این چندوقته همونطور که خود شاتل هم پیام داده محاسبه ترافیک یه کم قاط داره.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این چندوقته همونطور که خود شاتل هم پیام داده محاسبه ترافیک یه کم قاط داره.
..............................
Last edited by vroom; 10-07-2009 at 22:35.
من از دوستان پرسیدم چرا وقتی چیزی دانلود میکنم هیچ سایتی باز نمیشه؟ دوستان هم گفتند که چون همه پهنای باند را به دانلود اختصاص میده و برای حل این مشکل باید سرعت دانلود را کم کنی که برای باز کردن سایت هم چیز باقی بمونه! اما چطوری پهنای باند برای دانلود را کم کنم؟ من از دانلودر خود اکسپلورر استفاده میکنم. از کجا برم که سرعت دانلود را محدودیت بگذاره و مثلا نصف کنه؟؟ اگه میشه یه نفر دقیق توضیح بده چون احتیاج دارم. ممنون
سلام
اسم اون برنامه که همه نرم افزار هایی که از اینترنت چه مخفی چه غیرمخفی استفاده میکنه چی بود؟
Netlimiter![]()
خوب چرا از idm استفاده نمیکنی؟ اینطوری سرعتت میره بالاتر، قابلیت مدیریت فایلهات رو داری، سرعت دانلود رو هم میتونی تنظیم کنی. به تاپیک دانلود منیجرها مراجعه کن.
صبح اول صبح پاشدم انتخاب واحد کنم ارور 698 میده این چه وضعیه![]()
با اسلام خدمت تمامی دوستان عزیز
دوستان شرکت شاتل خودش چه مودمی رو به آدم می ده اگر از خودش بخریم ؟؟
با مارک خاصی مشکل نداره ؟؟؟
آخه من الان می خوام یه مودم d- link بخرم . مدلش رو نمی دونم ولی نوش 52 تومنه .
اگر شاتل با d- link مشکلی داره من چه مودمی بگیرم ؟؟؟
مودم دست دوم در حد نو کسی نداره ؟؟
Last edited by apadana.1001; 11-07-2009 at 09:59.
حتما مودم هایی که خودشون توصیه وپشتیبانب میکنن بگیر چون با یه تغییر کوچک تو سیستم ممکنه ناسازگاری با مودمت ایجاد بشه
منم الان با مودمم مشکل پیدا کردم ظاهرا
اینجا رو بخون
اینم مدم هایی که خودشون تائید کردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Billion 7300 Billion 5210
Asus AMM6000 Asus AM602
Level One FBR 1161
Paradyne 6205
Paradyne 6211, 6318
Comtrend CT361
CT507
BiPAC 5200 Series
asus am602 بخر به همه ispها سازگاری داره و مودم خیلی خوبی هست
تو بازار هم ارزون تر میفروشند تا خود شاتل
برای SY800C:
(اصولا می دونید، اما به هر حال اول باید داخل تنظیمات مودم، Management رو انتخاب کنید، از زیر مجموعه ی اون UPDATE SOFTWARE رو انتخاب کنید و اونجا آدرس فایل دانلود شده رو بدید.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)