سلام
این طرح
اينترنت باحجم انبوه -پس پرداخت باسرعتUpto10M
اينترنت باحجم انبوه
ماهیانه 50 گیگ میده درسته یا کلا برای 12 ماه
سلام
این طرح
اينترنت باحجم انبوه -پس پرداخت باسرعتUpto10M
اينترنت باحجم انبوه
ماهیانه 50 گیگ میده درسته یا کلا برای 12 ماه
سلام دوستان یه سوال.. طرح 2 مگ کمپین تابستانه پورت رو چند مگ میبندن ؟
Last edited by msng; 30-09-2014 at 12:25.
سلام
چند تا سوال داشتم:
۱. طرح نامحدود تمدید می شود یا نه؟
۲. ایا فایروال یا چیزی توی اینترنت مخابرات تغییر کرده؟ من برای کارم نیاز دارم به سرور خودم وصل بشم. اما بعد از چند ثانیه کلا ارتباط قطع می شود و حتما باید مودم را ریست کنم تا مشکل حل بشه. جند وقته این مشکل به وحود امده. اطمینان دارم مشکل از طرف سرور نیست هر چی هست از طرف این نت با کیفیته!!
دوستان مشکل کم بودن سرعت دانلود شبانه دارم، سرور های خارجی محدودن سرعتشون.
بجز وی پی ان وطنی راه حلی نداره؟
اگه نه یکی دو تا از این وطنی ها رو معرفی می کنید؟ من زیاد باهاشون آشنایی ندارم.
دوستان یک سوال :
چرا سرویس مخابرات با بریج سازگار نیست ؟؟ یا فقط برای من اینطوریه ؟؟
من با PPPPOE راحت به اینترنت وصل میشم اما با بریج وصل نمیشه و مدام پیغان خطای 691 میده که یوزرنیم یا پسورد
صحیح نیست در صورتی که هر دو رو درست وارد میکنم با پشتیبانی هم که تماس میگیرم ماشالا یه مشت ... گذاشتن اونجا هیچی حالیشون نیست
به جز یک سری جواب تکراری که بلدن بگن : فریمور آپدیت کن - مودم ریست کن و.... که خودمون هم میدونیم
نظر شما محترمه ولی از نظر من شما هیچی حالیتون نیست
ما دقیقا میدونیم چرا بریج وصل نمیشه ولی خب شما ندونید بهتر چون سوالات بعدی هم پشت بندش هست
فقط در همین حد که رنج پای پی های مخابرات تقریبا تو بعضی مناطق پر شده و تا آواخر هفته آینده این مشکل وجود داره و ما عینا همین را به مشترک میگیم و غیر از این رو به مشترک نمیگیم
شما هم معلومه جزو همون کارشناسای پشتیبانی هستی !! چون اگه کارشناساشون چیز حالیشون بود که من خودم قبل اینکه یزنگم 2020
از قبل فریمور آپدیت کرده بودم و همچنین مودم هم ریست سخت افزاری کرده بودم و مجدد کانفیگ کرده بودم بعد تماس گرفتن وقتی گفتم
خب اینکارا رو که خودم کردم گفت چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه قطع کرد واقعا همتون مهندسید !!!
شما که از پشتیبانی هستی جواب بده لطفا مرکز شهید قندی کیفیت چطوره و تا چقدر پهنای باند بدون مجوز میدید بهم فاصلمم هم کمه تا مرکز شعاع کم تر از ۵۰۰ متر شبانه چطوره و شبانه چی رایگان هست؟ سرعتش چطوره؟
خدا وکلی دارم به دلیل شبانه و قیمت بالا سرویس ها و پشتیبانی اشغال شرکت الانم دارم میام مخابرات مدیونی اگر الکی حرفی بزنی ازت نمیگزرم اگر اومد و دیدم خلاف چیزی بود که گفتید
بعد هم برید مشکل رو حل کنید که مجبور نشید چیزی رو از مشترک ها پنهان کنید و دروغ بگید کسی که کارش درسته احتیاجی به مخفی کاری نداره
Last edited by 1376MAXIMUM; 30-09-2014 at 23:23.
بله بنده کاشناس پشتیبانی هستم
گفتم مشکل هست ولی اجازه نداریم بگیم.ما خودمون میدونیم مشکل چیه
اینا راه حل های ابتداییه که میگیم اگه حل نشه متاسفانه کاری از دستمون بر نمیاد که براتون انجام بدیم
ان شاالله این مشکل هفته آتی حل میشه
فعلا این مشکل تو مراکز اطراف خمینی شهر اصفهان،شهرستان کاشان و مراکز گلستان و چمران در شهر اصفهان بصورت گسترده وجود داره و تو بقیه مراکز هم بصورت خفیف گزارش شده.ان شاالله حل میشه
عزیزم من خودم قبلا دو سال تو مرکز قندی به عنوان نصاب بودم ،فک کنم قضیه ماله یه سه الی چهار سال پیش باشه.اون موقع عالی بود من روی خطوط که تست انجام میادم تو بعضی از قسمتا تا 17 مگ هم میگرفتم
الان بای از خود مشترکین سوال کنید ولی به نظر من مرکز قندی مرکز خوبیه هر چند که MDFش یکم قدیمیه ولی کارکنان و پشتیبانی MDF اون عالیه
شما هم بهتره از همسایه ها یا دوستان نزدیک سوال کنید ببنید وضعیت الان چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)