موفق باشي دوست من.
ايشاللا زود تموم بشه.
موفق باشي دوست من.
ايشاللا زود تموم بشه.
دوستای عزیز اگه خوبی بدی از ما دیدید حلالمون کنید
منم فردا عازمم. دیگه اینترنت هم ندارم. فقط دنبال کار رو بگیرید شماها، انشالله به زودی نتیجه میده.
یا حق
دوستان منم فردا اعزام میشمکد هم نزدن تو برگه سفید،معلوم نیست کجا میفرستنم.
کچلی هم حس غریبی داره هاامیدوارم اموزشی همتون به خوبی و خوشی تموم بشه و جاهای خوب تقسیم بشین
![]()
سلام
منم فردا اعزامم ولی هیچ کار نکردم، موهام رو هم نزدم، آخه میگن تازه فردا تاریخ و ساعت میدن که بریم ترمینال
بازم اگر کسی خبری داره به ما بگه
دوستان همگی خوش باشید و غصه هیچی رو نخورید
یه مرحله جدید از زندگی داره آغاز میشه
دوره قبلی برای ما که همینطور شد و بچه ها بعد از اینکه لباس گرفتند و میخواستند برای شروع دوره بیان پادگان تازه موها رو زدند
هر چند من قبلش موها رو زدم و راحت شدم.
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
آره حس غریبی داره
یه مدت که از آینه دور بشی عادی میشه![]()
شما رو همون صبح از میدون سپاه بردن پادگان یا بهتون گفتن مثلا شب بیایید ترمینال؟
موفق باشید...
...
سلام
من الان دارم دانشگاه درس میخونم برای اینکه برم دنبال معافیت باید معافیت تحصیلی م تموم شه یا همین الان میتونم برای کفالت اقدام کنم؟؟؟
قوانین کفالت که تغییری نکرده؟؟؟
راستش من اصفهانم.
ما اول رفتیم شهرک آزمایش.بعدش بهمون گفتند که فرداش بریم ترمینال و فلان شرکت برای حرکت.
آره، منم شنیدم الان دیگه اینجوریهچون کلا این همه آدمو نمیتونن تو یه جا سازماندهی کنن
ولی بازم ممنون...موفق باشی
سلام
اینجا تهران، ساعت 7 صبح 91/2/2
همین الان از میدون سپاه اومدم
رفتیم اونجا اول اسم 5تا پادگان که تو تهرانه، مثل 01 رو گفت و اعلام کرد هر کسی که تو برگه سفیدش این پادگان ها نوشته شده، همین الان برن پادگان مربوطه
اونایی هم که کد نخوردن و نوشته ساعت 3 مراجعه کنید، برن و ساعت 3 بیان
بعد ماها نشستیم و دونه دونه پادگان ها رو میخوند، بچه ها میرفتن یه قسمت دیگه از حیاط، برگه اعزام (سفید، دور آبی) رو ازمون میگرفتن و یه برگه بهمون میدادن که توش ساعت و محلی که باید بریم رو نوشته
مثلا من همین امشب ساعت 8 باید ترمینال جنوب باشم
تا اینجا توضیح کارهایی بود که کردیم
حالا یه سوال
من پادگان ولیعصر اردکان یزد افتادم، یکی از بچه هایی که اونجا بود گفت وسایل نیارین، برادر من همینجا بوده، روز اول رفتن بهشون لباس دادن دوباره برگشتن اومدن
حالا میخوام ببینم کسی از بچه ها هست که اونجا رفته باشه و از این مسائل خبر داشته باشه؟
ممنون از همگی..موفق باشید
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)