kbps 250![]()
kbps 250![]()
این سرعت هایی که شرکت ها میگن بر حسب کیلو بیت هستش نه کیلوبایت.
پس سوال شما؟ 1024 کیلوبیت سرعتش چنده؟
جواب: تقسیم بر 8 کن میشه 128 کیلوبایت.
یعنی حداقل شرکتا باید 1024 رو با سرعت 128 کیلوبایت(دانلود) ارائه بدن که کمتر از اون کم کاریشونه و تقلبشون. و بیشتر از اون که اکثرا در صورتی که مشکل فنی نباشه بیشتر از 128 سرعت میدن
مثلا من 128 کیلوبایت دارم که باید 16 کیلوبیت باشه ولی 116 کیلوبایته سرعت دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت دانلود من با ای دی اس ال 1024
120 الی 130 درسته دیگه البته متغیره و تا 170 هم میرسه
اگه 250باید باشه پس حسابی سر من رو گول مالیدن
ولی فکر کنم 130 درسته ها
نه عزیز من...این سرعت هایی که شرکت ها میگن بر حسب کیلو بیت هستش نه کیلوبایت.
پس سوال شما؟ 1024 کیلوبیت سرعتش چنده؟
جواب: تقسیم بر 8 کن میشه 128 کیلوبایت.
یعنی حداقل شرکتا باید 1024 رو با سرعت 128 کیلوبایت(دانلود) ارائه بدن که کمتر از اون کم کاریشونه و تقلبشون. و بیشتر از اون که اکثرا در صورتی که مشکل فنی نباشه بیشتر از 128 سرعت میدن
مثلا من 128 کیلوبایت دارم که باید 16 کیلوبیت باشه ولی 116 کیلوبایته سرعت دانلودش
اون سرعتی که نوشته می شه حداکثر هست.اگر می بینی بعضی از شرکت ها سرعت بیشتری را ارائه می دن سیاست جذب مشتریشون هست
دوست عزیز فیلم هندی دیدین شما؟سلام من اصفهانم
دوسالی هست از شاتل دارم استفاده میکنم سرویس اکو 128 (یکی برام پورتش کرد رو 512 الان سرعتم 70 kb هست)
می خوام عوضش کنم و از چاوش بگیرم (سرعت دانلود خیلی برام مهمه می خوام حدودای 500 kb باشه)
چاوش خوبه؟
اگه جای بهتری سراغ دارید بگید؟(سرعت دانلود خیلی مهمه برام)
ایران و سرعت دانلود 500 کیلوبایتی؟
500 کیلوبایت تقریبا برابر با اینترنت 4 مگابیتی هست که توی ایران کم نظیر هست.
به نظرم بهتره از همون شاتل که به مشترکین 128ش 512 شیر شده می ده استفاده کنید.
بابا اینهمه نوشتم واست تازه میگی فک کنم درسته
سرعت 250 واسه 2 مگابیته نه 1 مگابیت
فکر نکن ایقد
یه تشکر بزن اگه میتونی
ببخش اینطوری میگم![]()
پس چی کار کنم ؟حتما نیاز دارم !!!
فکر کنم باز متوجه نشدی حرف دوستمونو!!!
نیاز که همه دارن!
تو منطقتون تحقیق کن اگه شرکتی تازه اومده یا میخواد مشتری جذب کنه شاید سرعت بالا بده ارزون ، ازش adsl بگیر.
مثلا صبانت تو تبریز سرویس 128 رو سرعت نزدیک 300 میداد!!!!!!!!!!!!!
یا اگه نبود شاتل سرویس 2 مگ بگیر که 3 گیگ حجمشه شبا سرعت از 150 تا 250 هستش. و روزا 250 .ارزونم هست 24000 تومن.
و اگه پول مول داری نامحدود بگیر یسره کامپیوترتو روشن بزار.مث من که فقط با 16000 تومن روزی 2.5 گیگ دان دارم.که میشه ماهی 70 گیگ.و اگه 20 تومن بزارم روش میشه ماهی 120 گیگ!!!!!!!!
باز اگه پول داری سرویس ویژه بگیر 4 مگ بگیر شاید ماهی 600 تومن بشه شاید بیشتر
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
راستی زیاد غصه سرعتو نخورین.اواخر سال اینترنت ملی میاد...این دیگه دروغ نیست.الان تو فاز اجراییش هستند طبق آخرین اخبار.
ولی من دانلودام تو میهن دانلوده.نمیدونم اون بدبخت باید چجوری این سرعتو ساپورت کنه.فکر کنم فایلاشو تو سرور های اینترنت ملی آپ کنه.وگرنه با این سرعت سرور هلندیشون کم میاره.همین الانم کم آورده
احترام بقیه رو داشته باش
خوبم منظورشون رو متوجه شدم!!!خوب از تو فکرش اومدم بیرون
اگه بخوام این همه پول بدم که جاش می رم یه کشور دیگه
اگه اینترنت ملی یشه بدبخت می شیم
مثلا یه موتور جستجوگر درست می کنن یه نام ثارالله() تا آمریکا رو توش جستجو میکنی یه موجود زشت می آره
![]()
Last edited by haa; 04-07-2011 at 19:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)