اگر میشه یکی جدید ترین برنامه ادیت اپشن فایل رو لینکشو بذاره که باگ هم نداشته باشه
اگر میشه یکی جدید ترین برنامه ادیت اپشن فایل رو لینکشو بذاره که باگ هم نداشته باشه
شما که زحمت کشیدی یه ادرس از ترینر
هم میذاشتی
جناب 4039 من و شما تو پست های متعددی که در مورد نقد بازی زدیم ،نقاط ضعف و قوت هر دو نسخه رو به تفصیل در موردش صحبت کردیم ، و من هم کم و بیش به نقطه نظرات حضرتعالی احاطه کامل دارم ، اما برای اینکه بحثمون به یک سر انجامی برسه و بتونیم یه جمع بندی مناسب در خصوص این دو نسخه داشته باشیم اجازه بدید یه فلاش بک به عقب بزنیم و روندی رو که دونسخه pes09 , pes 10 طی کردند رو مورد بررسی قرار بدیم.
یادم میاد زمانی رو که pes09 به بازار اومد ،تو اون مقطع گیمر ها با توجه به اینکه گیم پلی بازی نسبت به نسخه قبلی جهش چشمگیری داشت ، رضایت مندی فوق العاده ای داشتندو بدین ترتیب خیلی زود pes09 تونست جای خودش رو در دل عاشقان pes باز کنه ،
همین روند ادامه داشت تا زمانی که اکثر گیمرها تسلطشون نسبت به این بازی روز به روز افزایش پیدا میکرد ، بعد از مدتی چه اتفاقی افتاد ؟اکثرا" اعتقاد داشتند که با یه سری از بازیکنان خاص میشه به راحتی دفاع حریف رو بهم ریخت و مثل آب خوردن دروازه تیم مقابل رو با این ترفند باز کرد ،در واقع نکته ای رو که بهش می خوام اشاره کنم اینه که در ابتدا این نوع دریبل زدن ها توی pes09 مطرح نبود ولی به مرور زمان و با افزایش تسلط گیمرها نسبت به این بازی این نوع دریبل زدن ها و تو سر توپ زدن ها رو از توش درآوردن!!!
بعد از یه مدتی همه ما دیدبم واقعا" چنین موردی تبدیل شده به یه معضل و برای خیلی ها که واقعا" فوتبال بازی میکردند خیلی آزار دهندست ،نهایتا" ما چه جوابی بهشون دادیم ؟گفتیم دوستان همینه که هست ، با این نسخه بسازید تا انشاءالله سال بعد دیگه شاهد این قبیل از مشکلات نباشم،در مورد داورها هم که دیگه کاری از دست کسی بر نمیامد ،در واقع می خوام بگم این بازی تنها یه معضل خیلی حاد و اساسی داشت که اونم از همه گیمر ها خواستیم که به امید سال آینده این یه مشکل رو بالا غیرتا" فاکتور گرفته و ندید بگیرن،( البته من و سایر دوستانم دتونستیم این مشکل رو با کاهش اگیلیتی و دریبل اسپید بازیکان از بین بردیم).
به هر ترتیب روزگار رو با این نسخه pes09 گذروندیم تا اینکه pes10 با تبلیغات گسترده به بازار اومد،
حالا از شما خواهش میکنم دقت کنید که یه مشکل ما توی pes09 تبدیل به چند تا معضل اساسی در pes10 شدو چقدر گیمرها رو آزار داد و به خصوص شخص شما رو که واقعا" به درد سر انداخت.
یادمه توی روز اولی که نسخه جدید pes10 به دست بچه ها رسید و بهادر جان هم اولین کسی بود که این بازی رو تجربه کرد در ابتدای امر چندسوال اساسی برای همه بچه ها مطرح شد و اونم این بود "چرا سرعت این بازی اینقدر زیاده؟" چرا دروازبانها اینقدر مسخره گل میخورن ؟ چرا سرعت و قدرت شوت ها اینقدر وحشتناکه ؟ چرا داوری هاش اینقدر افتضاحه؟
یه عده گفتن نه آقا اشتباه میکنید اتفاقا" سرعت بازی کمه ،یه عده گفتن چون انیمیشن های بیشتری به این نسخه اضافه شده برای همین سرعت یازی متفاوت شده ، تا اینکه بعد از چند روز همه متقاعد شدن سرعت بازی زیاده ، بعد که بیشتر دقت کردیم دیدیم یکی از دلایل سرعت زیاد بازی ، سرعت و شتاب پاسهاست ،برای رفع این مشکل چکار کردیم؟گفتیم آقا جان پاس اسپید رو به یه میزان کاهش بدیم ،بعد از اینکه این کار رو کردیم ،متوجه شدیم پاسها به شدت پله میکنه و اصلا" خوشایند نیست ،ضمن اینکه همه بچه ها از عملکرد دروازبانها به شدت می نالیدند و آنلاک کردن سوپر استار هم افاقه نکرد و مشکل باگهای دروازبانها هم به شدت پا برجا بود.
مدتی وضع به همین منوال گذشت تا اینکه خود شما اولین کسی بودید که فایل سرعت رو که توسط juice طراحی شد بود رو ارائه دادید ،بعد از اعمالش سرعت بازی بهتر شد و همینطور پاسها به مراتب بهتر شد و لی چون نسخه بتا بود مشکلات زیادی رو برای خیلی از بچه ها به وجود آورد، بعد از اعمال فایل سرعت گقتیم نه بابا اینطوری فایده نداره باید قدرت شوت ها رو هم ادیت کرده و کاهش بدیم تا بلکه فرجی بشه تا دروازبانها اینقدر از فواصل دور دروازشون باز نشه ، و این کار رو هم کردیم،بعد دوباره دیدیم که نه مشکل همچنان پابرجاست اومدیم عملکرد دروازبانها رو به شدت افزایش دادیم ،و در کمال نا باوری باز هم دیدیم مشکلات دروازبانها و گل خوردن های غیر طبیعیشون همچنان پا برجاست ، آخرالامر گفتیم نه بابا فایده نداره این دروازبانها اصلا" هوش مصنوعیشون در حد زیر صفر و نمیشه کاریش کرد.
چناب 4039 من می خوام بگم مشکل ما تو pes09 اگه 1 یا 2 تا بود ،تو pes10 ماشاء الله شد 100 تا ،هر جاش رو که میگرفتیم یه جا دیگش میلنگید و این شد که اکثر بچه به شدت نسبت به این نسخه و با توجه به تبلیغات سرسام آوری که از قبل شکل گرفته بود به شدت سرخورده شدند.
یادم یه روز یکی از دوستان حرف قشنگی بهم زد ،گفت : نسخه ای که اینقدر برای بهبودش توش دست کاری کنیم و زیر و روش کنیم ، دیگه بدرد بخور نیست .
من یکی که خیلی تو این مدت عذاب کشیدم و در نهایت حریف مشکلات و معضلات اساسی این نسخه نشدم.
موید باشید
یه پچ میخوام که همه پرچم ها ولباس تیم ها رو اصلاح کنه و البته قبلا تست شده باشه.
اگه امکانش هست حجمش بیشتر از 30 الی 40 مگ نباشه.
[quote=sepehr52;4411718]آره یه فایل هست که این ایراد رو برطرف می کنه حسین جان اگه داری لینکش رو بذار
من فقط یک نظر در این مورد دارم دستکاری مراحل نصب بازی. من هم وقتی بازی رو گرفتم نصبش دستکاری شده بود اولش از حسین گرفتم فایل هاش رو بعد هم از تورنت گرفتم فایل های اصلی نصبی رو حالا هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم
البته جواب ندادن به یه سوال چند تا دلیل داره یا دیده میشه که وقتی اونایی که می بینن و جواب رو نمی دونن هیچ چی نمی گن یا اونهایی که می دونن جواب چیه یا مثل من نظر و حدس دارن در موردش یا دیر می بینن یا اصلا نمی بینن البته منم که الان دیدم چون از دیشب تا حالا الان فرصت کردم سر بزنم تاپیک به هر حال زیاد سخت نگیر صادق جونراستی دلم برات تنگ شده کم پیدا شدی جیگر
نیازی نیست که بگیم هوش مصنوعی فیفا در چه حدی هست البته اینکه از PES بالاتر هست کسی شکی توش نداره ولی خداییش جای کار داره روی هر دو اینها مشکل همه ما اینه که هوش مصنوعی توی PES واقعا اسفناک هست. و به قول دوستان کاری به فیفا نداریم توی این تاپیک و بهتره جهت مراعات دوستانی که حساسیت دارن روی این مسئله کمتر سعی کنیم مقایسه کنیم
دقیقا گل گفتی بهزاد جان همین ضعف های PES بحث روسون بس نیست باید بحث مقایسه رو هم تحمل کنیم که هیچ سودی تا این لحظه نداشته. فعلا باید سماق مکید تا این کونامی نسخه 2011 رو بهبود بده در ضمن یادش باشه چند ماه قبلش هم جار نزنه King Back king Back این کینگ باشه وای به حال PES
البته در جواب به حسین عزیزتر از جونم بگم که من هم مشکل خودت رو دارم یعنی با بازی کردن بیشتر رفته رفته متوجه نکات ضعف می شم خوب طبیعی هست وقتی آدم نسخه جدید چیزی رو که ماه ها انتظارش رو می کشه می بینه یکم سورپرایز می شه جو گیر هم میشه ولی من واقعا امیدوار بودم که توی نسخه اصلی تا حدود زیادی بهبود پیدا کنه یا حالا اگه کاستی هم بود به زور پچ اینا حل بشه ولی هیچ کدوم از اینا اتفاق نیفتاد واقعا اگه کمی BAL رو بیشتر بازی کنید واقعا بدتون میاد از PES من الان سالهاست تو هر تیمی بازی می کنم پنالتی زن هستم ولی هنوز یه دونه هم پنالتی نیفتاده ضربه آزاد ها هم که اصلا قوس خوب و موثری ندارن البته به احتمال قوی لم خاصی داره که من بلد نیستم قوس لوب بدم توی 2009 وقتی جهت پایین رو محکم فشار میدادی در زمان شوت قوس درایو خوبی می گرفت حالا یکمی قدرتش کم بود ولی حداقل اکثرا توی چهارچوب می شد حالا یا از بالای دروازه اوت میشه یا به دیوار دفاعی می خوره
بله ولی همین دو نفری بازی کردن توی 2009 بیتر فاز می داد نمونه اش همین پسر خاله عشق PES من که الان از دیدن پاکت PES 2010 هم حالش به هم می خوره واقعا باورم نمیشد پسر خالم که طرفدار دو آتیشه PES بود این قدر متنفر بشه. حتی حاضر نیست بازی کنه از بس مشکل ریسپانس تایم اذیتش می کنه کلا توی گیم بهترین و لذت بخش ترین قسمت کنترل خوب اون گیم هست به قول دوستمون به جای اینکه واسه سخت تر کردن بازی بیاد دنبال سوژه خوبی مثل هوش مصنوعی باشه اومده کار ما رو با چیزهایی سخت کرده که قابل تائید نیست خوب کنترل رو بهبود می داد به جای خراب کردنش می اومد روی هوش مصنوعی حریف ما کار می کرد نه اینکه به قول Talar2009 بیاد صورت مسئله رو پاک کنه و مشکلات جدیدی رو اضافه کنه به این بهانه که بازی رو می خواد سخت کنه تازه بعد مدتی که عادت می کنی دیگه همین ها هم باعث نمیشه به مشکل بر بخوریم فقط اعصاب خورد کنیش می مونه و اینکه دیدمون به عملکرد کونامی تحقیر آمیز تر میشه.
خیالت راحت من این ها رو با تیم هایی مثل رئال و ... هم نتونستم بخرم
Pro-Evo داره چنین ابزاری
[quote=AhmadReza.;4413460]قبلا گفتم باز هم می گم این مشکلات dont send اینا بر می گرده به ویرایشات مراحل نصب و استفاده از پچ هایی که بی رویه تغییر ایجاد می کنن توی بازی. دقیقا من به همین دلیل از پچ های دست ساز استفاده نمی کنم و سعی می کنم با سلیقه مشکل پسندانه خودم ویرایشات دلخواه رو اعمال کنم
والا تنها ترینر همون چینی هست که لینکش پره همه جا توی این تاپیک هم هست و توی تاپیکی که مهدی هم زده هم مطمئنم هست توی پست اولش. در ضمن برنامه پرو - اوو هم داره دیگه چند بار بگم آخه
اگه مثل خودم مشکل پسندی یه مدت هم دندون رو جیگر بذار. یه چیز تر تمیز می سازم مطمئنا بعد از اومدن آپدیت جدید دیتابیس دست به کار می شم
ببیینم نکنه کونامی این قسمت Downloadesh رو فقط واسه دکوراسیون گذاشتههه؟!! پس چرا نمیاد این پچ جدییدش؟ نکنه اومده اما از توو بازی الکی پیغام میده؟!!
پچ لیگ برتر ایران
ویژگی ای پچ
لباس خانه و خارج از خانه ی همه ی تیم ها
لوگو های HD
تمام نقل و انتقالات لیگ نهم
توی 8 تا پارت تقریبا 1 مگا بایتی
این لینکش خرابه
البته یکی دیگه هم سراغ دارم که فیسهای استقلال و پیروزی رو هم داره کامل میکنه که حالاحالا ها کار داره
به محض تموم شدنش لینکشو میزارم
Last edited by Mehdi.ss; 20-11-2009 at 17:36.
دوستان راهی نیست که بدون نیاز به kitserver بتونیم پچی رو نصب کنیم ؟ آخه kitserver برای من ارور میده (ارور اون فایل dll رو میده که وقتی اون فایل رو هم دانلود کردم و در محل نصب بازی گذاشتم دیگه وارد بازی نمیشد.)
الان بدون پچ مسترلیگ بازی میکنم همه تیمهای اسپانیا غیر از 5 ، 6 تا بازیکناش یکین![]()
خب خلاصه صحبت شما اینه که ما 5 تا مشکل اساسی توی این نسخه بازی داریم که 3 تاش تا الان حل شده و یا حداقل خیلی بهتر شده ( سرعت پاسها , سرعت کلی بازی و قدرت شوتها ) اما 2 تا مشکل دیگه هنوز پابرجاست اول داوری بازی که اینو نمیشه کاریش کرد و کار یک برنامه نویش زبر دسته که خطاها رو دقیق تعریف کنه و مورد دوم دروازه بانها .
این مورد دروازه بانها خیلی جای بحث داره .
با توجه به اشتباهات و باگهای بسیار زیادی که تا الان توی نسخه های مختلف PES و همینطور فیفا دیدم این مساله کاملا برام محرز شده که طراحی یک دروازه بان کم اشتباه و بدون باگ واقعا کار مشکل و سختیه .
بنابراین به نظر من زیاد حرف منطقی و درستی نیست که بگیم عملکرد دروازه بانها توی نسخه قبل بهتر از این نسخه هست بسیاری از باگهایی که توی این نسخه ار دروازه بان شاهدیم توی نسخه قبل هم وجود داشتن .
اگه دروازه بانهای این بازی گلهای زیادی دریافت میکنن دو تا علت داره اول باگهای زیاد و دوم حملات بسیار زیاد گیمر روی دروازه حریف و علت این همه فشار هم هوش پایین مدافعین و بطور کل کلیه بازیکنان داخل زمینه و نه چیز دیگه .
پس میبینید که درحال حاضر تنها داوری بازیه که نسبت به نسخه قبل ضعیف تره مشکلات سرعت بازی و قدرت شوتها با ویرایش بازی برطرف شدن و مشکل دروازه بانها هم چیز جدیدی نیست دروازه بانهای نسخه قبل هم شوتهای محکمو دفع میکردن و مهاجمین روی ریباندها اونا رو تبدیل به گل میکردن دروازه بانهای نسخه قبل هم اشتباهات فاحشی روی عکس العملها داشتن که توی این نسخه هم شاهدش هستیم دروازه بانهای نسخه قبل هم زاویه بندی مناسبی نداشتن که اینجا هم همینطور و....
اما ختم کلام
متهم ردیف اول AI بازیه و در ردیف های بعدی میتونیم از دروازه بان و بقیه بخش ها اسم بیریم و روی این حسابه که من بارها گفتم تا زمانیکه موتور بازی و تیم وژن عوض نشه سراغ بازی نخواهم رفت .
چرا راه که وجود داره اگه خواستین راهنماییتون میکنم اما این راهش نیست شما باید مشکل کیت سرور رو حل کنید اینجوری کار ادیت بازی خیلی راحت تر میشه .
دقیقا میشه بگی کدوم ارور dll ؟
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما باید آخرین نسخه diretcX حل میشه .
Last edited by 4039; 18-11-2009 at 23:28.
مثل اینکه یه خوانی گسترده شده که هرکس هر دق و دلی از کونامی داره بیاد اینجا ارائه بده!
من واقعا دلیل این نقدهای غیر منصفانه رو نمی فهمم. بله PES 2010 می تونست بهتر از این باشه، چون انتظارات از کونامی بالاس، ولی اشکالات بازی - که بعضی هاش واقعا غیر قابل تحمله - واقعا در مقابل محاسنش ناچیزه! کمتر دونستن این بازی از نسخه 2009 به نظر شخصی من انقدر خنده داره که بهتر دونستن نسخه نسل فعلی PES 6 از نسخه سنل جدید 2009!
من نمی دونم یه طرفدار EA وقتی بازی مثل Fifa Manager رو می بینه که یک میلیون باگ داره، چیزایی که آدم نمی دونه در اثرش گریه کنه یا بخنده، چطور میاد از باگ PES میگه؟ من نمی خوام بحث فیفا و نسل فعلی و بعدی و اینا رو پیش بکشم، و گرنه فیفا نسل بعد هم با همه خوبی هاش، بازم به عقیده من در مقابل PES، نسبت انیمیشن به فیلمه!
داوری افتضاحه، شکی نیست، دروازبان ها خوب نیستن، قبول، گستردگی پایگاه داده به گستردگی و دقت و به روز بودن دیتابیس EA نیست درست، گیم پلی بازی اونطور که انتظار داشتیم نسبت به 2009 دو برابر نشده درست، ولی اینها واقعا در برابر محسنات بازی هیچه! این درست مثل این می مونه که یکی مثل من که از بازیهای ورزشی EA فقط FM رو می پسندم، بیام بگم چون توی بازی زلاتان کچله و آنری تا کمر مو داره، چون توپ یهو غیب و ظاهر میشه، چون بازیکن پنالتی که خورده به تیر رو خودش می زنه، چون شیوه خطا گرفتن خیلی عجیب و غریبه و هزاران چیز مثل این، بیام بگم FM آشغاله و EA خاک تو سرت و ... این ادبیات مختص ما ایرانی های فقط غر بزن!
به هر حال من فکر می کنم این تاپیک داره کم کم برای طرفدارای PES آزار دهنده میشه! فکر می کنم کسایی که با دیدن پاکت PES 2010 هم حالشون به هم می خوره، بهتره بازی رو بندازن دور و این تاپیکم بی خیال شن تا ماها از دیدن نظراتشون انقدر زجر نکشیم. بهتره طرفدارای انیمیشن و طرفدارای فیلم مستند هر کدوم راه خودشون رو برن و انقدر به حیطه هم تاخت و تاز نکنن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)