مشخصه دیگه!
سایتشون رو اپدیت نکردن![]()
مشخصه دیگه!
سایتشون رو اپدیت نکردن![]()
گرم کردن 1340 درسته اما می شه گفت تا حدی عادیه چون 13 اینچه و کانفیگش هم بالاست. در ضمن صفحه نمایشش LED هستش و کیفیت خیلی خوبی داره و در کل هم کیفیت ساختش خیلی عالیه از این نظر کاملاً خیالت راحت باشه.
FW رو به خاطر وزنش رد کردم و 1555 هم که در مقابل این دو تا گزینه حرفی برای گفتن نداره.
اگه شما می تونی وزن رو تحمل کنی برو سراغ 1640 با کانفیگ جدید که شاید تا 1 ماه دیگه بیاد توی بازار (البته قیمتش شاید بالا باشه) واقعاً عالیه.
قیمتی هم که من دارم می دم با گارانتی 1 ساله زیگوراته و اون قیمتی که شما دیدی شاید گارانتیش معتبر نبوده و در ضمن کانفیگش پایینتر بوده.
توی لیست قیمت ایران HP این کانفیگ و قیمت وجود داره:
HP Pavilion DV5-1299
CPU: Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz, cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 320 GB
LCD: 15.4” WXGA High Definition BrightView
VGA: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated
Price: 1,610,000 Tomans
دوستان چی شد ما یه سوال کردیم و گفتیم با600 تومن لپ تاپ دست دو در چه حدی میشه گرفت ؟ کسی نبود ؟
سلام عزيزان ، من ميخوام يه dell xps 1340 بخرم . ببينم راجع به اين مدل مشكل خاصي گزارش نشده؟ آخه سري xps1330 زياد داغ ميكرد و برگشتي زياد داشته ،لطفا منو راهنمايي كنيد
منم تقریبا همچنین بودجه ای دارم و با تحقیقاتم متوجه شدم که توی این رنج قیمت ایسر 5378 z نوت بوک خوبی هستشقیمتش هم 560 آکبند و با این امکانات از سایر برندها توی این قیمت پیدا نمیشه و حدود 100 تومان به صرفه تره.
توی قیمت بالاتر هم ایسر 5378zg خوبه که قیمتش حدود 650 هست.
با گارانتی سازگار ارقام که گارانتی اصل شرکت ایسر هستش و میگن که خدمات خوبی داره.
نوشته شده توسط nakeshman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون scorpion جان. توی رندرینگ بیشتر بار رندر روی cpu هستش و گرافیک لازم نیست خیلی خفن باشه. من با گرافیک 1340 کنار اومدم؛ مشکل اصلیم مشکل حرارتی که میگن داره و همچنین کیفیت قطعاتش.
(اگه راستشو بگم glossy بودنشم هست) کیفیت ساختش چجوریه ؟
-----------------------------------
اون 2 تا گزینه ی دیگه رو هم ممنون میشم دلیل رد شدنش رو بدونم. FW رو به خاطر کیفیت ساخت بالا و مانیتور خوبش مد نظر داشتم ُ. studio 1555 رو هم امروز اتفاقی بش برخوردم . کانفیگ و قیمت خیلی خوبش و وزن نه چندون زیادش گرفت منو.
به خاطر کیفیت حاضرم وزن رو تا 1 حدودایی تحمل کنم .
-------------------------------------------
1640 کانفیگ جدیدش اومده ؟ با چه قیمتی ؟
-------------------------------------
بازم ممنون
تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت Studio xpos 134 تا 1,480 افت کرده. توی پاساژ ایران و رضا و اونورا و همچنین توی نت دیدم
ببينيد در حال حاضر و در ايران بهترين مدل لپ تاپ ساخته شده 13 اينچي فقط و فقط 1340 دل هست و كسي هم نميتونه اين ادعا رو رد كنه ،چون مثلا تو مك بوك ها گرافيك 9400M و سري Z سوني 9300 GS داريم (گرافيكي)
همينطور ميزان رم و هارد بالا و پردازنده بالا يكي از نكات مناسب و قوت هست .
تو استفاده لپ تاپ ها بيشتر توليد حرارت رو CPU باعث ميشه مخصوصا وقتي شما از هر دو هسته پردازنده 100% كار بكشيد ،مثلا عملي مثل Rip كردن DVD to DivX فوق العاده فشار به پردازنده وارد ميكنه و حرارت توليد شده هم بسته به كاربرد مورد استفاده عادي خواهد بود ، زماني غير عادي هست كه شما مثلا يك كار خيلي سبك مثل گشت و گذار تو اينترنت ميكنيد و پردازنده در حال استراحت و StandBy هست .
براي رفع اين مورد هم راههاي زيادي هست از جمله نگهداري درست و بهينه از لپ تاپ و همينطور استفاده از Coolpad ها كه قيمتي ندارند ...
FW هاي سوني هم بيشتر به كيفيت نمايشگر و همينطور قدرت پردازش مناسب معروف شدن ...
1640 هم بالاخره به بازار ايران ميرسه ولي فكر كنم با قيمت 2 ميليون شروع خواهد شد
براي شما كه پردازش مهم هست و همينطور ميزان وزن لپ تاپ بهترين گزينه 1340 ميباشد .
موفق باشيد
عزيز من لپ تاپ دست دوم رو به كسي توصيه نميكنيم و خريدش توجيه نداره ،ببينيد كامپيوتر و مخصوصا لپ تاپ يه دسته از كالاهايي هستند كه طول عمر مشخصي دارند و شما هم نميدونيد كه قبل از شما چطور استفاده شده از دستگاه ، در ضمن اينقدر اينروزها قيمت لپ تاپ افت كرده كه بهتره لپ تاپ آكبند بخريد ....
ما هم تو بازار لپ تاپ دست دوم نيستيم كه بتونيم بهتون قيمت خريد بديم .
آخه تو سایت زده 1720000 ! نمی دونم...حالا این فرق قیمت بین myhp و iranhp واسه چیه؟
گارانتی کدوم بهتره؟ من میخوام شنبه 1299 رو بخرم.
اما این فرق قیمت زیاد ، یکم نگرانم کرده.
از نظر گارانتی ایران HP بهتره در مورد قیمت هم توی لیست قیمت نگاه کن نه توی بخش مشخصات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)