بچها تاریخ بازی با مقاومت کی هست؟
همین سه شنبه ....
مرسی امیر جان.چند وقتیه خیلی کم میایی.
میگم این بیژن بدجور عصبانی بود
داشت خبرنگاررامیزد
البته خبرنگاره هم حقش بودباید یه فصل کتک میخورد
فکر کنم من هم پیش بینی کنم بازی بامقاومت سپاسیوبدنباشه
استقلال 2 فجرسپاسی 0
عمااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااد ثبت کن
استقلال 4 - 0 مقاومت
اخیش جو گیر شده بودم .
![]()
واعظی آشتیانی درگفتوگو با ایسنا:
از عملكرد بازیكنان استقلال در داربی راضیام
"بیــژن كــوشكـی" اخـراج نشده است
چارت باشگاه تغییر میكندسرویس: ورزشی - فوتبال
1387/07/13
10-04-2008
1819
8707-06445: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران از عملكرد این تیم در داربی تهران ابراز رضایت كرد.
امیررضا واعظی آشتیانی پس از حضور در تمرینات امروز تیم استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: امروز به اتفاق "انصاری" عضو هیات مدیره در تمرینات حاضر شدم تا ضمن قدردانی از بازیكنان به دلیل بازی روز جمعه مقابل پرسپولیس به كادر فنی نیز خسته نباشید بگویم.
وی افزود: برای شكست دادن پرسپولیس پاداش ویژهای در نظر گرفته بودیم اما، با بدشانسی این بازی مساوی شد اما به دلیل آنكه بازیكنان استقلال تلاش خود را انجام داده بودند انصاری صد میلیون تومان به بازیكنان و كادر فنی تیم استقلال هدیه داد.
واعظی آشتیانی افزود: عملكرد تیم استقلال در داربی تهران بسیار راضی كننده بود و تماشاگران فهیم استقلال نیز بدون كوچكترین اغتشاشی از تیم خود حمایت كردند. بازیكنان نیز دستورات تاكتیكی كادر فنی را به بهترین نحو اجرا كردند و در حالی كه استقلال میتوانست پیروز شود بر اثر یك حادثه گل خورد و بازی با تساوی پایان یافت.
وی افزود: اعتقادم این است بازیكنان استقلال به نیت پیروزی در داربی بازی كردند و 88 دقیقه نیز پیروز میدان بودند با این حال پرسپولیس نیز عملكرد خوبی داشت و به جرات میتوان گفت داربی شصت و پنجم از جمله دیدارهای خوب استقلال و پرسپولیس طی سالهای اخیر بود كه تماشاگران را نیز راضی ساخت.
واعظی آشتیانی درباره احضار سرمربی و چند بازیكن استقلال به كمیتهی انضباطی نیز گفت: این موضوع باید به صورت مكتوب به من و باشگاه استقلال اعلام شود كه تاكنون چنین اتفاقی رخ نداده است و ما از دعوت این افراد و همچنین علت آن خبری نداریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در ادامه با اشاره به تشكیل كارگروه اقتصادی در این باشگاه با استفاده از افراد باتجربه كه تحصیلات آكادمیك اقتصادی دارند، افزود: تا چند روز دیگر وضعیت كارگروههای دیگر باشگاه استقلال نیز مشخص میشود ضمن آنكه قصد داریم در زمینهی چارت سازمانی باشگاه نیز با اقتباس از استانداردهای باشگاههای بزرگ دنیا رویهی گذشته را تغییر داده و چارت جدیدی برای باشگاه استقلال ایجاد كنیم.
آشتیانی همچنین درباره شایعهی اخراج بیژن كوشكی از تیم فوتبال استقلال نیز گفت: این خبر صحت ندارد و تمامی بازیكنان در تمرینها حضور دارند.
انتهای پیام
كد خبر: 8707-06445
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)