با تشكر ...
اقا من الان Linux fedora را نصب كردم، ولي هيچ چيزي به اسم utility پيدا نكردم كه توش konsol را پيدا كنم!؟...
با تشكر ...
اقا من الان Linux fedora را نصب كردم، ولي هيچ چيزي به اسم utility پيدا نكردم كه توش konsol را پيدا كنم!؟...
گنوم یا kde؟! تو kde که خوب کلیک راست کن بیار روی کنسول!! یا از KMenu برید تو run command بنویسید xterm
تو گنوم هم از بخش Accessories ترمینال را انتخاب کنید.
در کدام میز کار؟؟
در میز کار KDE در Menu navigation دنبال زیر منویی به نام Utility و سپس روی Terminal کلیک کن.
xTerm هم هست که فکر نمیکنم در kde جدید تو منو ها باشه برای فراخونیش میتونی اینطور عمل کنی:
Alt+F2 و بزن xterm.
سلام
بچه ها شما می تونید وارد سایت sito.ir بشید ؟
من از دیروز هر کاری می کنم اصلا این سایت را برام نمی یاره
دلیلش چیه ؟
مشکل نداره میاد بالا.
از linuxshop.ir هممیتونی استفاده بکنی.
سلام
من از امروز تازه اومدم تو لینوکس
بی نهایت آماتورم
لینوکس:اوبونتو
سوالات :
چطور در لینوکس کانکشن بسازیم و از کجا کانکت شیم؟
فعلا اینو جواب بدید بعد خدمت می رسیم
ممنون
اگر منظورت dialup هست, اول ببین مودمت نصب هست یا نه ! به پست زیر مراجعه کنید :
برای ساخت کانکش و وصل شدن به اینترنت از برنامه ی gnome ppp استفاده کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بقیه سوالاتت اول به پست زیر مراجعه کنید. خیلی از سوالات قبلا جواب داده شده !
در نهایت جستجو در انجمن و گوگل فراموش نشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من می خواستم بدونم کدوم ورژن رو نصب کنم که کامل باشه و به کارم بیاد ؟ یکی گفت ubuntu
کدومش بهتره ؟
بعد چجوری می تونیم تغییرش بدیم ؟ باید زبان خاصی بلد باشیم؟
چجوری می تونم لینوکس رو درکنار ویستا یا xp روی یک درایو بریزم؟
با سپاس
سلام.
معمولا پیشنهاد میشه برای تازه کار ها توزیع ارسیکس یا اوبونتو استفاده بشه.
چه چیزش رو تغییر بدی ؟؟
شما برای اینکه جفتش رو با هم داشته باشی ابتدا ونیدوزت رو نصب کن و بعدش توزیع لینوکست رو.
موقع نصب لینوکس از فضای خالی موجود روی سیستمت استفاده کن و پارتیشن بساز که حداقل به پارتیشن های زیر نیاز داری :
home/
usr/
boot/
swap/
/
که برای حجم swap مقدار 2.5 برابر رم سیستمت قائل شو.
من ميخواهم روي سيستمم لينوكس نصب كنم ولي متاسفانه سيستمم قديميه (CPU2.4 CELERON,RAM256 ,GRAPHIC 64) حالا به نظر شما كدوم نسخه از لينوكس رو ميتونم نصب كنم كه مشكلي نداشته باشه ! و در اخر اگه ميشه در مورد نصبش هم راهنماييم كنيد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)