ساعت 15 به وقت سرور میشه ساعت 5:30 به وقت ایران خوبه دیگه ؟ میخوای 6:30 کنم ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ساعت 15 به وقت سرور میشه ساعت 5:30 به وقت ایران خوبه دیگه ؟ میخوای 6:30 کنم ؟
اره 6.30 خوبه.
م الان کنار شهرشونم![]()
اوکی شد ساعت 16 به وقت سرور که میشه 6:30 ایران
نری یهو اتک بدی !! بهت حمله کنه راحت 300 - 400 تا بهت میزنه ! به من که حدود 250 تا میرنه کاملا مشخصه فقط appearance کار کرده چون من بهش حمله کردم 100 تا دمیج هم نزد یعنی اصلا اسکیل های دفاع رو نگرفته![]()
بابا من فردا از 7:30 زودتر نيستم
ساعت حمله رو بذار 17 به وقت سرور كه من هم بيام
باشه اگه شما هم میای میذاریم ساعت 7:30 به وقت ایران xD ممنون که جواب دادیبابا من فردا از 7:30 زودتر نيستم
ساعت حمله رو بذار 17 به وقت سرور كه من هم بيام
جاجی چرا نگفتی این دیشب بهت حمله کرده بود ؟ همون دیشب میتونستم پاس اوتش کنم !! البته ریپورت رو باز نکردم ولی فکر کنم 250 تا 300 تا بهش زده باشی منم 250 تا زده بودم یه حمله میکردم 100 درصد مرده بود . به هر حال امروز یه حالی ازش میگیریم که دیگه از این کارا نکنه .
محمد کجاست ؟ m-pro
مردهمحمد کجاست ؟ m-pro
من برم مدرسه ظهر میام![]()
به لطف چینی ها هر 2 روز انرژی صدم میشه صفر ...محمد کجاست ؟ m-pro
جاجی چرا نگفتی این دیشب بهت حمله کرده بود ؟ همون دیشب میتونستم پاس اوتش کنم !! البته ریپورت رو باز نکردم ولی فکر کنم 250 تا 300 تا بهش زده باشی منم 250 تا زده بودم یه حمله میکردم 100 درصد مرده بود . به هر حال امروز یه حالی ازش میگیریم که دیگه از این کارا نکنه .
شانس بد ما ...
ظاهرا بدجور رو آپارانس كار كرده!!
الان رفتم تو پروفايل اون يارويي كه گفته بود هر 48 ساعت پاس اوتت مي كنم، ديدم جلوي اسم من نوشته x2 !!! فكر كنم به خونم تشنه شدن!! مخصوصا بعد از اين كه دو كله گنده هاشون رو بردم(NGWBZ ,kooboo) !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)