا...!!؟ : دیمدیر استودیوی DICE
باز همین که جسارت به خرج داده این حرفها رو زده خدایی دمش گرم...
کجا بودی تو تا حالا...!!؟ : دیمدیر استودیوی DICE
باز همین که جسارت به خرج داده این حرفها رو زده خدایی دمش گرم...
کوجیما : Crysis مسخره است!
=
معلومه خیلی بهش فشار اومده !
به نقل از :
Saeed_CPU_Full
سلام دوستان
Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد
البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هستخیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره
[IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Reza-RW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
البته خبر ماله چند روزه پیشه
Last edited by Reza Azimy_RW; 05-03-2011 at 18:43.
داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟بدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه.....حتی از گب نویل سازنده هاف لایف و صاحیب سیستم steam یا میاموتو سازنده سوپر مایرو هم در جایگاه بالاتری هستش ایشون.
+
ایشون نظر شخصی خودشو گفته و کسی هم نمیتونه ازش ایراد بگیره همونطور که کلیفی بی میاد میگه move مثه بستنی قیفی هستش یا مثلا دیوید کیج میاد میگه کنسول wii به درد بچه ها میخوره..... .
+
من هم با نظر این استاد بازیسازی موافقم .........کرایسیس درسته گرافیک شاهکاری داره ولی تمام عناصر های بعد اون کاملا کپی از بازیهای دیگس و شایسته اینهمه تعریف و تمجید از لحاظ گیم پلی و داستان نیس.........
.
.
مراد جون تو میدونی الان داری با کی حرف میزنی ؟(داداش میدونی داری در مورد کی حرف میزنی؟؟؟؟؟![]()
)!
![]()
نه بابا منم کلا نظرمو گفتم بالاخره یکمو بهش فشار اومده اگه نه همینجوری مگه بیکاره بدونه منافع بیاد یه حرفی بزنه ! منه بدبختم که به خاطره منافعه یکی دیگه میام خودمو میندازم پیش !
اهه ! پارتی بازی میکنی !؟ اون میتونه نظره شخصیشو بگه من نمیتونم !؟ایشون نظر شخصی خودشو گفته![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 05-03-2011 at 19:39.
اوا شما خودتو دست کم نگیر.......کوجیما هم سن تو پشت کامپیوتر داشت فروم بازی می کرد بعدش شد این
دوما کلا اینا همشون نظرشونو میگن فقط این مورد نیس.....کلیف اومد از هوی رین تعریف کرد.....اینافونه کلا از صنعت گیم ژاپن بد گفت....دیوید کیج اومد گفت کل بازیهای اکشن این زمونه فقط بزن بزنه و محتوا نداره و...... .یا مسیول سونی اومد کینکت رو مسخره کرد(کلا سونی یه نفرو استخدام کرده یه مجری مشهور امریکایی رو که کارش فقط مسخره کردن مایکرو هستش اکثرا)
در کل همشون نظر میدن و کلا نظراشونم مثه ما ایرانیها درلفافه نیس کلا آدمای تعارفی نیستن و راحت حرف میزنن......راحت تو تویترشون مسخره می کنن اونی که باید مسخره کنن رو و ابایی ندارن(نه مثه ما ایرانیها که تا وقتی کنار کسی هستیم قربونش میریم بعد پشت سرش 1000 تا حرف می زنیم)
+
در نهایت من حرف استاد کوجیما رو قبول دارم......................خیلی دیگه بحث نکنیم تا تاپیک منحرف نشه..مرسی
.
.
.
والا استاد کوجیما شخصیتیه که اومد در مورد بازی نظر داد که من خیلی هوادارشم وقتی دیدم تو مغزم تا کمی مدتی تشعشعات گیمری همچین نوسان پیدا کرد اما خب کمی بالا پایین کردم گفتم خدایا این ور کرایسیس اونور هم کوجیما هر دو رو من از زمانی که میشناسم میدوستم حالا چه کنم موندم وسط همین به نظرم رسید که خب نظرشه دیگه یه چیزی گفته استاد خودش هر چه میداند و میگوید مصلحته و همیشه واسم دوست داشتنی هستش (کرایسیس هم همینطور)
+
از اون موقعی که جناب کلیفی اومد این حرف رو زد من واقعا اون یه کمی احترامی هم که نسبت بهش داشتم هم پرید فنا شد الان خدایی میگم فقط و فقط به خاطر دوستان هوادار این شخصیت هست که در فروم داریم و خودشون میدونن هست که هر از گاهی نمیتوبم بهش اما کاش موقعی که اون حرف رو میزد من یه بستنی حیدر بابا واسش میخریدم میگفتم بیا مووی هستش بزن تو رگ روشن شی .....که الانه اون گرامای حاصله از فشار خونت مغزتو ناقص میکنه ...
ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دیاو در ادامهی مصاحبه اش هم حرف هایی در مورد گیم پلی بازی Metal gear solid : Rising زد و این بازی را بهترین شمارهی سری Metal Gear خواند!
در مورد کرایسیس هم سوال برای من اینه که چرا کرایسیس ؟ چرا به این بازی گیر داده و میگه که چیزی به جز گرافیک نداره ؟
من با شماره ی 2 به شدت حال کردم برا همین به حمایت ازین بازی برخواستم : دی
آقا اصلا اصل خبر تو ابهامه
این خبری که تو N4G بالای 1000 تا داغ شده منبعش یه سایت فارسیه
ببینید به نظر من دو نکته در مورد اون وجود داره
اولا کوجیما شاید بیشتر انتقادش به داستان بازیه و با توجه به اینکه خودش استاد خلق داستان های فوق العاده ست خیلی هم بی راه نگفته. حداقل در مقایسه به بازی هایی که خودش ساخته این بازی از این نظر خیلی عقبه و در کل این انتقاد خیلی بد نمی تونه باشه
دوما حالا انتقاد این که لحنش خیلی تند نبوده. این نویسنده کرایسیس 2 که کلا همه بازی های بزرگ رو زیر سوال برد تازه اونم چه بازی هایی! هیلو رو که بولشت خطاب می کنه و بازی های دیگه مثل کیلزون رو هم کلی بد و بیراه در موردشون میگه! این باز در مقایسه با اون منطقی تر و قابل قبول تره.....
آره خیلی جالبهایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
شماره آخرش که دیگه فوق العاده موفق بود و از چند سایت خیلی سختگیر حتی 10 گرفت. اینم مثل اون بشه حتی می تونه مدعی goty باشه....
یکم واسه دروغ آوریل زود نیس؟: دیبدون شک بهترین بازیساز حال حاضیر دنیا ایشونه
نوید زیاد به حرفای این بابا جو نده هیشکی نمیگه ماستم ترشه...ایول قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی بیخود میشه چون که رو کنسولی غیر از ps3 منتشر میشه و اسنیک هم توش حضور نداره : دی
مثه این میمونه که کلیف یه gears بدون اره و مارکوس بده رو ps3 بعد بگه این بهترینه بازی این مجموعس: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)