سلام
دوستان اینجا که انجمن شبکه نیست
اینجور مباحث باید در بخش شبکه انجام بشه
اگر نیاز به بحث دارید در بخش شبکه تاپیک بزنید
هم مطالب نظم بیشتری داره و هم به بخش شبکه کمک می کنید شلوغ تر بشه
از همه تشکر می کنم
موفق باشید
سلام
دوستان اینجا که انجمن شبکه نیست
اینجور مباحث باید در بخش شبکه انجام بشه
اگر نیاز به بحث دارید در بخش شبکه تاپیک بزنید
هم مطالب نظم بیشتری داره و هم به بخش شبکه کمک می کنید شلوغ تر بشه
از همه تشکر می کنم
موفق باشید
اگر تاپیک زدید لینکشو اینجا بزارید
با احترام
بنده که به شما و مدیر انجمن چندین بار گفتم آقا این گزارش تخلف کار نمی کنه باید بیاییم تو پروفایل شما و پیام خصوصی بفرستیم برای تخلف کسی گوشش بدهکار نشد... اینم میشه نتیجه..
اگر این گزارش تخلف درست کنید حداقل انجمن شکل منظم تری میگیره!
خیلی سال هم هست هیچ تغییری در شکل و ساختار انجمن ایجاد نشده و به همون شکل سالهای 2006 خودش پیش میره...
بهتره فکری هم به حال تغییر ظاهر و دسترسی آسان تر کاربران به انجمنهای تخصصی کنید.
گزارش تخلف درست کار میکنه.
دوستان چخبر از سرعت و پینگ و ایرانسل .متاسفانه غیر اون بسته 24 و 1 گیگ شبانه هیچگونه تغییری ایجاد نشده در بسته ها و همون آش و همون کاسه.
کاش مدیریت همراه اول رایتل بحث بازرریابی و مارکتینگ قوی داشتند و میتونستند محکم مقابل ایرانسل بایستند .متاسفانه اونها هم هیچگونه تغییری بسته نویی ایجاد نکردن.
من از بعضی دوستان یه نظرات عجیبی میشنوم.
دوستان قبول کنیم این افزایش قیمت هیچ ربطی به وزیر مخابرات نداره و اون دستش نمیرسه که کاری کنه.
ایرانسل داره طبق قانون عمل میکنه و تا زمانی که بر خلاف اون عمل نکرده, نه وزیر, بلکه رییس جمهور هم زورش بهش نمیرسه. البته شاید رهبر بتونه, شاید.
طوری حرف می زنید که انگار قانون قیمت اینترنت وحی منزل بوده و بدون عیب هست. مشکل از قانون غیرعادلانه قیمت هست کجای دنیا هزینه هر گیگ اینترنت رو 50 تومن در نظر می گیردن
بهتره به حای اینکه دنبال کسی باشیم که زورش به قانون برسه از اول قانون رو درست بنویسیم یا اصلاح کنیم
خدافظ ایرانسل
ما رفتیم رو رایتل.
به کسایی که هنوز ایرانسل رو دارن استفاده میکنن و غرغر میکنن پیشنهاد میکنم حتما کوچ کنن ب اپراتور رایتل یا همراه اول.
ایرانسل رو رها کنید
صدای اعتراض رو میشنون ولی ایرانسل عین خیالش نیست.
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
همه جای دنیا قیمت اینترنت همراه تقریبا 3-4 برابر گرونتر از اینترنت adsl در همون کشوره حالا شما محاسبه کن اگه گیگ adsl برابر 3600 تومن باشه در این صورت در بدترین حالت هر گیگ اینترنت همراه باید 14400 تومن بشه در صورتی که الان 50000 تومن هست من نمی دونم تو برحه زمانی که داده ها اینقدر بزرگ شدن که معیار محاسبه بر اساس هر کیلوبایت میزارن باز هر مگابایت بود10ریال یه چیزی
متاسفانه قیمت گذاری بسیار بد صورت گرفته برا همین دست اپراتور ها برا بالا پایین کردن قیمت خیلی بازه و مشتری هم نمی تونه حرف بزنه الان ایرانسل داره 2 گیگ میده 20 تومن حرف بزنی میگه ازاد مصرف کنی میشه 100 هزار تومن خوب من در جواب اپراتور ایرانسل چی می تونم بگم
کاری نداره کافی سازمان تنظیم مقررات تصویب کنه نرخ آزاد مگی پانزده تومانه کلا این بساط جمع میشه. اما سازمانی می تونه اینطور تصویب کنه که امتیاز میلیاردی نگرفته باشه پس مشکل اصلی خود دولت. قانوناً کی باید انحصار رایتل تموم میشد چرا تمدیدش کردن؟ مهم پوله نه رفاه و تکنولوژی. دولتم از این راه به فکر پوله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)