تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 820 از 3745 اولاول ... 32072077081081681781881982082182282382483087092013201820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,191 به 8,200 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام
    من فردا میخوام آسیاتک بگیرم میخواستم بدونم سرعت سرویس 256چنده؟
    بعدش میصرفه؟
    من الان مخابرات دارم
    8گیگ سرعت الان که افتضاح شده تا ساعت 11ظهر سرعت روی 350 بقیه ساعت ها روی 70 تا 110 ماهی 14000تومن 1/6رایگان
    همین مخابرات رو داشته باشم یا آسیاتک بگیرم؟

دوستان لطفا راهنماییم کنید.

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان من یه راهنمایی میخوام
    من فردا میخوام آسیاتک بگیرم میخواستم بدونم سرعت سرویس 256چنده؟
    بعدش میصرفه؟
    من الان مخابرات دارم
    8گیگ سرعت الان که افتضاح شده تا ساعت 11ظهر سرعت روی 350 بقیه ساعت ها روی 70 تا 110 ماهی 14000تومن 1/6رایگان
    همین مخابرات رو داشته باشم یا آسیاتک بگیرم؟

دوستان لطفا راهنماییم کنید.

سلام،سرعت سرویس 256 نامحدود با دانلودر 25-35
    سرویس 256 محدود فکر کنم شبانه همون سرعت واقعی باشه ،تو روز بالاتر میبندن
    به نظر من نمیصرفه بیای آسیاتک

3. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

نمیدونم آسیاتک به روح اعتقاد داره یا نه
    تا قبل از شروع امتحانات پینگ داخلی از 280 کمتر نمیشد، ولی حالا که چپیدیم وسط امتحانا پینگ با 4.2.2.4 شده 200
    خیلی بد نوسان میکنه پینگ آسیاتک...
    کاش یه سرویس جدا میذاشتن برای گیمرها و خط رو جدا میکردن، چون گیمرها مصرفشون بالا نیست که از خط حداکثر سرعت رو بکشن و بجاش پینگ کم و ثابت میخوان.

5. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم آسیاتک به روح اعتقاد داره یا نه
    تا قبل از شروع امتحانات پینگ داخلی از 280 کمتر نمیشد، ولی حالا که چپیدیم وسط امتحانا پینگ با 4.2.2.4 شده 200
    خیلی بد نوسان میکنه پینگ آسیاتک...
    کاش یه سرویس جدا میذاشتن برای گیمرها و خط رو جدا میکردن، چون گیمرها مصرفشون بالا نیست که از خط حداکثر سرعت رو بکشن و بجاش پینگ کم و ثابت میخوان.
    دقیقا برای منم اینطوری شده، قبلا پینگ تهران 200 بود الان شده 40!
    دیشب برای اولین بار با آسیاتک تونستم با 4 تا خط پر کال آو دیوتی بازی کنم، ولی وسط امتحانا

7. 2 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله میشه خود من هم همین کارو چند بار کردم
    در پنل کاربریت به بخش تغییر سرویس مراجعه کن
    خب هزینش چی میشه ؟ نمیخوام دوره جدید رو زودتر شورع کنم می خوام همین تعداد روز باقیمونده از سرویسم رو از یک سرویس دیگه استفاده کنم. این امکان پذیره ؟ مثلاً 5 روزه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم از اسیا تک سرویس بگیرم میخواستم ببینم سرعت دانلود 256 محدود روزا چقدره و تو ساعات رایگان چقدره راستی من دانلودم زیاده ایا اسیا تک برای دانلود تو ساعات رایگان انتخاب خوبی هست و سرعتش پایین نمیاد.من که نمایندگیش رفته بودم میگفتن روزا بالای 200 و تو ساعات رایگان 150 هست و زیر این نمیاد میهواستم بچه ها تست بزارن ببینم راست میگن یا نه.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب هزینش چی میشه ؟ نمیخوام دوره جدید رو زودتر شورع کنم می خوام همین تعداد روز باقیمونده از سرویسم رو از یک سرویس دیگه استفاده کنم. این امکان پذیره ؟ مثلاً 5 روزه
    خوب با یک مثال که مربوط به خودم است اینو برات توضیح میدم که با ماهیت بخش تغییر سرویس آشنا شوی
    من یک سرویس 512 برنزی یک ماهه داشتم که تا تاریخ 12 دی اعتبار داشت، از تاریخ 1 دی تصمیم گرفتم این سرویس را به یک مگ تغییر بدم، خوب به بخش تغییر سرویس مراجعه کردم و سرویس جدید را انتخاب کردم و با دادن مابه تفاوت که 6000 تومان شد این سرویس را تا تاریخ 12 دی شارژ کردم، و دوباره در تاریخ 9 دی باز مجدد تصمیم گرفتم این چند روز باقی مانده را از یک مگ به دو مگ تغییر بدم و باز با دادن مابه تفاوت که 3000 تومان شد این 3 روز پایانی هم سرویس دو مگ را شارژ کردم.
    البته هدف از اینکار تست سرعت سرویسها بود که متوجه شدم در آسیاتک همون 512 بهترین سرعت (سرعت واقعی در مقابل نوع سرویس) را بهت میده و یکساله اش را شارژ کردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من 512 نامحدود مخابرات تهران رو دارم. میخوام قطع کنم و از یه شرکت دیگه اینترنت حجمی اما با سرعت بالاتر بگیرم. نظر خودم رو اینترنت 2 مگ هست. این طور که آسیاتک تو سایتش زده

سرویس کیمیا ضریب اشتراک 1 به 1 2 مگ، ماهی 3 گیگ یکساله 160 هزار تومن (کلاً میشه 36 گیگ)

اینکه خیلی خوبه

راستی صبانت هم 2 مگ 50 گیگ یکساله میده 250 هزار

تازه من میگفتم صبانت خوب میده، آسیاتک که خیلی ارزون تر میده. به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ آسیاتک پشتیبانیش چطوره؟ قطعی زیاد داره یا نه؟ کلاً راضی هستید.

کسی سرویس 512 حجمی آسیاتک به بالا داره میشه یه تست سرعت بذاره یا سرعت دانلود روز رو بگه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان من 512 نامحدود مخابرات تهران رو دارم. میخوام قطع کنم و از یه شرکت دیگه اینترنت حجمی اما با سرعت بالاتر بگیرم. نظر خودم رو اینترنت 2 مگ هست. این طور که آسیاتک تو سایتش زده

سرویس کیمیا ضریب اشتراک 1 به 1 2 مگ، ماهی 3 گیگ یکساله 160 هزار تومن (کلاً میشه 36 گیگ)

اینکه خیلی خوبه

راستی صبانت هم 2 مگ 50 گیگ یکساله میده 250 هزار

تازه من میگفتم صبانت خوب میده، آسیاتک که خیلی ارزون تر میده. به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ آسیاتک پشتیبانیش چطوره؟ قطعی زیاد داره یا نه؟ کلاً راضی هستید.

کسی سرویس 512 حجمی آسیاتک به بالا داره میشه یه تست سرعت بذاره یا سرعت دانلود روز رو بگه

ممنون
    دوست من حواست باشه که آسیاتک برای سرویسهای بالای 5 گیگ ماهیانه ساعات رایگان قرار داده است و سرویسهای زیر 5 گیگ در ماه در ساعات رایگان نیم بها هستند.

14. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر کیفیت براتون مهمه بی خیال آسیاتک بشین ، اینجا بیشتر شبیه مسابقه طناب کشی هست چون باید انواع دانلود منجر ها رو داشته باشی تا بتونی حق تو بگیری مثلا اگه بخوای فیلم آن لاین نگاه کنی نمی تونی چون سرعت تو مرورگر حدااکثر 30 کیلو بایت هست. تازه توی دانلود منجر هم یک روز سرعت 3 مگ ، یک روز زیر 128 خلاصه کیفیت فدای کمیت شده ، ماهم چون منطقه پورت خالی نداشت افتادیم تو دام آسیا تک .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •