آمانی یه رنگ مشکی یک دست داره و قیمتش هم 20.000تومن ارزونتر فنلاند هست تو فامیل یکی داره ازش هم راضی هست
آمانی یه رنگ مشکی یک دست داره و قیمتش هم 20.000تومن ارزونتر فنلاند هست تو فامیل یکی داره ازش هم راضی هست
salam aghayon .ye soal
دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد ???????????kheilihayatye--mamnon misham
دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد ???????vajebe khodaei hal bediid
دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد
دوست من فایروال سیستمتو Off کن
اگه منظورت lock code كه مي توني با وارد كردن imei خودت تو اين سايت قفل گوشيتو بگيري.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم آیا ان70 ساخت آلمان چه معایبی داره![]()
دوستان سلام ! امروز من بعد از نصب چند برنامه که فکر می کنم علتش هم همونه گوشیم سرعتش به ور عجیبی افت کرد !!!!
به طوری که موسیقی و فیلم رو با تیک پخش می کنه !!! اون برنامه ها رم پاک کردم ویروسی بودنش هم چک کردم ولی فایده ای نداشت .
به نظر شما علتش چیه ؟
فکر کنم علتش باقی ماندن بعضی از فایلهای نرم افزارهای پاک شده در درایو c گوشی میباشد.
سلام دوستان ...
اين به نظر من مشكل بزرگي ...
ببينيد وقتي واسه يه نفر 2 يا 3 تا شماره ذخيره كردي كه مثلا يكيش موبايل و 2 تاي ديگه تلفن خونه هستن .. وقتي اون شخص بهت زنگ ميزنه فقط اسم اون رو مي نويسه و شما متوجه نميشي كه از كدوم شماره زنگ زده ... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)