تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 821 از 1178 اولاول ... 321721771811817818819820821822823824825831871921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,201 به 8,210 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امروز زنگ زدم myhp ، گفت قیمت 1299 ، 1450000 با گارانتی ، اما تو سایت iranhp زده 1720000 !!!!
    چرا؟!!!!
    مشخصه دیگه!
    سایتشون رو اپدیت نکردن

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

ممنون scorpion جان. توی رندرینگ بیشتر بار رندر روی cpu هستش و گرافیک لازم نیست خیلی خفن باشه. من با گرافیک 1340 کنار اومدم؛ مشکل اصلیم مشکل حرارتی که میگن داره و همچنین کیفیت قطعاتش.
    (اگه راستشو بگم glossy بودنشم هست ) کیفیت ساختش چجوریه ؟
    -----------------------------------
    اون 2 تا گزینه ی دیگه رو هم ممنون میشم دلیل رد شدنش رو بدونم. FW رو به خاطر کیفیت ساخت بالا و مانیتور خوبش مد نظر داشتم ُ. studio 1555 رو هم امروز اتفاقی بش برخوردم . کانفیگ و قیمت خیلی خوبش و وزن نه چندون زیادش گرفت منو.
    به خاطر کیفیت حاضرم وزن رو تا 1 حدودایی تحمل کنم .
    -------------------------------------------
    1640 کانفیگ جدیدش اومده ؟ با چه قیمتی ؟
    -------------------------------------
    بازم ممنون

تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت Studio xpos 134 تا 1,480 افت کرده. توی پاساژ ایران و رضا و اونورا و همچنین توی نت دیدم
    گرم کردن 1340 درسته اما می شه گفت تا حدی عادیه چون 13 اینچه و کانفیگش هم بالاست. در ضمن صفحه نمایشش LED هستش و کیفیت خیلی خوبی داره و در کل هم کیفیت ساختش خیلی عالیه از این نظر کاملاً خیالت راحت باشه.
    FW رو به خاطر وزنش رد کردم و 1555 هم که در مقابل این دو تا گزینه حرفی برای گفتن نداره.
    اگه شما می تونی وزن رو تحمل کنی برو سراغ 1640 با کانفیگ جدید که شاید تا 1 ماه دیگه بیاد توی بازار (البته قیمتش شاید بالا باشه) واقعاً عالیه.
    قیمتی هم که من دارم می دم با گارانتی 1 ساله زیگوراته و اون قیمتی که شما دیدی شاید گارانتیش معتبر نبوده و در ضمن کانفیگش پایینتر بوده.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

امروز زنگ زدم myhp ، گفت قیمت 1299 ، 1450000 با گارانتی ، اما تو سایت iranhp زده 1720000 !!!!
    چرا؟!!!!
    توی لیست قیمت ایران HP این کانفیگ و قیمت وجود داره:

HP Pavilion DV5-1299
    CPU: Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz, cache 6 MB
    RAM: 4GB
    HDD: 320 GB
    LCD: 15.4” WXGA High Definition BrightView
    VGA: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated
    Price: 1,610,000 Tomans

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چی شد ما یه سوال کردیم و گفتیم با600 تومن لپ تاپ دست دو در چه حدی میشه گرفت ؟ کسی نبود ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام عزيزان ، من ميخوام يه dell xps 1340 بخرم . ببينم راجع به اين مدل مشكل خاصي گزارش نشده؟ آخه سري xps1330 زياد داغ ميكرد و برگشتي زياد داشته ،لطفا منو راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دوستان چی شد ما یه سوال کردیم و گفتیم با600 تومن لپ تاپ دست دو در چه حدی میشه گرفت ؟ کسی نبود ؟
    منم تقریبا همچنین بودجه ای دارم و با تحقیقاتم متوجه شدم که توی این رنج قیمت ایسر 5378 z نوت بوک خوبی هستشقیمتش هم 560 آکبند و با این امکانات از سایر برندها توی این قیمت پیدا نمیشه و حدود 100 تومان به صرفه تره.
    توی قیمت بالاتر هم ایسر 5378zg خوبه که قیمتش حدود 650 هست.
    با گارانتی سازگار ارقام که گارانتی اصل شرکت ایسر هستش و میگن که خدمات خوبی داره.

7. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط nakeshman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون scorpion جان. توی رندرینگ بیشتر بار رندر روی cpu هستش و گرافیک لازم نیست خیلی خفن باشه. من با گرافیک 1340 کنار اومدم؛ مشکل اصلیم مشکل حرارتی که میگن داره و همچنین کیفیت قطعاتش.
    (اگه راستشو بگم glossy بودنشم هست ) کیفیت ساختش چجوریه ؟
    -----------------------------------
    اون 2 تا گزینه ی دیگه رو هم ممنون میشم دلیل رد شدنش رو بدونم. FW رو به خاطر کیفیت ساخت بالا و مانیتور خوبش مد نظر داشتم ُ. studio 1555 رو هم امروز اتفاقی بش برخوردم . کانفیگ و قیمت خیلی خوبش و وزن نه چندون زیادش گرفت منو.
    به خاطر کیفیت حاضرم وزن رو تا 1 حدودایی تحمل کنم .
    -------------------------------------------
    1640 کانفیگ جدیدش اومده ؟ با چه قیمتی ؟
    -------------------------------------
    بازم ممنون

تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت Studio xpos 134 تا 1,480 افت کرده. توی پاساژ ایران و رضا و اونورا و همچنین توی نت دیدم
    ممنون میشم اگه دوست خوبمون Pami_wega هم نظر خودشون رو بگن
    ببينيد در حال حاضر و در ايران بهترين مدل لپ تاپ ساخته شده 13 اينچي فقط و فقط 1340 دل هست و كسي هم نميتونه اين ادعا رو رد كنه ،‌چون مثلا تو مك بوك ها گرافيك 9400M و سري Z سوني 9300 GS داريم (‌گرافيكي)
    همينطور ميزان رم و هارد بالا و پردازنده بالا يكي از نكات مناسب و قوت هست .

تو استفاده لپ تاپ ها بيشتر توليد حرارت رو CPU باعث ميشه مخصوصا وقتي شما از هر دو هسته پردازنده 100% كار بكشيد ،‌مثلا عملي مثل Rip كردن DVD to DivX فوق العاده فشار به پردازنده وارد ميكنه و حرارت توليد شده هم بسته به كاربرد مورد استفاده عادي خواهد بود ، زماني غير عادي هست كه شما مثلا يك كار خيلي سبك مثل گشت و گذار تو اينترنت ميكنيد و پردازنده در حال استراحت و StandBy هست .
    براي رفع اين مورد هم راههاي زيادي هست از جمله نگهداري درست و بهينه از لپ تاپ و همينطور استفاده از Coolpad ها كه قيمتي ندارند ...
    FW هاي سوني هم بيشتر به كيفيت نمايشگر و همينطور قدرت پردازش مناسب معروف شدن ...

1640 هم بالاخره به بازار ايران ميرسه ولي فكر كنم با قيمت 2 ميليون شروع خواهد شد

براي شما كه پردازش مهم هست و همينطور ميزان وزن لپ تاپ بهترين گزينه 1340 ميباشد .

موفق باشيد

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزيز من لپ تاپ دست دوم رو به كسي توصيه نميكنيم و خريدش توجيه نداره ،‌ببينيد كامپيوتر و مخصوصا لپ تاپ يه دسته از كالاهايي هستند كه طول عمر مشخصي دارند و شما هم نميدونيد كه قبل از شما چطور استفاده شده از دستگاه ، در ضمن اينقدر اينروزها قيمت لپ تاپ افت كرده كه بهتره لپ تاپ آكبند بخريد ....
    ما هم تو بازار لپ تاپ دست دوم نيستيم كه بتونيم بهتون قيمت خريد بديم .

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

توی لیست قیمت ایران HP این کانفیگ و قیمت وجود داره:

HP Pavilion DV5-1299
    CPU: Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz, cache 6 MB
    RAM: 4GB
    HDD: 320 GB
    LCD: 15.4” WXGA High Definition BrightView
    VGA: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated
    Price: 1,610,000 Tomans

آخه تو سایت زده 1720000 ! نمی دونم...حالا این فرق قیمت بین myhp و iranhp واسه چیه؟
    گارانتی کدوم بهتره؟ من میخوام شنبه 1299 رو بخرم.
    اما این فرق قیمت زیاد ، یکم نگرانم کرده.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

آخه تو سایت زده 1720000 ! نمی دونم...حالا این فرق قیمت بین myhp و iranhp واسه چیه؟
    گارانتی کدوم بهتره؟ من میخوام شنبه 1299 رو بخرم.
    اما این فرق قیمت زیاد ، یکم نگرانم کرده.
    از نظر گارانتی ایران HP بهتره در مورد قیمت هم توی لیست قیمت نگاه کن نه توی بخش مشخصات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •