قطعا نت تایپ ۳ به مشکل میخورید ، به تعداد زیادی هاست نمیتونید وصل شید (تجربه شخصی من چیزی بیشتر از ۹۰٪)
اگر آپشن دیگه ای داری اونو پیگیری کن
قطعا نت تایپ ۳ به مشکل میخورید ، به تعداد زیادی هاست نمیتونید وصل شید (تجربه شخصی من چیزی بیشتر از ۹۰٪)
اگر آپشن دیگه ای داری اونو پیگیری کن
من adsl هم تست کردم nat type3 بود راستش
و با پورت فورواردینگگ هم نتونستم ۲ ش کنم![]()
البته همون سرعت 16 ای دی اس ال هم جواب 1080 توییچ را میده البته شما گفتی بیشتر از 10 نمیتونی بگیری اینطور که پیداست شما فقط دنبال گیم نیستی تو کار توییچ هم هستیالبته توییچ هم بی ربط به گیم نیست چون خیلی گیمرها اونجا استریم میکنن با توجه به شرایطی که شما داری و تی دی ال تی ای رو هم تست کردی و برات جواب داده از همون استفاده کن
دوستان یه راهنمایی میخواستم
مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم
قصد دارم برای افزایش سرعت سرویس
مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خریداری کنم
(سرعت دانلود سرویس بین 8-24 هست)
تعویض مودم تاثیری در افزایش سرعت و کیفیت سرویس داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اینجا کار نمیکنه منم سعی کردم
دوستان سلام، بعد از سال ها سروکله زدن با ADSL و ناامید شدن از VDSL و فیبر، تصمیم گرفتم سوییچ کنم روی TD-LTE
سمت ما مبین نت و همراه اول آنتن نمیده و فقط ایرانسل خوبه. دوتا سوال داشتم:
1. به غیر ایرانسل مبناتلکام و آسیاتک هم روی شبکه ایرانسل هستن، کدومشون برای مصرف بالا بهتره؟ حدودا ماهی 400 500 گیگ
2. این مودم ایرانی s1 که فیک i60 هست ارزش خرید داره یا همون h1 رو بگردم پیدا کنم؟ 2201 و l01s چی؟
یه دنیا تشکر![]()
برای مصرف بالا روی تی دی فقط مبین نت ولی حالا که میگی انتن نمیده مجبوری یکی از همونایی که گفتی بگیری مبنا ظاهرا سرویس نامحدود داره اگه باهاش حال نکردی دیگه باید ایرانسل بگیری چون تعرفه اسیاتک با ایرانسل یکی هست کلا همه چیزشون یکیه
اون مودم به هیچ عنوان ارزش خرید نداره فقط اصلش رو بگیر
من PS5 دارم ، قطعا و بدون شک به مشکل میخوری با نت 3 ، سرویس TD هم پینگ مناسبی برای گیم ارائه نمیده ، حالا ادم مجبور باشه اون بحثش فرق داره ، به نظرم بین مبین نت و ایرانسل ، مبین نت رو انتخاب کن ، ایرانسل نتش 3 هست و هیچ رقم جز با فیلترشکن و یا پروفایل های گیم 2 نمیشه که اینم اصلا عاقلانه نیست
Last edited by AVAVA; 07-01-2022 at 06:26.
عجب
چی بگم والا
آخه مبین نت هم آش دهن سوزی نبود و کلا فکر میکنم سمت ما ایرانسل همه چیش بهتر باشه از همراه اول و مبین نت
ممنون بازم
از مخابرات هم استعلام گرفتم میگ واس vdsl باید ۵۰۰ متر فاصله داشته باشیفیبر هم ک نشد
اینم زندگیه داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)