مهندس من طرح طلایی دارم.یک شب خیلی خوب دانلود می کنم و یک شب فقط می تونم از سرور های ایرانی دانلود داشته باشم.قضیه چیه؟
مهندس من طرح طلایی دارم.یک شب خیلی خوب دانلود می کنم و یک شب فقط می تونم از سرور های ایرانی دانلود داشته باشم.قضیه چیه؟
مگه چجوری پاسخ میدم دوست عزیز اکه غیر منطقی میگم ؟
اینو بررسی میکنم لطفا شماره سرویس پیامک شود
چه هزینه ای پرداخت بشه ؟ مگه شما طرح رو با سرعت 1024 نفروختید که همونو 1 به 8 کردین شد 128 دیگه چی رو تقسیم به 8 کردین باز؟
پس لطفا بنرهای تبلیغاتی که در مراکز مخابرات نصب کردید جمع کنید که خلق الله گول نخورند منظور سرعت های ۶۴ ' ۱۲۸ ' ۲۵۶ کیلوبیت هست که همه آنها روی ۱ مگابیت بسته شده ولی در شب به سرعت اسمی طرح باز میگردد
سود شرکت پایین خواهد آمد ولی در عوض درآمد حلال است
من تا 3 هفته پیش دانلود شبانم خوب بود ظرف 3 هفته همه هجوم آوردن شبانه خراب شد ؟
جوابت چیه برای این موضوع ؟
مهندس اصل مطلب رو بگو میتونی پینگ رو فیکس کنی یا نه ؟
پینگ برای من مهم تر از سرعت دان هست.
یادمه 2 سال پیش طرح نامحدود 512 داشتم سرعت دانلود روی 70 بود پینگ عالی.
و 256 هم داشتم سرعت 35 پینگ عالی اصلا چرا اینتوری شده !
بجای پیشرفت چرا دارین پسرف میکنید ؟
دوست عزیز سوال خوبی مطرح کردید اون موقع همگی روی 768 محدود شده بودید ولی با اعتراضات انچام شده تعدادی به 2 و 1 مگ افزایش پیدا کردن و عملا 2.5 برابر قبل شدن میخواید 2 شب امتحان کنیم و همه را در 768 محدود کنیم اگر رضایت داشتید ادامه بدیم یا اینگه از همگی 500 کیلو سرعت کاهش یابد
شما که قبلن گفتید "خودمون" محدود کردیم. حالا باز اینجوری میفرمایید؟؟؟ پس چرا یک تا یک و ده دقیقه درسته؟؟؟؟؟؟ نمیخاید بگید که همه با هم ده دقیقه "صبر" میکنند برای یک چیز رایگان؟؟؟ پس چرا مال "بعضیها درسته؟؟؟ پی چرا..................؟؟؟؟ بگم هنوز؟
واقعا متاسفم که امور مملکت دست شماست.این به جای مشتری مداریتونه.وقتی مسیولیت کشور دست امثال شما ها باشه همین میشه دیگه.
مگه کاربر های اینترنت مخابرات همین 4 نفر توی این فرومن که شما ازشون شماره می گیری خطشونو درست کنید.بقیه ادم نیستن؟
در ضمن دوستان دیشب بنده از 1 به بعد حجمم توی زمان رایگان محاسبه شد ولی امشب که نگاه کردم از حجمم کم کرده حواستون به ریز کارکرد باشه. البته با سرعت 10 کیلو فکر نمیکنم شبی 100 مگ هم بشه گرفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)