اگه بشه که عالی میشه
البته اگه مثل این مبین نت نشه
ولی ۲ تا ۶ یکم کمه
ولی بازم خیلی خوبه به شرطی که انگولک نکنن سرعتو وگرنه تاپیک ایرانسم میشه
مثل مبین و روزی ده صفحه میره جلو !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اگه بشه که عالی میشه
البته اگه مثل این مبین نت نشه
ولی ۲ تا ۶ یکم کمه
ولی بازم خیلی خوبه به شرطی که انگولک نکنن سرعتو وگرنه تاپیک ایرانسم میشه
مثل مبین و روزی ده صفحه میره جلو !
اره اگه بشه ۴ ساعت واقعا گناسی ایرانسل رو می رسونه
همه جا سرعت رایگان = افت سرعت. دیگه اونوقت ساعت خوشی نمی مونه
مبین نت زیاد هم بد نیست. ایرانسل فقط تو ۶ تا استان نصفه نیمه خدمات میده همین الان بالای ۸۰۰ صفحه تاپیک داره وای به وقتی که شبانه رایگان بده و مثل مبین نت سراسری بشه
منم نگفتم شروع شده
زودتر جزییات رو اعلام کردم
شما فکر کن غیر معتبره.. ههه
کسی نگفت این قضیه تعویض مودم و ماشین فرسوده چیه؟
خوب اميدوارم اگر هم قراره دراين ساعات افت سرعتي اتفاق بيفته فقط براي كاربران با سرويسهاي محدود باشه، نه براي كاربران با سرويسهاي نامحدود. اين كاربرها دارند كلي هزينه ميدن كه ترافيك نامحدود داشته باشن. حالا اگر قرار باشه به خاطر طرحهاي ايرانسل افت سرعتي براي كاربران نامحدود اتفاق بيفته واقعا بيانصافيه. البته اين كار رو مسلما به عمد انجام نخواهند داد، اما وقتي كه كلي كاربر در اين ساعتها براي دانلود هجوم بيارند، سرعت شبكه خود به خود پايين مياد و دودش توي چشم همه ميره.
در هر صورت نظر شخصي من اينه كه طرحهاي دانلود رايگان طرحهاي بيخودي هستند كه فقط وقت كاربرها رو تلف ميكنن و تنها فايدهشون تبليغ و جذب بيشتر مشتري هست.
منم راستش دوست ندارم این طرحو بزاره چون میدونم افت میکنه
.
یچه ها من یه دو ساعتی آنتن نداشتم !!!
مبین نتی هام انگار نداشتن !!
نمیخواد رایگان بزاره بیان برن کیفیتشون رو درست کنن که با د ز د ی از مردم به کجاها که نرسیدن
سرویس 2 مگ در عکس زیر، وقتی به پشتیبانی میگم سرعتم در حد 128 کیلوبایته میگه شما برو 512 بگیر که پولت هدر نشه (هیچ بی صاحب شده جایی هم نیست که بشه از این شرکت مزخرف شکایت کرد)
![]()
Last edited by sss638; 21-09-2012 at 13:04.
خوب پاییز شروع شدو تعرفه های تشویقی جدید هم شروع شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اول از همه بگم یه چیزی رو!
خودتون چی فکر میکنید؟ 2 تا 6 صبح رایگان!!!
اول اینکه سر جمعش میشه 4 ساعت. مطمعنا بخاطر ترافیک بالا سرعت افت میکنه.
ارزش داره آدم از خواب شبش که غذای روزشه بزنه بخاطر 4 ساعت که معلوم نیست بشه 100مگ هم دانلود کرد توش یا نه!!!!!
بهرحال یه سری روشهای جذب مشتری وجود داره ولی عاقل اونه که دودوتا چارتا کنه!!!
-
بعدشم اینکه تورو خدا اینو نگا کنید. دیروز ساعت 11 فکر کنم این اتفاق افتاد .فکر کنم وقتشه آمریکا حمله کنه
حجم فایل ویدیو 4Mb ( فکر کنم اولین ویدیویی هست که در اینجا قرار میگیره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Milad4171; 22-09-2012 at 09:41. دليل: پخش نکرد. حتما باید آدرسش یوتوپ باشه انگار
این لینکی که دادین خالیه
من دیشب ساعت 3.5 اینا داشتن دانلود میکردم با سرعت بنز !
بعد یهو یادم افتاد شبانه رایگان شده راستی ! بعد دوباره یهو گفتم نکنه کم کنه !! مودمو دراوردم زدم بعد دیگه سرعت دانلود خیلی بد شد انگار پارازیت انداخته باشن هی پایین بالا میشد شده بود مث حالت عادی مبین !!
دیشب کسی نیفتاده روی دانلود ؟
بابا یه بنده خدایی میخواست مودمش رو عوض کنه (یعنی مودم قدیمی اش رو پس بده و مودم جدید بگیره) یکی دیگه اومد در جوابش گفت مگه مودم ماشین هست که فرسوده بشه و بخوان عوضش کنن. بنده خدا راست هم گفته بود. کل داستان همین بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)