تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 89 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از گل پنجم من خابیدم و آماده بودم کلی بد و بیراه بار والورده کنم. صبج دیدم تیم تا حدی جبران کرده و نزدیک باخته والورده انگار خودزنی داره و کارایی میکنه که مفهوم نیست

شاید زیاده روی باشه اما به نظرم مدیریت والورده رو کنار بزاره و یه مربی بزرگ بیاره (هممون میدونیم خیلی بعیده) این فصل برد کردیم. فصلی که با رفتن نیمار کنار اومدیم و دو گانه بردیم

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

End Of An Era

Classic Puyol

4. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اتفاقا مدیرعامل احمق ما میدونه داره چی کار میکنه
    هرچند بدون درنظر گرفتن رتبه لوانته فرمشون تو 2 ماه اخیر عالی بود و میشد حدس زد بازی سختیه، اما بدون مسی هم باید این بازیو میبردیم. استراحت کردن مسی اصلا مشکلی نداره.

اما... (یه امای بزرگ)
    باید دید این استراحت به چه هدفی بود؟! من فکر میکنم دوستان مدیریت میخواستن مسی رو آماده 90 دقیقه بازی در یک بازی تجاری و تبلیغی در آفریقای جنوبی داشته باشن. احتمالا قرادادشون با اسپانسر اینو الزامی میکنه.

اگر قضیه همین باشه واقعا باید تاسف خورد به حال باشگاه که فعلا گویا قرار نیست از شر این تفکر غیر فوتبالی خلاص بشه.
    احتمال میدم از طرف مربی ارژانتین فشاری اومده باشه یا والورده خودش خاسته مسی بدون مصدومیت بره برا جام جهانی در هرصورت یه رکورد رویایی یعنی فصل بدون باخت به خاطر این مردک مسخره از دست دادیم.مطمئن باشید فصل بعد با این اقا به هیچ جامی نمیرسیم

6. این کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیست بارسلونا برای بازی خانگی مقابل رئال سوسیداد

غایبین: سرجی روبرتو محرومیت، توماس فرمائلن مصدومیت، پائولینیو مرخصی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخرین لیست بارسلونا با حضور اینیستا

به گفته والورده مسی استراحت میکنه. واقعا نمیشه سر از کارش دراورد. تو اوج سنگینی بازی ها تیم اصلی رو بازی داد و اروپا حذف شدیم. حالا که هیچ رقابتی نمونده یادش اومده استراحت بده. رکورد تاریخی که به فنا رفت مونده کفش طلا

9. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

11. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خدابده شانس به ذغالیا... دروازه بانان بایرن و لیورپول خدایی باید توسط پرز تقدیر بشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

پویول: بارسلونا، مسی را دارد اما فرصت سوزی می‌کند

پویول به عنوان اسطوره باشگاه و از کسانی که تعصب خاصی روی بارسلونا دارد، بار دیگر اعلام کرد که بارسلونا باید از بازیکنی چون مسی تنها در لیگ و اروپا استفاده کند و کوپا دل ری را به بازیکنان جوان و ذخیره اختصاص بدهد.

به هیچ عنوان قصد حمله کردن به هیئت مدیره باشگاه و والورده را نداشتم. فقط یک بحث را پیرامون اولویت‌ها باز کردم. از همه دعوت کردم که در این بحث شرکت کنند. چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟ باور دارم که ما تیم بهتری نسبت به رئال مادرید داریم اما این آنها بوده‌اند که در پنج سال، 4 قهرمانی اروپا کسب کردند. به نظر من راه حل، در اشتباه انتخاب نکردن اولویت‌هاست. ما در حال از دست دادن فرصت ها هستیم و این مرا به عنوان یک هوادار بارسلونا عصبانی می‌کند.

سه گانه بردن به طرزی عجیب، دشوار است. آمار و ارقام هم این را تایید می‌کنند. با این حساب، منطقی ترین راه این است که کوپا دل ری را بیخیال شویم. اشتباه برداشت نکنید. من هم عاشق بازی در فینال هستم اما منطق می‌گوید باید ذخیره‌ها و جوانان را در کوپا دل ری بازی بدهیم تا نشان دهند که ارزش اعتماد دارند یا نه. بازیکنان ثابت تیم هم باید این را درک کنند.

توییت من این بود. حرف من همیشه همین بوده و این توضیحات را می‌دهم تا اگر بشود از انتقاد من، برداشت سازنده شود. هواداران هم نباید از حذف تیم از کوپا دل ری یک درام بسازند. اولویت را به لیگ قهرمانان اروپا بدهید و از حذف از این تورنمنت ناراحت باشید. یا لیگ. دو تورنمنتی که بیشترین اهمیت و ارزش را دارند. توییت من نباید یک ضربه به والورده یا هیئت مدیره تلقی شود. دو گانه ارزش بسیار بالایی دارد و من از آن خبر دارم. تنها می‌خواستم بحث بر سر اولویت‌ها را باز کنم.

ما تیمی فوق العاده داریم و ما مسی را داریم. به نظرم لیگ قهرمانان اروپا تاثیر بسزایی در برند یک باشگاه و حتی انتخاب برنده توپ طلا دارد. من به شخصه هیچ تردیدی ندارم که چه کسی بهترین بازیکن دنیاست اما از لئو باید در لیگ و لیگ قهرمانان اروپا بهره برداری شود. مطمئنم که شما هم با من موافق خواهید بود. بازیکنان در بازی برگشت مقابل رم خسته بودند. در شرایط عادی امکان نداشت چنین اتفاقی رخ بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Lionel Messi unlikely to leave Barcelona for other European club but wants Newell's Old Boys stint

I'm increasingly sure that in Europe, Barcelona will be my only club, Messi said in an interview with Argentine television station El Trece

I always said I wanted to play in Argentine football one day, I don't know if it will happen but I have it in my mind

It would be at Newell's, nowhere else. I would like to do that for at least six months, but you never know what will happen

My dream was to play for Newell's as a kid, going to the matches with my dad, my brothers, my friends... after that; circumstances in life took me elsewhere but I still have that in mind

16. 3 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Barcelona news: Clement Lenglet signing to be announced imminently after activating clause

La Liga champions Barcelona have activated the €35m (£30.5m) release clause in Lenglet’s contract, according to Spanish radio station Cadena COPE

.........

18. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •