مبخشید.یه سوال دیگه.اگه این طرحی که گفتما (تابستانه 1 مگ و 5 گیگ حجم) فعال کنم باید ماهینامه 17 هزار تومن پرداخت کنم درسته؟؟و اینکه هر ماه 5 گیگ برام شارژ میکنند یا نه؟
مبخشید.یه سوال دیگه.اگه این طرحی که گفتما (تابستانه 1 مگ و 5 گیگ حجم) فعال کنم باید ماهینامه 17 هزار تومن پرداخت کنم درسته؟؟و اینکه هر ماه 5 گیگ برام شارژ میکنند یا نه؟
آقای توسلی سلام.
الان تو سایت پلوتون قسمت ثبت نام و تمدید طرح ولایت هست اگه ی سال دیگه بخوام طرح رو تمدید کنم و همچین قسمتی تو سایت نبود چجوری تمدید میشه؟
اصلا این طرح ی سال دیگه قابلیت تمدید با قیمت مصوب الانو داره؟مرسی.
کسی که جواب سوال قبل رو نداد
دوستان من شنیدم اگه الان خط برا شرکت دیگه رانژه باشه بخام از مخابرات اینترنت بگیرم احتیاج نیست رانژه رو بردارم خودشون به مخابرت تغییرش میدن ... این درسته؟؟
دوم اینکه برای ثبت نام طرح ولایت باید مثل بقیه طرح ها با مدارک برم مخابرات؟؟؟ یا دفاتر خدمات انجام میدند یا با سایت هم میشه بدون مراجعه؟؟؟راحترین کدومه؟؟
سوم اینه که خط به اسم پدرمه باید برا ثبت نام با مدارک پدرم برم یا مدارک خودمو قبول میکنند؟؟؟
با توجه به تجربه خودم جواب میدم:
1.درسته . خود مخابرات رانژه رو تغییر میده و نیازی نیست به شرکت قبلی اعلام کنید
2.بهتره حضوری به یکی از چهار مرکز مخابراتی منتخب مراجعه کنی وقت زیادی نمیگیره فقط یه فرم پر میکنی و یه کپی کارت ملی میدی و هزینه سرویس در صورتی که پیش پرداخت بخواید انجام بدید
3.مدارک خودتون رو هم قبول میکنن
بله 17 هزار تومن ماهی 5 گیگ
این طرح یکساله هست
به ما اعلام نشده که امکان تمدید داره یا نه
ولی ممکنه بجاش طرح دیگه ای را ارائه بدند
بله اگه شما ثبت نام کنید مخابرات خودش رانژه را تغییر میده
اعتبار طرح ولایت تا عید غدیره دیگه که میشه 23 مهر .... یعنی بعد از اون امکان تمدید طرح دیگه وجود نداره؟؟؟
کلا من نمیخام هزینه ها رو قبض بیاد ... چطور میشه همیشه به صورت اعتباری از نت مخابرات استفاده کرد؟؟؟ یعنی همیشه باید منتظر یه طرح باشیم؟؟؟
اومدیم و طرح ولایت رو برداشتند تکلیف چیه اونوقت؟؟؟
ممنون از دوستانی که جواب دادند![]()
شما همون طرحی که میخوای ثبت نام کن (همونی که رو قبض میاد) بعد وارد پنل که بشی یه قسمتی داره که شارژ ها رو نشون میده از همونجا میتونی به جای اینکه بر روی قبضت انلاین پرداخت کنی فقط اول هر ماه باید بری همونجا و وقتی شارژ خورد پرداخت انلاین بزنی
یه سوال تو سرویس های مخابرات ما مثلا ماهی ۵ گیگ میگیریم اومدیم و یک ماه ۵ گیگ رو مصرف نکردیم مثلا ۴ گیگ شد اون ۱ گیگه کجا میره میره برای ماه بعد یا میپره؟
میسوزه
Sent from my SKY using Tapatalk
درود.دوستان سرویس من دیشب از 7 شب تا 12 قطع بود هر کاری هم کدوم نتونستم با پشتیبانی تماس بگیرم الان دوباره قطع ه زنگ زدم پشتیبان میگه عیب از مخابرات ه و شاید چند شب دیگه هم همینطوری باشه .کسی دیگه هم مشکلی داره .مخابرات امیر کبیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)