کسی نیست جواب منو بده؟؟
من با USB هم نمیتونم کانکنت شم این ارور رو میده:
یعنی کسی وارد نیست؟![]()
کسی نیست جواب منو بده؟؟
من با USB هم نمیتونم کانکنت شم این ارور رو میده:
یعنی کسی وارد نیست؟![]()
سلام
شما خودت استاد شبکه هستی. شاید این مطالبی که میگم پیش پا افتاده باشه.
ببین تجربه نشون داده مودم هایی که هم پورت USB دارن هم LAN، بهتره از همون LAN برای اتصال به کامپوتر استفاده بشه چون ارتباط پایدارتری رو دارن و در ضمن با LAN بدون نصب هیچ گونه درایور یا نرم افزاری که مربوط به مودم باشه، میتونید با کامپیوتر ارتباط بگیرید ولی با پورت USB لازم هست درایور مودم رو کامپیوتر نصب بشه.
بابت LAN هم قبل از هر چیز باید مطمئن شد که درایور کارت شبکه کامپیوتر نصب شده باشه و شبکه کامپیوتر به درستی کار میکنه.
بعد از اون میتونید کابل LAN مودم رو به کارت شبکه کامپیوتر وصل کنید و به راحتی از مودم استفاده کنید.
آخه با لن وصل میکنم با مرورگر وارد صفحه تنظیمات مودم نمیشه
وقتی 192.168.1.1 رو میزنم نمیره تو تنظیمات
نمیدونم چیکار کنم دیگه
سلام.
TP link 8960N اين مودم وايرلس خوبه بگيرم؟ قيمتش چنده؟
8901 چطور؟
ممنون.
Last edited by afshin b; 25-06-2010 at 10:56.
آیا درایور کارت شبکه کامپیوتر به درستی نصب شده؟
یه بار uninstall و دوباره install ش کن. حتماً از روی CD/DVD مربوطه نصبش کن.
همچنین مودمت رو با دکمه کوچکی که روی اون تعبیه شده ریست کن. 10 ثانیه نگهش دار و رهاش کن.
اگر برای ورود به تنظیمات مودم مشکل حل نشد از Address bar در my computer استفاده کن ورو داخل اونجا بزن. میدونی که با اون هم میشه. فرقی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست آخر اگر هیچ کدوم جواب نداد اگر امکانش هست، مودم رو ببر رو یه کامپیوتر دیگه یا لپ تاپ و با اون از طریق کارت شبکه تست کن که مطمئن بشی مشکل از کامپیوتر خودته یا مودم
اولی 70 تومن دومی 45 تومن که کارتونو به خوبی راه میندازه.
[QUOTE=Exir;5104044]3 شرکت پیشنهاد میکنم
صبانت
شاتل
پارس آنلاین
[SIZE="5"اتفاقا من اینترنت رو از صبا گرفتم (اهواز) مزخرف ترین شرکتی که دیدم همینه بعدش هم پارس آنلاین. ولی شاتل بهتره. باور نمی کنید دیشب سرعت دانلود من از صبا 1 کیلو بود یعنی فایل pdf از شرکت dell نزدیک بیست دقیقه طول کشید اون هم با حجم نزدیک 1.4 مگ. حالا خوبه من 512 گرفتم. توصیه می کنم از شاتل بگیرید]
[/SIZE]B
ا
حتمالا vpi vci رو صحیح نمیزنید از کدوم شرکت اینترنت دارید؟ ppoe رو llc که تنظیم کردید؟ وایمکس مشکلاتش ده برابر adsl هست.
این دو تا را درست وارد می کنم ولی شنیدم بعضی شرکت ها عمدا این کار رو می کنند ( منظورم عدم اتصال بصورت pppoe ) تا کاربران اینترنت رو شیر نکنند. والله اعلم
Last edited by alahwazi; 25-06-2010 at 12:38.
دستت درد نكنه براي قيمتا.
فرقشون چيه كه 25 تومن اختلاف قيمت دارن؟
8960 سری n هست 300 مگ سرعت رو رادیو میکنه. 8901 سری g هست 54 مگ.
که چون سرعت اینترنت ایران حداکثر 2 مگ هست پیشنهاد میکنم پول زیادی ندین.
آقا هر كاري كردم نشد
ويندوزم عوض كردم نشد
من چراغ مودمم وقتي به لن يا USB وصله ثابت مطلق نيست
چند ثانيه يه بار يه چشمك خيلي ريز ميزنه كه من تازه متوجه شدم
نه چشمكي مثل چراغ status ها يه چشمك خفيف
ممكنه ايراد از همين باشه؟؟؟ كه وصل نميشه؟؟
چون ارور 678 هم ميده با usb
اگه اينطور باشه ايراد از مودم هست؟؟؟
شما اطلاعي از مودم هاي Asus ندارين ؟؟؟ Asus AAM 6010EV
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)