بازی دوتا پایان داره که ماموریت آخر توی دوتاشون کاملا شبیه همه فقط بجای دیمیتری شما یکی دیگه رو میکشید.
بازی دوتا پایان داره که ماموریت آخر توی دوتاشون کاملا شبیه همه فقط بجای دیمیتری شما یکی دیگه رو میکشید.
آقا من هر جي جستجو ميكنم فايلي به نام savegame نميبينم همه جارو توي هاردم جستجو كردم اما نبود علتش رو ميدونيد?
اون كسي كه به جاي ديميتري بايد بكشيم رو هم بايد با هليكوبتر دنبال كنيم? ميشه توضيح بديد از كدوم مرحله بايد شروع كنم تا ديميتري به تورم نخوره? جندتا مرحله هست كه شما رو از دو تا مورد بايد يكي رو انتخاب كنيد تا اونجا كه يادمه يكيش انتخاب بين كشتن playboy و يه نفر كه اسمش يادم نيست يكي انتخاب بين كشتن و نكشتن يه نفر كه اسم اون هم يادم نيست و يكي هم انتخاب بين اسكناس و انتقام من الان شصت و دو سي دهم درصد بازي رو رفتم
اگر حدثم درست باشه باید یک ماشین ورداری و بری جلویه علامت آبیه و بوق میزنی که باید مشکلت حل بشه ...سلام دوستان
توي مرحله IN MORNING ( توي لودينگ مينويسه ) توي درصد 61.80 اقاي
Little Jacob بهت زنگ ميزنه و روي نقشه يه علامت ابي ميزنه و زير صفحه مينويسه :
Jacob Is Wating For You In Car ...
ولي وقتي ميرم اونجا نه ماشيني هست که کسي توش باشه نه چيزي . هيچ اطفاقي هم نميافته . بايد چيکار کرد ؟
Jacob Is Wating For You In Car البته این که نوشته جیکوب داخل ماشین منتظرته نمیدونم چی میشه باید همونجا باشه اگرم نه همونکارو امتحان کن(بعضی اوقات اینطوری میشه ..واسه ی منم اینطوری شده توی بازی خدای جنگ که مجبور شدم دوباره از اول برم)
Last edited by rezadevilmaycry; 01-11-2009 at 15:10.
اون كسي كه به جاي ديميتري بايد بكشيم رو هم بايد با هليكوبتر دنبال كنيم? ميشه توضيح بديد از كدوم مرحله بايد شروع كنم تا ديميتري به تورم نخوره? جندتا مرحله هست كه شما رو از دو تا مورد بايد يكي رو انتخاب كنيد تا اونجا كه يادمه يكيش انتخاب بين كشتن playboy و يه نفر كه اسمش يادم نيست يكي انتخاب بين كشتن و نكشتن يه نفر كه اسم اون هم يادم نيست و يكي هم انتخاب بين اسكناس و انتقام من الان شصت و دو سي دهم درصد بازي رو رفتم
مرسی از جوابتوناگر حدثم درست باشه باید یک ماشین ورداری و بری جلویه علامت آبیه و بوق میزنی که باید مشکلت حل بشه ...
Jacob Is Wating For You In Car البته این که نوشته جیکوب داخل ماشین منتظرته نمیدونم چی میشه باید همونجا باشه اگرم نه همونکارو امتحان کن(بعضی اوقات اینطوری میشه ..واسه ی منم اینطوری شده توی بازی خدای جنگ که مجبور شدم دوباره از اول برم)
میرم امتحان کنم ببینم چی میشه . دو بار این مرحله رو رفتم هر دو بار این مشکل پیش اومد .
قضيه كبوترها رو ميدونيد? اون قلب توي مجسمه آزادي رو بايد جكار كنم?
کبوترها حدود 200 تا هستند که اگر همه رو بزنی به کامل شدن درصد بازی برای 100 درصد شدن کمک میکنه.
در مورد قلب تپنده توی مجسمه هم باید بگم که یه جور جزو مخفی های بازی به حساب میاد کار خاصی هم نمیخواد فقط باید نگاه کنی و لذت ببری!
آقا این بازی بعد از ویندوز عوض کردن میاد ؟
San Andreas که میومد... حالا ندارم دوباره نصبش کنم !
سوال: توي اينترنت كه ميرم فقط حروف و نقطه رو ميتونم توي آدرس بار بنويسم اما علامتها رو نميتونم بنويسم مثلا اسلش نميتونم بذارم علتش رو ميدونيد? ميشه رفعش كرد? منظورم اينترنت بازيه كه نيكو ميره كافي نت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)