تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 820 از 1547 اولاول ... 3207207708108168178188198208218228238248308709201320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,191 به 8,200 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

حساب و کتابتون غلطه دوست گرامی.
    من اکو 128داشتم با شبانه رایگان و سرعت دانلود 1 تا 2 Mb , ماهی 27 تومان.
    الان سرویس 512 + دانلود شبانه میشه 22.5 تومان و سرعت دانلود 70 Kb (مقایسه کنید با سرعت سابق!)
    باید حداقل سرویس 2 مگ رو گرفت که 32.5 گیگ آستانه مصرف داره با هزینه 25 ( + دانلود شبانه میشه 35 تومان) و سرعت 250 Kb.
    یعنی صرف هزینه بیشتر, حجم(آستانه مصرف) بیشتر که با کارم نمیاد و سرعت بسیار کمتر!
    البته برای مصرف شخصی بنده(20 گیگ دانلود ماهانه) همین سرویس خوبه اگر سرعت 4 مگ میدادن. ولی برای این سرعت هرینه از 25 میپره روی 40 تومان!
    همونطور که دوستان گفتن این سرویسا نیاز کاربر کم مصرف + سرعت بالا رو در نظر نمیگیره و برای داشتن سرعت بالا حتما باید هزینه غیرضروری پرداخت کرد و سرویس با حجم بیشتر خرید بدون اینکه بدرد کابر بخوره. سرویسهای پایین هم با سرعتای کمی که دارن بیشتر نمایشی ان.

دوستانی که فاکتور تمدید برای سرویس قبلیشون اومده قبل از تغییر به سرویسهای جدید خوب سبک سنگین کنن چون در صورت تغییر سرویس برنمیگرده.
    بنظر میاد تمدید تا سال بعد و خرید حجم برای بعضی کاربرا بهترین راه باشه.

بارها گفته شده كه شاتل سرويس ٤ گيگ با سرعت ١٦ رو ماهيانه گذاشته ١٠ هزار تومن و مصرف ايرانش هم كلا نامحدوده
    ولي بازحرف خودتون رو مي زنيد و ميگيد براي كم مصرف ها فكري نشده
    خوب عزيز دلم اين سرويس ٤ گيگ رو بگير سرعتت هم ١٦ هست و قيمتش هم واقعا مناسبه و هر چي هم از شاتلند دانلود كني حجم كم نميكنه
    و هر وقت ٤ گيگت در ماه تموم شد حجم اضافه بخر با قيمت هر گيگ ٢٠٠٠ تومان
    والسلام

والا
    بلا
    اين سرويس براي شما ها كه كم مصرفيد هست از تعرفه قبلي هم ارزون تربراتون مي افته
    واقعا نمي دونم مشكل شما كم مصرف ها چيه كه اينقدر بحث الكي مي كنيد

جدول قیمت های جدید شاتل که توش تعرفه 4 گیگ ماهی 10 تومان با سرعت 16 رو نشون میده رو در عکس زیر مشاهده کنید
    که برای کم مصرف ها این سرویس قرار گرفته است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by .::Mohammad::.; 05-12-2017 at 21:45.

2. 4 کاربر از .::Mohammad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

مشکل من این بود که مخابرات داشت عوضی بازی درمیاورد
    شاتل هم این وسط نقش هویج داشت و هیچ فشاری رو مخابرات نمیاورد
    مشکل شما احتمالا با شکایت به 195 حل میشه

Sent from my LG-M320 using Tapatalk
    امروز زنگ زدم 195 شکایت کردم
    پارس آنلاین میگه گلاسه رو حذف کردیم اما شاتل میگه نشده قبلا شرکت رو عوض کرده بودم اما این مسخره بازیا نبود الان نمیدونم چرا اینطور شده

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من سرویسمو نمیتونم عوض کنم نوشته دسترسی ندارید بعد یهو سرویس 128 حجمی بنده رو یکسال بیخودی تمدید کردن !! حالا نمیدونم شاتل لند هم تا سال دیگه برام فعاله یا سر تاریخ انقضا که چندروز دیگس تموم میشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من وقتی میخوام اقدام به تغییر سرویس کنم این پیام رو میده باید چیکار کرد؟ آرت 3 دارم چند روز دیگه تموم میشه
    "با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید."

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بارها گفته شده كه شاتل سرويس ٤ گيگ با سرعت ١٦ رو ماهيانه گذاشته ١٠ هزار تومن و مصرف ايرانش هم كلا نامحدوده
    ولي بازحرف خودتون رو مي زنيد و ميگيد براي كم مصرف ها فكري نشده
    خوب عزيز دلم اين سرويس ٤ گيگ رو بگير سرعتت هم ١٦ هست و قيمتش هم واقعا مناسبه و هر چي هم از شاتلند دانلود كني حجم كم نميكنه
    و هر وقت ٤ گيگت در ماه تموم شد حجم اضافه بخر با قيمت هر گيگ ٢٠٠٠ تومان
    والسلام

والا
    بلا
    اين سرويس براي شما ها كه كم مصرفيد هست از تعرفه قبلي هم ارزون تربراتون مي افته
    واقعا نمي دونم مشكل شما كم مصرف ها چيه كه اينقدر بحث الكي مي كنيد

جدول قیمت های جدید شاتل که توش تعرفه 4 گیگ ماهی 10 تومان با سرعت 16 رو نشون میده رو در عکس زیر مشاهده کنید
    که برای کم مصرف ها این سرویس قرار گرفته است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام. اینجا برای بحث و تبادل نظره, نباید حرص بخورید!

جواب من خطاب به دوست قبلی بود که اطلاعات و مقایسه اشتباهی در مورد سرویس ها داد.

این سرویس 4 گیگ + دانلود شبانه زمانی که من تغییر سرویس دادم در لیست ندیدم. یک ایرادی که به شاتل وارده اینه که اطلاعات درست در صفحه قیمت سرویسها نداده و حرفی از دانلود شبانه نزده, کارشناس فروششون هم اصلا جوابگو نیست و به همین صفحه ارجاع مید.

طبق گفته شاتل این سرویس تا جایی که خط اجازه بده از 512 تا 16 مگ سرعت میده بنابراین کاربرا باید بتونن همون سرعت سابق رو بگیرن, دانلود شبانه هم داره..در اینصورت حق با شماست و جایگزین خوبیه. زمان مشخص میکنه.

سلام دوستان من وقتی میخوام اقدام به تغییر سرویس کنم این پیام رو میده باید چیکار کرد؟ آرت 3 دارم چند روز دیگه تموم میشه
    "با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید."
    تماس بگیرید پشتیبانی شهرتون. به من گفتن مشکل موقتیه و تا پنجشنبه یا شنبه درست میشه.
    Last edited by DANIAL_2000; 05-12-2017 at 22:03.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دین
    2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
    3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
    4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید
    2 تا سوال دیگه برام ایجاد شده

1 الان اگه من همین دوره 7 ماهه که بهم پیشنهاد دادن رو تمدید کنم امکان داره تو سرعتم تغیری ایجاد بشه ؟
    الان سرعت دانلودم تو این 6 سال اخیر بین 700 تا 800 بوده با اکو 128

2 - در مورد خرید ترافیک هست
    این ترافیک هایی که جدا میخریم چطور داخل و حارجش محاسبه میشه ؟

مثلا من 5 گیگ ترافیک بعد از اتمام حجمم تو این طرح های منصفانه خریدم چقدرش برای بین الملل هست و چقدر داخل ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حساب و کتابتون غلطه دوست گرامی.
    من اکو 128داشتم با شبانه رایگان و سرعت دانلود 1 تا 2 Mb , ماهی 27 تومان.
    الان سرویس 512 + دانلود شبانه میشه 22.5 تومان و سرعت دانلود 70 Kb (مقایسه کنید با سرعت سابق!)
    باید حداقل سرویس 2 مگ رو گرفت که 32.5 گیگ آستانه مصرف داره با هزینه 25 ( + دانلود شبانه میشه 35 تومان) و سرعت 250 Kb.
    یعنی صرف هزینه بیشتر, حجم(آستانه مصرف) بیشتر که با کارم نمیاد و سرعت بسیار کمتر!
    البته برای مصرف شخصی بنده(20 گیگ دانلود ماهانه) همین سرویس خوبه اگر سرعت 4 مگ میدادن. ولی برای این سرعت هرینه از 25 میپره روی 40 تومان!
    همونطور که دوستان گفتن این سرویسا نیاز کاربر کم مصرف + سرعت بالا رو در نظر نمیگیره و برای داشتن سرعت بالا حتما باید هزینه غیرضروری پرداخت کرد و سرویس با حجم بیشتر خرید بدون اینکه بدرد کابر بخوره. سرویسهای پایین هم با سرعتای کمی که دارن بیشتر نمایشی ان.

دوستانی که فاکتور تمدید برای سرویس قبلیشون اومده قبل از تغییر به سرویسهای جدید خوب سبک سنگین کنن چون در صورت تغییر سرویس برنمیگرده.
    بنظر میاد تمدید تا سال بعد و خرید حجم برای بعضی کاربرا بهترین راه باشه.
    خوب دوست عزیز اکو 128 برای افرادی که مصرف روزانه نداشتن و فقط دانلود شبانه داشتن مناسب بوده چون حجم روزانه ناچیزی میداده
    ولی الان سرویس 2 مگابیت فعلی 65 گیگ حجم روزانه میده و برای افرادی که صرفا دانلودر نیستن مناسب تره
    ضمنا تمام سرویس ها هم شبانه نامحدود دارن

9. این کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

امروز زنگ زدم 195 شکایت کردم
    پارس آنلاین میگه گلاسه رو حذف کردیم اما شاتل میگه نشده قبلا شرکت رو عوض کرده بودم اما این مسخره بازیا نبود الان نمیدونم چرا اینطور شده
    خوب کاری کردی
    کلا شرکتهای ایرانی از اونجا که به صورت پیشفرض همشون دزد و کلاهبردارن زبون آدم حالیشون نیست و فقط باید با شکایت کارتو پیش ببری

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

11. 2 کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شاتل زنگ زدم هم تهران هم شهرستان، میگن برای تخلیه یک هفته تا 10 روز طول میکشه!

پس اینکه گفتن باید 24 ساعته انجام بشه چی بود؟!
    چند سال پیش چند روزه تخلیه میشد، الان تا 10 روز شده؟!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شاتل زنگ زدم هم تهران هم شهرستان، میگن برای تخلیه یک هفته تا 10 روز طول میکشه!

پس اینکه گفتن باید 24 ساعته انجام بشه چی بود؟!
    چند سال پیش چند روزه تخلیه میشد، الان تا 10 روز شده؟!
    195 شکایت کن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •