راستی یه سوال .
گوشی تقلبی دبلیو 950 هم وجود داره ؟؟؟ ممکنه برای آپدیت کردن گوشی به این دلیل گیر بده ؟؟؟؟
دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
راستی یه سوال .
گوشی تقلبی دبلیو 950 هم وجود داره ؟؟؟ ممکنه برای آپدیت کردن گوشی به این دلیل گیر بده ؟؟؟؟
دلیل اینکه بعضیا میگن بعد از آپدیت گوشی حس می کنن صداش ضعیفتر شده چیه ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
يه سوال داشتم
من گوشيمو آپديت كردم حالا وقتي ميخوام اس ام اس بدم به زبون چيني مينويسه بايد چطوري درستش كرد؟
نه عزیز دبلیو950 فقط چین میزنه ... ربطی نداره البته اگه سریال گوشیت تقلبی نباشه ! من که نمیدونم![]()
این گوشی اصلا تقلبی نداره سریالش رو هم نمیشه چینج کرد.
اگ دیدی شبیه به دبلیو950 هستش بخر. تقلبی اگه داشته باشه قیافش فرق میکنه.
دوست عزیز تقلبیش هم پیدا میشه اما همون طور که Zimka جان گفت سریالش رو نمیشه عوض کرد ...اگر سریال گوشی که میخوای بخری با روی جعبه گوشی تفاوت داشته باشه گوشیت تقلبی هست ... در ضمن W950 های تقلبی به شدت تو پخش فیلم ها و کلیپ ها مشکل دارن (این رو هم توجه داشته باش)
موفق باشید .
آلفا جون این که توی پخش فیلم مشکل داشته باشه ربطی به تقلبی اش نداره.
این مشکل در دبلیو950 اولیه هم وجود داشت من سری اول این گوشی رو با گارانتی سیتادل خریدم هرزگاهی اینجوری میشد.
الانم که دارم هرزگاهی اینجوری میشه هر کسی این مشکل رو داشته گفته با آپدیت حل میشه.
در ضمن گوشی تقلبی آپدیت بشه.
یک کیبرد فارسی درست و حسابی بود که بر طبق کیبرد فارسی کامپیوتر بود، کجاست؟ پیداش نمیکنم. کسی میتونه بزاره؟
مهدی جان من الان خودم از یک نفر وارد می پرسم برات اف میزارم
منتظرم که جوابشو بدی.......
----------------------------
راستی یه سوال برام پیش اومده بود خیلی وقته.....اونم اینه که چرا به این گوشی میگن اسمارت فون....از چه لحاظ هوشمنده؟؟ میشه یه توضیحی بدین؟
آره منم يه همچين چيزي رو از بعضي از دوستان شنيدم ولي واقعا توجيهي براش پيدا نکردم. چون گوشي خودمم بعد از آپديت ، صداش خيلي بهتر شد.
کيبورد رو هم مي توني از اينجا بگيري :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيروز باشيد
DEICIDE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)