کسی تا حالا از irancell GPRS تست سرعت گرفته ؟
IRANCELL GPRS : Unlimited 1 Month Pakage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی تا حالا از irancell GPRS تست سرعت گرفته ؟
IRANCELL GPRS : Unlimited 1 Month Pakage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خوب كاري مي كني دوست من..
سرعت اخرشب اصلا جالب نيست..!
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
.
عجب حالی میده !!!درود بر شاتل
.
قراره امشبم همین جوری حال کنیم؟؟؟!خداییش تازه داریم با اینترنت حال میکنیم! اگه امشبم همین جوری باشه که دیگه جدا باید گفت درود بر شاتل!
سلام دوستان میتونین من رو هر چه سریع تر راهنمایی کنین؟؟؟
من مودم Tp-Link 8811 خریدم از شرکت البرز و یه اقایی این مودم رو برام تنظیم کردو من ازشون خواستم با کانکشن باشه این رو گفتم چون User و Pass رو میدونم الان
ولی من
اودم تو تنظیمات این مودم دست بردم و بیچاره شدم
خوب چه کنم فضولی کردم
من خیلی مدت از دیال اپ استفاده میکنم و بعد چند سال این دست اون دست کردن یه adsl خریدم که اونم کنجکاوی ولم نکرد
خواهش میکنم کمکم کینن. مودم من سوخته یعنی؟؟؟
یا میتونم reset کنم دوباره تنظیمش کنم؟؟؟؟
برای تنظیم من یوزر و پس رو میدونم ولی از VCP و VPI شرکت البرز خبر ندارم ممکن مثل اندیشه 0 و 35 باشه؟
من نوع کانکشن رو باید چی انتخاب کنم؟ ایا PPPOE؟؟؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنین چون روم نمیشه مودم رو ببرم دوباره برا تنظیم
![]()
Last edited by Nastaran4; 12-12-2010 at 22:55.
الان مشكل مودم شما چيه ؟
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
مي بينم كه برو بچ انديشه ديگه اينجا آفتابي نمي شن ، دوستان كجائين دلمون واستون تنگ شده ها
سلام ممنون که یکی به داد من رسید![]()
من از طرف مخابرات خطم وصل نشده زدم تنظیمات مودم رو داغون کردم یعنی اون تنظیماتی که البرز برام درست کردیعنی تنظیمات دوباره ری بوت شد و vci=35 و VPI=0 شد و نوع کانکشن که pppoE زدم
نمیدونم یهو خراب کاری شد
من از شما این رو میخوام که بگید ایا میتونم این تنظیمات رو بعد ریست کردن مودم دوباره خودم انجام بدم یا باید با شرمندگی برم شرکت؟؟
![]()
سلام ریست نکن ریست آخرین راهه یادته کجا ها رو دستکاری کردی؟ برو همونجا ها گزینه هاشو اینجا بنویس تا بگم کدوما رو انتخاب کنی اگه میخوای کانکشنی باشه باید روی bridge بزاری pppoe برای وصل شدن اتوماتیکه vpi و vci معمولاً 0 و 35 هست ماله اندیشه 8 و 35 هست
vpi روی 0 و vci روی 35 بگذار و مودم رو بگذار روی pppoe و یوزر و پسورد هم داخلش ست کن اگر کانکت شد که به سلامت در غیر اینصورت زنگ بزن vpi / vci رو بپرس . مودم رو اول از پشتش ریست گن بعد این کارها رو انجام بده.
واقعا ممنونم ازتون.من از راه وارد کردن 198.168.1.1 از IE رفتم بعد تو قسمت ستاپش Vpi vci که پیش فرض بود رو next کردم فکر کنم همون 0 و 35 بود و بعد گزینه اول یعنی pppoE رو انتخاب کردم بعد تو صفحه بعد user و pass رو که برا کانکشن بهم داده بودن رو وارد کردم بعد فینیش رو زدم بعد reboot شد همین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)