این شجاعی هم از اون بازیکن هاست که به هیچ جا نمیرسن. از قدیم گفتن خدایا روا مدار که گدا معتبر شود که گر معتبر شود از خدا بی خبر شود...
این شجاعی هم از اون بازیکن هاست که به هیچ جا نمیرسن. از قدیم گفتن خدایا روا مدار که گدا معتبر شود که گر معتبر شود از خدا بی خبر شود...
به هيچ جا نميرسه اينو فقط تو ميگي و نظره تو هستش دوسته خوب سعي كن چيزي رو كه زياد راجبش نميدوني اظهار نكني
سلام
یه تسلیت ویژه به طرفدارای رئال
یاد کاپلو به خیر . حداقل اگه میباخت هم آبرومندانه میباخت .
سالی که نکوست ، از بهارش پیداست
ولی خدایی گل اول رئال خیلی باحال بود .
البته نباید از گزارش زیبا ، دلنشین و فوق العاده جذاب و
شنیدنی خیابانی هم که به بازی هیجان مضاعف داده
بود ، غافل شد ...
راستی ، روبن کجا بود ؟ مگه هنوز نرسیده به مادرید ؟
یا حق
اتراتزي": نميخواهم فقط به خاطر توهين به "زيدان" به ياد آورده شوم
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۵/۲۹
خارجي. ورزشي. فوتبال
"ماركو ماتراتزي" مدافع تيم ملي فوتبال ايتاليا نميخواهد فقط به خاطر حرفي كه در فينال مسابقات جام جهاني سال گذشته به "زينالدين زيدان" زده ، به خاطر آورده شود.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس از ميلان، ماتراتزي در فينال سال گذشته جام جهاني بين تيمهاي ايتاليا و فرانسه به زيدان توهين كرد و زيدان نيز با سر به سينه او كوبيد و اخراج شد.
اين مسابقه در وقت قانوني با تساوي يك بر يك خاتمه يافت و ايتاليا در ضربات پنالتي با پيروزي ۵بر ۳قهرمان شد.
ماتراتزي كه سپس به دو جلسه محروميت محكوم شد و از آن زمان به بعد بارها از زيدان عذرخواهي كرده است، گفت: ميدانم كه اشتباه كردم اما من فقط آن شش كلمه نيستم.
"ريموند دومنك " سرمربي تيم ملي فرانسه اوايل ماه جاري گفته بود:
ماتراتزي كار درستي كرد كه موجب شد زيدان اخراج شود. من به او آفرين ميگويم.
با وجود اين "پاتريك ويهرا" كاپيتان فرانسه كه از آن زمان به بعد زياد با هم تيمي خود در اينترميلان كاري نداشته است، هم گفته: ماتراتزي بسيار خوب در جام جهاني بازي كرد اما بازي يك مسئله است و شخصيت فردي يك چيز ديگر. ماتراتزي شخصيتي دارد كه شما ميتوانيد عاشق او يا متنفر از او باشيد. اما ميتوانم بگويم كه من هرگز كنار او نمينشينم تا چيزي بخورم.
بنابراين گزارش ماتراتزي قصد دارد زندگي نامهاي از خود منتشر كند كه به جزييات آن اتفاق ميپردازد.
وي سال گذشته نيز كتابي منتشر كرد با عنوان "آنچه واقعا به زيدان گفتم" كه مشتمل بر ۲۴۹عبارت است اما هيچكدام به موضوعي كه در عنوان كتاب آورده شده است، اشاره ندارد
سرمربي تيم ملي آلمان از "لمان" حمايت كرد
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۵/۲۹
خارجي. ورزشي. فوتبال
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان پس از اينكه اشتباه "ينس لمان" به قيمت تساوي آرسنال در ديدار با بلكبرن شد، به حمايت از وي پرداخت.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از فرانكفورت، "يوآخيم لاو" گفت: لمان دروازهبان نخست آلمان براي ديدار دوستانه چهارشنبه شب با انگليس در ورزشگاه ومبلي خواهد بود.
آرسنال يكشنبه شب پس از اشتباه لمان به تساوي يك بر يك مقابل بلكبرن دست يافت.
لاو افزود: من اين مسابقه را نديدم و فقط در مورد آن شنيدم. اما فرقي نميكند، ينس لمان در برابر انگليس درون دورازه خواهد بود. او در مسابقات يورو ۲۰۰۸هم دروازهبان نخست آلمان باقي خواهد ماند.
لمان ۳۷ساله كه در جام جهان سال گذشته به جاي "اوليور كان" به عنوان دروازه بان نخست تيم ملي آلمان انتخاب شد، شروع خوبي در مسابقات فصل جديد ليگ برتر انگليس نداشته است.
اشتباه وي موجب شد فولهام در اولين دقيقه ديدار با آرسنال در هفته گذشته يك گل بزند اگرچه آرسنال در نهايت مسابقه را ۲بر يك برد.
تيم ملي فوتبال آلمان "ميشاييل بالاك"، كاپيتان، "ميروسلاو كلوزه" و "ماريو گومژ" مهاجمان و "باستين شوان اشتايگر" هافبك را به دليل مصدوميت در ديدار مقابل انگليس در اختيار نخواهد داشت.
دوستان اینجا جایی برای درج اخبار ورزشی نیست. لطفا اخبار خود را بصورت جداگانه و در تاپیکهای مستقل بنویسید.
درصورت ادامه این روند این تاپیک قفل خواهد شد. (توجه کنید: قفل. ترش نه!)
![]()
ماگات:
شجاعى در بازى هجومى توانايى زيادى دارد
ايران ورزشى- به نقل از سايت لست كيك، مسعود شجاعى از جمله بازيكنان ملى پوش ايرانى است كه اين روزها خبر انتقال وى به تيم وولفسبورگ بسيار جدى است. فليكس ماگات درباره احتمال حضور هافبك ايرانى در اين تيم آلمانى گفت: بازيهاى شجاعى را ديده ام. معقتدم وى در بازى هجومى توانايى بسيار بالايى دارد. براى جذب شجاعى، با مدير برنامه هاى وى مذاكراتمان را ادامه خواهيم داد چرا كه در نگاه اول سبك بازى وى را پسنديده ام.
بازی امشب انگلیس و المان رو از دست ندید .
ساعت 11:30 امشب .
خیلی حال کردم
آلمان خراب کرد اینگیلیسو
خدایی آلمان بازیکنای غایبش مهمتر بود
عشق من آلمان و بایرن والیور کان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)