خیلی ممنون واسه زحمتی که میکشی حمید جان حالا به فار وصل میشم اما تو Flash و Fs هیچی نیست.
یه ارور میده که فقط با سرویس کابل میتونم وصل شم و تغییرات بدم.
مشکل از کجاست؟![]()
خیلی ممنون واسه زحمتی که میکشی حمید جان حالا به فار وصل میشم اما تو Flash و Fs هیچی نیست.
یه ارور میده که فقط با سرویس کابل میتونم وصل شم و تغییرات بدم.
مشکل از کجاست؟![]()
Last edited by amir_gamer; 22-03-2007 at 10:56.
لطفا فایلهای لازم و آموزش برای k310 هم بزارید
amir_gamer@
برو اینجا : Program Files\Far\Plugins\SEFP فایله sefp.dll رو با استفاده از sefp0.10.0.51patch.exe پچ کن....
sefp0.10.0.51patch.exe رو باز کن بزن do it ....دوباره به فار وصل کن ایندفه میشه!!فقط یادت نره میخوای از فار خارج بشی louder رو خاموش کنی............................................ ...........
حمید آقا دستتون درد نکنه.به فار الان وصل میشم ولی حیف هر تغییری هم بدم نمیتونم ببینم که چون گوشیمو با XS
++ فلش کردم ولی وقتی گوشی رو روشن میکنم مینویسه Please Wait و یه کادر زیرشه که یکم پر میشه و دیگه
هیچی نمیشه.مثل اینگه باید بدم بیرون فلشش کنم.در هر صورت ممنون از زحماتتون![]()
سلام اقا امير راستش من خودم زياد وارد نيستم ولي فكر كنم فايل main رو اشتباه انتخاب كردي بايد EMEA باشه دانلود كن و دوباره با xs++ فلش كن احتمالا درست ميشه
حتما يه بار كاري رو كه گفتم انجام بده بعد اگه درست نشد ببر بيرون
مهدی جان 3 تا فایل بود واسه main که اون دوتای دیگه چینی و هنگ کنگی بود فکر نکنم مشکل از main باشه.
برو تو اين سايت اونجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از همین جا گرفتم.اگه زحمت نیست لینک مستقیمشو بزار.ولی بازم فکر نمیکنم از این باشه ضمنا گوشیمو 2باره فلش کردم 10 تومن دادم![]()
حالا نمیدونم با فار الان میتونم آیکن منو رو عوض کنم یا بازم گوشیم میپره!
firmware هم قدیمی شده: R1AA008![]()
دو دليل ميتونه داشته باشه
1- گوشي شما تعميري هستش
2- اينكه برنامه phone xs گوشي شما رو w800 ميشناسه
چيز زياد مهمي نيستش ولي با برنامه هاي ديگه تست كني اگه درست باشه باگه phone xs هستش ولي اگه تعميري هم باشه اينجوري ميشه تعميركار هم همينو ميگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)