در مورد وایمکس داتک کسی اطلاعاتی نداره؟
در مورد وایمکس داتک کسی اطلاعاتی نداره؟
سلام من اصفهانم
دوسالی هست از شاتل دارم استفاده میکنم سرویس اکو 128 (یکی برام پورتش کرد رو 512 الان سرعتم 70 kb هست)
می خوام عوضش کنم و از چاوش بگیرم (سرعت دانلود خیلی برام مهمه می خوام حدودای 500 kb باشه)
چاوش خوبه؟
اگه جای بهتری سراغ دارید بگید؟(سرعت دانلود خیلی مهمه برام)
ای دی اس ال شهر ما که گنده!!!!!!! خیلی خیلی سریع حجمش تموم میشه و وقتی هم که حجمش تموم نشده همش بیخودی قطع و وصل میشه..........
دوستان چرا تاپیک اینترنت ADSL ماهان تو فروم نیست ؟!
من دوستم ماهان 1 mb با ترافیک 3 گیگ گرفته بود ماهی 18 تومن ! به نظر شما قیمتش خیلی مناسب نیست ؟!
البته من خودم اینترنت پرسرعت ندارم ولی قصد دارم تهیه کنم ، میشه بگید مناسب ترین اینترنت adsl تو شرق تهران چیه ؟
و یه سوال دیگه ، آیا آپلود فایل هم از ترافیک کم می کنه ؟
آقا میشه یکی منو کمک کنه؟!!! الان isp من shatel هستش می خوام عوضش کنم چون دیگه خیلی خیلی مزخرف شده....
اگه میشه یکی یه شرکت خوب معرفی کنه که سرعتش چه تو download و چه تو باز کردن page خوب باشه... و pingاشم تو 256 یا 128 زیره 150 باشه.... (ping برا من خیلی مهمه..!!!) لطفا اگه میشه کمک کنید...![]()
اگه تو تبریز بودی من بهت مکس نت رو پیشنهاد میکردم
دوستان بنده برای تلوزیون اسمارتم میخوام یه اینترنت پرسرعت بگیرم و تو تهران زندگی میکنم میخواستم بدونم باید چی بگیرم ای دی اس ال یا وایمکس یا چیزه دیگهای میخوام هم کارائی بهتری داشته باشه مشکل کمتری داشته باشه هم تو هزینه به صرفه باشه بشتر میخوام باهاش فیلم اچ دی و سه بعدی دانلود کنم برای راه اندازیش چقر باید هزینه کنم؟
چطوری این کارو انجام بدم؟
کسی نبود جواب بده !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)