این سرعت واقعیه ؟!!
سرعت واقعی 128 حداقل باید 15 باشه .. اما من از بهترین سایت هم سرعت دانلودم به 10 نمیرسه !!!
این سرعت واقعیه ؟!!
سرعت واقعی 128 حداقل باید 15 باشه .. اما من از بهترین سایت هم سرعت دانلودم به 10 نمیرسه !!!
سبک ترین سایت هم به کندی بالا میاد ...
من که حدود دو هفته ست از دانلود کردن متنفر شدم با این سرعت افتضاح !!
هر وقت به مرز جوش آوردن میرسم سریع میزنم روی وایرلس رفیقم که شاتل داره ... یعنی عشق میکنم !! سرعت دانلود 400 .. پیج باز کردن هم افسانه ایی !!
ببینیم آخرش چیکار میکنن اگه تا بعد تعطیلات (یکشنبه به بعد) درست شد که شد وگرنه خیر اون پولی که دو سه روز پیش واسه تمدید دادمو میخورم و میرم از شرکت دیگه میگیرم .. اعصاب از سر راه نیاوردیم که پای این اینترنت ذغالی خورد کنیم !!
منم دقیقا باهتون موافقم
منم قید این 4 گیگ رو که دارم رو میزنم میرم رو خط جدیدم از یه شرکت دیگه میگیرم
lمیگم بچه ها یادتونه یه خبر دادم نوشتم 1شهریور اینترنت مخابرات تبدیل به اینترنت ملی میشه حتما بابت اون اینجوری شده کل استانها هم همین مشکل افت سرعت رو دارن
تازشم بگیرین بخوابین فردا ساعت 8 نماز عید فطر هستش زود بیدار بشین عیدتون مبارک![]()
فکر کنم از اولین ماهکه مخابرات مازندران ADSL واگذار کرد عضو شدم.
اوایل 128و 256 سرعت 56 الی 64 و سرویس 512 سرعت حدود 90 - خوب بود حجم اضافه هزارو خوردی.
شاید حدود 1 سال سرویس 128-526-512 که امار داشتم سرعت 440 با کیفیت عالی بود. دانلود، وب، استریم، نصب برنامه انلاین همه عالی 440K.
قیمت مناسب بود حجم بیشتر از جاهای دیگه هرکی هم به اندازی پولش اش حجم داشت.
از وقتی طمع کرد ظرفیت همه مناطق بالا رفت کاربر زیاد شد دیکه هر روز کیفیت کمتر
این ماهایه اخر که که باید افتابه میگرفتی کیفیتو.
از همون موقع که رفت زیره 2020 بد تر شد.
اصلان مدیریت خیلی اماتور بود همین دو ماه پیش 2mb محدود گرفتم گفتم کفش 256 تا سرعت دارم حالا حجم کمه به درک. سرعت دانلود 60K بود!!!
زنگ میزنم پشتیبانی میگم یعنی 256 که داشتم سرعتش بیشتر بود - نبایدفرقی بین 256 با 2مگ باشه!!! - اونا بنده خدا چیزی بارشون نیست.
ماه هاست 11 صبح به بعد یه یاهو به زور باز میشه
تو اولین فرصت میرم شاتل یا جایه دیگه حتی اگه مخابرات خوب شه. چون اصلا کیفت پایدار نداره از هر ماه 7 روزش مشکل داره در دست بررسیه
با یه خط شاتل داشتم با firefox 300 خوردی دانلود میکردم 5 نفر هم داشتن وب باز میکرن.
1 مگابیت نامحدود:
20 تومن اضافه دادیم واسه 14 کیلو
نه به اون شوری شوری ، نه به این بی نمکی.!
Last edited by NullCode; 09-08-2013 at 00:08.
دیگه این حرف رو نزن قسم میخورم با خوندن این حرف هات ناراحت شدم.
حتما دللیلی داره که من و شما در کشف اون عاجزیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه متوسط سرعت اینترنت از 2008 تا 2013
مثلا چه دلیلی؟! تولد انسان تو جاهای مختلف این کره خاکی برای خود فرد یه امر کاملا شانسی هست. ماها اینجا به دنیا اومدیم چون پدر و مادرمون اینجایی بودن و ماهارو اینجا به دنیا آوردن، همین!
Last edited by [WaRhEaD]; 09-08-2013 at 00:40.
اونا چیزی به نام انتظار در زمان باز شدن سایتها ندارن !!!
یعنی آدرسو که میزنن و ENTER در عرض یک ثانیه سایت مورد نظر بالا میاد !! البته شاید سایتش شلوغ باشه و یا اینترنت سرعتش افت داشته باشه به 2 ثانیه برسه !!!
حتما میگید از کجا اطلاع دارم ! یه نگاه به فیلمهای هالیوودی و یا اروپایی بندازید .. زمانی که طرف پشت سیستمه و میخواد یه چیزی توی نت سرچ کنه ...
ماها همیشه باید به سرعت نت اونا حسرت بخوریم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)