ok داداشی^^
پس یکی برای اینترنت و وبگردی - دانلود فیلم-گاهی اوقات بازی- ساخت فیلم و فتوشاپ و دیدن فیلمهای باکیفیت بالا بازیرنویس مثلا کره ای... لپ تاپ خوبه؟
کدومشون؟ سونی؟ دل ؟ اسوز؟![]()
ok داداشی^^
پس یکی برای اینترنت و وبگردی - دانلود فیلم-گاهی اوقات بازی- ساخت فیلم و فتوشاپ و دیدن فیلمهای باکیفیت بالا بازیرنویس مثلا کره ای... لپ تاپ خوبه؟
کدومشون؟ سونی؟ دل ؟ اسوز؟![]()
اولوبت ها
1-sony sb11fx
asus n53sn-2
sony EA4BGX/BJ-3
asus k53sv
به نظر من شما اصلا فکر دل را نکن
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
ببنید لپ تاپ یک دستگاه ظریفیه ممکنه به دفعات براش مشکلی پیش نیاد اما به مرور زمان ممکنه براش مشکل ایجاد بشه شما اگه کار های رندرتون زیاده مثلا در روز 6-7 بار رندر سنگین دارین همچین کاری را نکنید یک pc خوب ببندید
سلام
دوستان من یه لپ تاپ میخوام واسه بازی و فیلم و کار های روزانه تا 1.500 هم میتونم هزینه کنم ، حالا یه ذره بالاپایین هم موردی نداره .
ظاهرا DELL - XPS L502X مشخصات خیلی خوبی نسبت به سایر رقبای هم قیمتش داره .
یه سوال داشتم :
این مدل از نظر کیفیت ساخت در چه حدی ؟ مثلا صفحه کلیدش مثل صفحه کلید نوت بوک های Vaio امریکایی که خیلی نرم و خوش ساخت هستن هست ؟
سوال دیگه این هستش که ظاهرا فن این مدل دائم روشنه ، این مورد مزاحمت ایجاد نمیکنه ؟
شما HP dv6-6090 رو هم چک کردی؟
چون با همین قیمت مشخصات بهتری نسبت به لپ تاپ قدرتمند بالا داره داره![]()
این مدل ، مدل خوبی ولی متاسفانه USB3 نداره
صفحه کلیدش Backlight نداره و باتریش 6 سلولی هست .
اسپیکر هاش هم قطعا از اسپیکر های مدلی که خدمتتون عرض کردم بهتر نیست .
البته این دو مورد اخری زیاد برای بنده اهمیت نداره .
سلام
ببخشید من میخواستم یه لپ تاپ با مشخصات زیر بخرم :
Cpu : core i7 or i5
Ram : 4GB DDR3
Gpu (video card) s: 1 or 2GB
باتری خوبی هم داشته باشه
کلا یه لپ تاپ فدرتمند میخوام و هنگام کار کردن داغ نکنه .
دوستان اگه میشه لینک مشخصات (لینک معتبر) لپ تاپ های پیشنهادی رو هم بزارید . ممنون
اقایون هیچ نظری ندارن
HP Envy 14 یا hp dm4 1090 ?
سلام
شما میتونید sony sb11fx و asus n53sn را بگیرید
پس اینطور
حالا این اولویت اول که سونی هست سری s هست دیگه... توی سونی کدوم سری از مدلاش اوله؟ من شنیدم سریz... درسته؟
بعد مثلا همین اولویت اول قیمتش تا چقدره؟ اگه میدونید ممنون میشم بگید![]()
این مدل ها که من بهتون معرفی کردم همشون رو 1.5
سری z که اصلا حرف نداره فقط قیمتش بالاس من کمترین قیمتی که دیدم رو 1.6 بود که مشخصات زیاد جالب نبود بعد مدل اول هم مدل sb هست این سری جدیده با s فرق میکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)