رانزه رو خود مخابرات انجام میده. شرکتها اجازه ورود به mdf رو برای مسائل مربوط به رانزه ندارند.
رانزه رو خود مخابرات انجام میده. شرکتها اجازه ورود به mdf رو برای مسائل مربوط به رانزه ندارند.
قبلا خاطرم هست نفر مربوط به رانژه از طرف همون شرکت مراجعه میکردا! بسیار خب، توی تهران زودتر از 72 ساعت انجام میدن ؟
از زمان دریافت درخواست رانژه از شرکت مربوط؛ بله. احتمالا زیر 72 ساعت کاری انجام بشه.
چندتا طرح جدید دیده بانت اضافه کرده . از جمله 8 مگ 1 ساله با 2 ترا حجم 350 تومن و...
یک ماهه 1024 گیگ حجم بعد جشنواره گذاشتن یکساله 2048 گیگ حجم؟ کلا داره حجم ها رو کم میکنه دیده بان نت.
چند روزه دیده بان افتضاح شده.
دوستان دیده بان نت درست شده کیفیتش؟
یا مثل قبل افتضاح هست پینگ و سرعت تک کانکشنش؟
وایرلسش که خیلی بهتر شده ......ای دی اس ال هم من فقط باهاش پی اس 4 بازی میگیرم کلا پشت کنسوله ......وایرلسش برای من باند رو تا 55 مگ باز کردن .و اکثراهم این سرعت رو دارم
من الان شاتل برای شرکت هم دارم خیلی پشیمونم ...کلا همه چیز رو مبینت برای شرکت
دوستان واسه شما هم در روز قطع میشه ؟ برای من از شنبه، (بماند که 12 روز اینترنت نداشتم) روز اول که تند تند هر چند دقیقه قطع و وصل میشد، تا آخر شب ادامه داشت، اما دو روز پیش اوکی بود، فکر کردم رفع شده، امروز دوبار دیگه این اتفاق افتاد
میخوام بدونم واسه شمام پیش میاد ؟
برای من ۳-۴ روزه ، اینترنتم نرمال نیست ، پاپداری اش کم شده ، مشکل های عجیب هم دارم ، مثلا دیشب سایت های داخلی رو برام خیلی کند باز میکرد ، اما ساخت های خارجی بدون مشکل باز میشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)