تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 821 از 973 اولاول ... 321721771811817818819820821822823824825831871921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,201 به 8,210 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
    ...باهاش که نمیشه وب گردی کرد....تو سایت مشخصی نمیتونی بری.....فقط ایمیل و....فرند و از اینجا ها میتونی بری....

2. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون كسي كه به جاي ديميتري بايد بكشيم رو هم بايد با هليكوبتر دنبال كنيم? ميشه توضيح بديد از كدوم مرحله بايد شروع كنم تا ديميتري به تورم نخوره? جندتا مرحله هست كه شما رو از دو تا مورد بايد يكي رو انتخاب كنيد تا اونجا كه يادمه يكيش انتخاب بين كشتن playboy‏ و يه نفر كه اسمش يادم نيست يكي انتخاب بين كشتن و نكشتن يه نفر كه اسم اون هم يادم نيست و يكي هم انتخاب بين اسكناس و انتقام من الان شصت و دو سي دهم درصد بازي رو رفتم
    ربطی به کشتن نداره .از بین پول و انتقام اگه پول رو انتخاب کنید رومن میمیره و مرحله هلیکوپتر برنمیخورید و همون افراد به روشی دیگه کشته میشن ولی اگه انتقام رو انتخاب کنید کیت میمره و به هلیکوپتر هم برمی خورید ولی در نهایت پولتون با کسی که پول رو انتخاب کرده یکسان میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

ربطی به کشتن نداره .از بین پول و انتقام اگه پول رو انتخاب کنید رومن میمیره و مرحله هلیکوپتر برنمیخورید و همون افراد به روشی دیگه کشته میشن ولی اگه انتقام رو انتخاب کنید کیت میمره و به هلیکوپتر هم برمی خورید ولی در نهایت پولتون با کسی که پول رو انتخاب کرده یکسان میشه.
    کاملا اشتباهه. اگر رومن کشته بشه، باید با هلیکوپتر به تعقیب هلیکوپتر دیمیتری بپردازید.

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . .

در مورد اون مرحله علامت سوال ها توضیح میدهید . .

یکیش که باید بریم کنار ساحل و با دوربین نگاه کنیم. . من نفهمیدم آخرش اونجا باید چیکار کرد . .
    یکی هم اون مرحله که باید بریم توی اون خونه و کسی نیست و نیکو در رو هول میده و میره پای کامپیوتر . . توی اینترنت باید چیکار کنیم . .

ممنون . .

بای

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام . .

در مورد اون مرحله علامت سوال ها توضیح میدهید . .

یکیش که باید بریم کنار ساحل و با دوربین نگاه کنیم. . من نفهمیدم آخرش اونجا باید چیکار کرد . .
    یکی هم اون مرحله که باید بریم توی اون خونه و کسی نیست و نیکو در رو هول میده و میره پای کامپیوتر . . توی اینترنت باید چیکار کنیم . .

ممنون . .

بای
    در مرحله علامت سوال که میری کنار ساحل بهت پیامک میزنه یه شماره بهت میده بعد که پیامک رو میخونی یه نفر تو phone book اضافه میشه باید به اون زنگ بزنی بعد باید ببینی کی گوشیشو جواب میده بعد که فهمیدی باید اونو بکشی و یه چیزی ازش میافته اونو ورداری و پشت کامپیوتر هم باید check email رو بزنی و email ها رو بخونی

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

کسی سیو 100% به من نمیده ؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

من بايد بازي رو از اول برم
    بچه ها سیو گذاشتن....میتونی دانلود کنی بعد ادامه اش رو بری....

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من بايد بازي رو از اول برم تا انتقام رو انتخاب كنم و مجبور نباشم ديميتري رو با هليكوتر دنبال كنم
    چرا از اول بری؟ اگر سیو رو replace نکرده باشی میتونی از چند مرحله قبل تر برگردی و ادامه بدی. در ضمن تو غیر انتقام هم باز باید سوار هلیکوپتر بشی.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

نه متاسفانه سيوها رو replace‏ كردم ضمنا من فولدري به نام savegame‏ نيافتم تمام هارد رو جستجو كردم حتي اما نبود معلوم نيست اين سيوهاي بازي كجان!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •