ملت اذربایجان نمرده شورشی به بار مییاد که ...دستشون درد نکنه هر بلایی که خواستن سر تراکتور اوردن ، اصلا حذفش کنند تا راحت بشن ، به قول یه عده فوتبال(!) فوتبال باید دو قطبی باشه![]()
بله
خير
ملت اذربایجان نمرده شورشی به بار مییاد که ...دستشون درد نکنه هر بلایی که خواستن سر تراکتور اوردن ، اصلا حذفش کنند تا راحت بشن ، به قول یه عده فوتبال(!) فوتبال باید دو قطبی باشه![]()
کلا این اخباری که از کمیته انضباطی بیرون میاد خیلی باحاله
پ.ن:دوستان من کاره ای نیستم تو این انجمن اما اگه میشه کاری نکنید که این تاپیک هم مثل تاپیک های قبلی ابو مسلم و تراکتور بسته بشه .![]()
امکان نداره تراکتور حذف بشه !
هیچوقت همچین اشتباهی رو نمی کنند !
اگه حذفش کنن مثلا چی میشه؟
.............................................
به نظر من اگه بخوان حذف کنن راحت سه سوته یه مدرک واسه تبانی می یارن
بعدش تراکتور میره پی کارش![]()
هیچ شخص حقیقی و حقوقی نمیتونه در مقابل سیل عظیم جمعیت دوام بیاره نمیتونند حذف کنند اگر جرات دارند حذف کنند
بسی خندیدیم
مگه تراکتور باقالیه که حذف بشه؟!
تیمی با اینهمه تماشاچی رو با این همه شور و هیجان رو می شه حذف کرد؟
وای به حال اینا چون تبریز سال بعد 2 تیمه می شه!شهرداری تبریز بدون باخت هست و با تیم دوم 8-9 امتیاز فاصله داره!
![]()
جرات حذف رو که ندارن!
ولی احتمال تبانی 0 هست!ابومسلم خودشم می دونه حذفه!3 تا بازیه بعدیش با پیروزی-سپاهان-استیل هست که هر 3 شانس قهرمانی و اسیا رو دارن!
به نظر من کاملا تبابی هست و دو تیم باید به دسته پایین تر سقوط کنند!![]()
آخه تبانی واسه چی > کدوم عقل سلیمی قبول میکنه ؟ اگر تبانی هم باشه چرا تیمو خارج میکردند همون جا میباختن دیگه و هیچ کسی هم شک نمیکرد . ابومسلم محاله تو این لیگ بمونه !! شاید هم معجزه ای بشه نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)