اینترنت ملی از نظر من فقط بدرد انتخاب واحد میخوره و بس..
اینترنت ملی از نظر من فقط بدرد انتخاب واحد میخوره و بس..
۲مگ بدن که عملا از نت جهانی هم کمتره الان سرویس های حجمی سرعتش ۳-۴ مگه!
بعدشم اینترنت یک شبکه جهانیه و شبکه داخل ایران هم باید بطور موازی ارتباطش با تمام جهان برقرار باشه نه اینکه بیان ترافیک داخل رو جدا بدونن مسخرس!
اگه راس میگن اینقد زیرساخت هارو قوی کنن و دیتا سنتر درست کنن که باهاش بشه کلی مشتری خارجی جذب کرد برای سرور ها و از این طریق درآمد کسب کنن!
حرف شما درست !
ولی متاسفانه چیزی که همیشه در این موارد واضحه عدم رعایت چیزی به اسمه استاندارده !
حالا درسته که مثلا همه توقع لااقل ارائه سرعت 10 مگابیت بدون محدودیت حجمی رو برای شبکه داخلی انتظار دارن و میشه گفت استانداردش هم نباید چیزی جز این باشه ولی خب خیلی راحت میان استاندارد کشور های زیر پونز تو نقشه رو عنوان میکنن و بعد میکن به این نسبت ما جزو رتبه های اول هستیم !
وگرنه بر کسی پوشیده نیست وضعیت زیر ساخت شبکه تو کشور ما به شدن ضعیفه و حتی قدم گذاشتن تو بحث شبکه ملی اطلاعات برای خیلی از کارشناسا کابوسه !
حالا اینکه امثال آقایون محترم مسئول میان و یه حرفی میندازن وسط دیگه به جای خود...
به قول یکی از بچه ها که گفت با این وضع ارائه سرویس تکلیف iptv چی میشه و همون اول کاری اعتبار بسته حجمی تمومه !
جواب حرف ایشون هم میشه خبری که چند روز پیش خوندم با این مضمون :
که ارائه دهندگان adsl در صورت ارائه بسته حجمی باید ابزار سنجش و کنترل حسابشم بذارن !
اونائی هم که ابزارشو ندارن (از جمله مخابرات) باید بصورت نامحدود ازائه بدن !
حالا دیگه شما خودتون قضاوت کنید و سلام ما رو هم به پرتقال فروش برسونید...
دوستان شما چطوری 2 مگ می گیرید ؟ بنده رفتم مخابرات گفتن 256 هم نمی شه چه برسه 2 مگابایت .
من سرویسمو به یه مگ تغییر دادم چقدر طول میکشه تا عوض شه؟![]()
از طریق این سایت اقدام کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره
اگر صبح درخواست بدی بعد از ظهر حول و حوش ساعت 3 یا 4
اگر هم شب درخواست داده باشی صبح ساعت 10(البته اگر فرداش تعطیل نباشه)
از طریق همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دوستمون فرمودند اقدام کنید
یوزر و پسورد هم همونیه که واسه راه اندازی ADSL بهتون ارائه دادن
برای باز کردن حساب هم مرورگرتون باید اینترنت اکسپلورر باشه فکر کنم...
برخی از دوستان میگن تو کنترل پنلشون تا 1 مگابیت بیشتر تعریف نشده
ولی من برای خودمو باز کردم دیدم تا 2 مگابیت هم میتونم انتخاب کنم...
ظرفیتهای اینترنت ملی هنوز آزاد نشده ، اگه این ظرفیت ها به فرصت تبدیل بشه ، تمام ظرفیت های فناوری اطلاعات آزاد میشه و این بی ظرفیتی ها پایان میپذیره![]()
به به 3روزه چه پکت لاستی داره می ده
کلا سر کاریم طبق معمول
با این وضع تایم اوت هیچ گیمی نمی شه زد
دوست عزیز این چی هست ؟
شماره نامه موافقت با پهناي باندبه جای این چی بزنیم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)