تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 91 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا نهایت قدر نشناسیه که اینجوری کونته رو سیبل انتقاد قرار داد، همین دو هفته پیش همه از بازی چلسی جلوی بارسا تعریف میکردن، حالا یکدفعه کونته بد شد ؟!!
    چالوباه رو مگه کونته فروخت ؟‌درینک واتر رو مگه کونته خریده ؟‌ فابرگاس رو بازی نده، کی رو بزاره ؟‌ باکایوکو ؟!! دلیل اینکه پدرو هم فیکس بود این بود که کانته نبود و باید یکی باشه که ضعف فابرگاس توی دفاع رو پوشش بده که پدرو بهترین گزینست برای این منظور. حالا مثلا توخل دیشب بود، چلسی نهایتش چهارتا شوت هم میزد ولی در عوض پنج تا گل میخورد. کیهیل رو که انداخته بیرون، موراتا هم که آشغاله و بهترین تصمیمه که بهش بازی نمیده. لوفتوس چیک هم اصلا هافبک وسط نیست که اگه بودش، بخواد کاری بکنه، یه بازیکنی در حد راس بارکلیه، بازیکن های انگلیسی رو الکی گنده میکنن وگرنه لوفتوس چیک هم خیلی معمولیه. ویلیان تو سه چهار بازی اخیر، بهترین بازیکن چلسی بوده و بایدم فیکس میبود دیشب. مشکل چلسی مربیش نیست، مشکل خرید بازیکن آشغال و فروش بازیکن های خوب تیمه و اینکه مربی تیم تو نقل و انتقالات هیچ کارست.
    توخل این فصل مربی چلسی بود، الان چلسی دهم جدول بود. حداقل به خاطر کاری که کونته فصل قبل برای چلسی کرد و کاری که این فصل با این بازیکن های داغون کرده، باید احترامش رو نگه داشت. یونایتد با اون همه خرج و بازیکن گرون قیمت، بهتر از چلسی کونته نتیجه نگرفته.
    داداش واقعا جاي بحث زياده ولي حوصله اش نيست فقط همينو بگم مربي مسئول كل اتفاقات تيم هستش ! اگر ميبينه براش بازيكن ميخرن ميتونه راحت استعفا بده بره ولي كونته فكر پولشه و قشنگ داره لج بازي ميكنه با تركيبي هم كه گذاشته مشخصه همه چي ! لوفتوس چك سگش ميارزه به باكايوكو و درينك واتر ! يا چالوبا بازيكن فوقالعاده اينده داري هستش كمي بهشس ميدون ميداد از امثال درينك واتر بهتر ميشد !

من منكر خدمات كونته نيستم و برام مربي بارزشي هستش ولي عملا رسيده اخر خط تو چلسي مديريت هم بدشون نمياد زودتر اخراجش كنند البته خود كونته هم بدش نمياد ! چون بلافاصله ميره پاريس يا رئال !

كل بحثهمينه كه چلسي توان رقابت با منچستر ها و سال بعد ليورپولي كه با پول فروش كوتي تقويت ميشه رو نداره مگر اينكه 5-6 بازيكن تاپ و تراز اول و تاثير گذار بخره ! كه اونم بعيده ! حداقلش اينكه تيممون بشه مثل ليورپول كه بازي زيبا انجام ميدن حالا ببازن هم مهم ني !

مربي كه تيمش رو بدون مهاجم نوك ميفرسته تو زمين و تيمش يه دونه شوت هم نميتونه تو چارچوب بزنه وقت جداشدنش رو عملا داره نشون ميده !

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من در هر حالتی از کونته دفاع میکنم حتی تو شرایط الان که کاملا مشخصه اصلا براش مهم نیست چه اتفاقی میخاد برا تیم بیفته.اخرش یکی بایذ به این نفهمای باشگاه یه چیزایی رو حالی کنه و به نظرم کونته در حد توانش این کار رو کزد.شاید برای اولین بار باشه تو این شرایط از یه مربی دفاع میکنم چون عملا نتایج تیم ما هیچ ارتباطی به مسایل فنی نداره.
    دیروز فراتر از اسفناک بودیم و هممونم اینو میدونیم ولی چند در صد اتفاقات چند وقت اخیر انصافا تقصیر کونته ست؟همه ما سال قبل تعهد و تعصب کونته به نیم رو دیدیم و به نظرم شایسته احترام بیشتری هستش.کونته صد در صد میره و بحثی در این باره نیست ولی بدون کوچکترین شکی سالها حسرت ش رو ما هوادارا خواهیم خورد.
    اولین حسی که بازی دیروز به من منتقل میکرد این بود که چرا اینا هیچ تلاشی نمیکنن .سیتی واقعا قدرتمند بود و شکی در این نبود ولی در مقابل بنا به دلایل بالا بدترین چلسی هم در مقابلش بود که کمترین علت این بد بودن مسایل فنی بود

4. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

منم دوست ندارم از کونته انتقاد کنم چون همانظور که دیدیم بهترین توصیفو گواردیولا ازش کرد پس مربی خیلی بزرگیه ولی نمیدونم چرا لیورپول باید جلوی سیتی اونطوری بازی کنه اما چلسی باید انقدر حقیر بازی کنه

تو دروازه و دفاع مقایسه کنیم کفه ترازو به نفع چلسیه تو هافیک ها هم باز چلسی برتره در خط حمله هم مانه - صلاح - فیرمینو را با موراتا - هازارد و ویلیان مقایسه کنید چیز زیادی کم نداریم اما بازی اونا کجا و بازی ما کجا!

بازی قبلی کورتوا از کونته ایراد گرفت این بازی هم هازارد پس مشخصه کم کم ابهتش در رختکن از بین رفته و بازیکنان انرژی لازم را براش خرج نمی کنند

6. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

منم دوست ندارم از کونته انتقاد کنم چون همانظور که دیدیم بهترین توصیفو گواردیولا ازش کرد پس مربی خیلی بزرگیه ولی نمیدونم چرا لیورپول باید جلوی سیتی اونطوری بازی کنه اما چلسی باید انقدر حقیر بازی کنه

تو دروازه و دفاع مقایسه کنیم کفه ترازو به نفع چلسیه تو هافیک ها هم باز چلسی برتره در خط حمله هم مانه - صلاح - فیرمینو را با موراتا - هازارد و ویلیان مقایسه کنید چیز زیادی کم نداریم اما بازی اونا کجا و بازی ما کجا!

بازی قبلی کورتوا از کونته ایراد گرفت این بازی هم هازارد پس مشخصه کم کم ابهتش در رختکن از بین رفته و بازیکنان انرژی لازم را براش خرج نمی کنند
    خب بهرحال هر مربی یه تاکتیک خودش رو داره، امثال کونته و مورینیو بیشتر کارهای دفاعی رو میپسندن و امثال گواردیولا و کلوپ، فوتبال هجومی. ولی وقتی میرین و کونته رو میارین، باید ابزار کارش رو بهش بدین و اختیار کامل داشته باشه که هر جور میخواد بازی کنه. اگه فوتبال هجومی میخواستن، میرفتن کلوپ رو قبل اینکه بره لیورپول میگرفتن. اینکه بگیم چرا لیورپول اونجوری بازی کرد جلوی سیتی ولی چلسی نمیتونه اونجوری بازی کنه، خب بخاطر تفاوت فلسفه مربی هاست. البته مانه و صلاح و فیرمینو از موراتا و ویلیان خیلی بهترن، موراتا که داغونه نکبت.
    بازیکن ها هم وقتی میبینن باشگاه به مربی اهمیت نمیده و همه میدونن که کونته آخر فصل میره، بی خیال میشن و هیچ انگیزه ای ندارن. هافبک های لیورپول از چلسی خیلی بهترن، چلسی به جز کانته چی داره ؟‌ فابرگاس که نمیتونه راه بره یا باکایوکوی داغون یا درینک واتر !!! لیورپول، امره جان، هندرسون، میلنر، چمبرلین، لالانا، واینالدوم داره که همشون از هافبک های چلسی به جز کانته بهترن. دفاع چلسی هم چندان تعریفی نداره، موزس و آلونسو نهایتش در حد تیمی مثل لسترن نه چلسی.
    اینکه مبینیم گواردیولا الان داره انقدر راحت همرو میبره، به خاطر خرج های نجومیه که کرده، کونته هم هر کس رو میتونست بخره براش میخریدن، الان بالاتر از سیتی بود. گواردیولا همین الان میومد تو چلسی، هیچ کاری نمیتونست کنه یا خود کلوپ هم تو لیورپول همه کارست و هر کس رو بخواد میخره نه مثل اینجا که یه مشت آشغال ارزون میخرن و از مربی انتظار دارن معجزه کنه. تو اتفاقات این فصل چلسی، نود درصد مدیریت باشگاه مقصره و کونته ده درصد. همین کونته دیشب هجومی میچید تیمو و یک گل هم میزد ولی در عوض 4-1 میباخت، همه ازش انتقاد میکردن و میگفتن آبروی چلسی رو برد.
    Last edited by Barry Allen; 05-03-2018 at 18:19.

8. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسي چند تا راه بيشتر نداره ! 1- يا مياد به كونته اعتماد ميكنه دستش رو تو خريد هاي درجه يك و خرج هاي انچناني باز ميزاره تا با خريد هاي مورد نيازش و فروش اشغال هاي بيشمار تيم رو رو براه كنه ! ( ببين چلسي چقدر بدبخت شده ويليان شده بهترين بازيكنمون )
    2- كونته رو اخراج كنه و بره انريكه يا انجلوتي رو بياره و همين انگل ها رو حفظ كنه و چند تا خريد مثل لرد متيئو انجام بده و چلسي رو براي هميشه نابود كنه بره پي كارش !
    3- ميره توخل رو مياره ! براش 6 تا خريد تاپ انجام ميده و دستش رو باز ميزاره و بازيكن هاي جوون رو بر ميگرده به تيم ( توخل خداي بازي گرفتن از جووناس ) ( همينطور از نظر تاكتيكي بسيار غني و عالي هستش )

4- ابرامويچ با يه قيمت عالي تيم رو ميفروشه به عرب ها مخصوص عربهاي مخالف شيخ منصور كه بيان براي رو كم كني همديگه اورت پول خرج كنند براي تيم ! با اين شرايط يه مربي خوب مياد بالا سر تيم و 5-6 تا خريد تاپ انجام ميشه و تيم ابهتش بر ميگرده !

اما

اگر اين وضعيت ادامه پيدا كنه دير نيست روزي كه چلسي تبديل بشه به تيمي مثل لستر و نيوكاسل و ... ( تيممون الان فقط 2 -3 تا بازيكن داره كه به قيمت خوب ميخرن ) ولي مثلا ليورپول همين الان برا مانه و صلاح ( بازيكن سابق خودمون ! خاك بر سر كسي كه امثال اينو و دي بروين و لوكاكو و ... رو از دست داد ) و فرمينيو و .... رو داره كه ميتونه خيلي گرون بفروشه!

پ . ن : سوتفاهم در مورد پست قبلي من نشه كونته يكي از بهترين مربياني كه چلسي به خدش ديده حيف كه افتاد تو دوران بازيكن هاي گشادي مثل فابرگاس ( اقا اين نميخواد بره گورشو كم كنه ؟ )

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چلسي چند تا راه بيشتر نداره ! 1- يا مياد به كونته اعتماد ميكنه دستش رو تو خريد هاي درجه يك و خرج هاي انچناني باز ميزاره تا با خريد هاي مورد نيازش و فروش اشغال هاي بيشمار تيم رو رو براه كنه ! ( ببين چلسي چقدر بدبخت شده ويليان شده بهترين بازيكنمون )
    2- كونته رو اخراج كنه و بره انريكه يا انجلوتي رو بياره و همين انگل ها رو حفظ كنه و چند تا خريد مثل لرد متيئو انجام بده و چلسي رو براي هميشه نابود كنه بره پي كارش !
    3- ميره توخل رو مياره ! براش 6 تا خريد تاپ انجام ميده و دستش رو باز ميزاره و بازيكن هاي جوون رو بر ميگرده به تيم ( توخل خداي بازي گرفتن از جووناس ) ( همينطور از نظر تاكتيكي بسيار غني و عالي هستش )

4- ابرامويچ با يه قيمت عالي تيم رو ميفروشه به عرب ها مخصوص عربهاي مخالف شيخ منصور كه بيان براي رو كم كني همديگه اورت پول خرج كنند براي تيم ! با اين شرايط يه مربي خوب مياد بالا سر تيم و 5-6 تا خريد تاپ انجام ميشه و تيم ابهتش بر ميگرده !

اما

اگر اين وضعيت ادامه پيدا كنه دير نيست روزي كه چلسي تبديل بشه به تيمي مثل لستر و نيوكاسل و ... ( تيممون الان فقط 2 -3 تا بازيكن داره كه به قيمت خوب ميخرن ) ولي مثلا ليورپول همين الان برا مانه و صلاح ( بازيكن سابق خودمون ! خاك بر سر كسي كه امثال اينو و دي بروين و لوكاكو و ... رو از دست داد ) و فرمينيو و .... رو داره كه ميتونه خيلي گرون بفروشه!

پ . ن : سوتفاهم در مورد پست قبلي من نشه كونته يكي از بهترين مربياني كه چلسي به خدش ديده حيف كه افتاد تو دوران بازيكن هاي گشادي مثل فابرگاس ( اقا اين نميخواد بره گورشو كم كنه ؟ )
    اینجوری که بوش میاد گزینه دوم از بقیه محتملتره.
    و اما درباره فابرگاس بنده هم شدیدا با شما هم عقیدم.فابرگاس یکی از اون بازیکنا بوده که فوتبالشو تو سه باشگاه طراز اول اروپا تا الان انجام داده و تو هیچ مقطعی هم لیاقت پوشیدن پیراهن هیچ کذوم از این سه تیمم نداشته.از این بشر متنفرم.و اما در میان انبوه گشادا و بی شعورای تیم برای شخص من منفورترینشون بدون شک موززه .شخصا اعتقاد دارم یه سری از گاوها از این بشر بیشتر میفهمن و ای کیوی بالاتری دارن.جالبه یکی از دوستام میگه موزز بازیکن زحمت کشیه و من همیشه در جوابش میگم خرم حیوون زحمتکشیه هر چند خر قطعا ارزشمند تر از یکی مثل موززه.
    باور کنید به جز کانته از هیچ‌کدوم از بازبکنای تیم دلخوشی دارم حتی ازارد هم بعضی وقتا رو مخه تو این تیم.
    کونته تا اخر عمرش این بازیکنا و مدیران رو فراموش نمیکنه و با شناختی که از کونته دارم تو سالهای اینده به این موضوع اشاره خواهد کرد و از ان به نفرت یاد خواهد کرد.

12. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گزارش مت لاو خبرنگار تلگراف از دلیل غیبت کانته در مقابل منچسترسیتی؛ کانته در تمرین روز جمعه غش کرده است!

"انگولو کانته در تمرین قبل از بازی با منچسترسیتی غش کرده است! بازیکن های چلسی بعد از اینکه کانته در جلوی آنها غش کرد فکر میکردند که او مشکل قلبی دارد ولی بعد از انجام آزمایشات مشخص شد که او مشکل قلبی ندارد و به همراه تیم برای بازی با منچسترسیتی به شهر منچستر سفر کرد. پزشکان چلسی بلافاصله بر سر کانته رفتند و او هوشیاری خود را به دست آورد، کانته برای چند سری تست های قلب به پیش متخصص فرستاده شد که خوشبختانه مشکلی قلبی برای او تشخیص داده نشد. بعد از تست، متخصصین تشخیص دادند که کانته مشکلی برای بازی مقابل منچسترسیتی ندارد ولی او روز یکشنبه حال خوبی نداشت پس به همین دلیل چلسی در مورد او ریسک نکرد. پزشکان دلیل غش کردن کانته را تشخیص ندادند ولی برف و یخبندان لندن ممکن است یکی از دلایل غش کردن او باشد. کانته روز دوشنبه به کوبهام برگشت و بدون مشکل تمرین کرد و انتظار میرورد که او برای بازی هفته آینده مقابل کریستال پالاس و بارسلونا مشکلی نداشته باشد"

14. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

واقعاْ افتضاح تاکتیکی کونته رو تو بازی دیروز شاهد بودیم! صفر شوت به سمت چارچوب.

قشنگ بعد از دیدن ترکیب اولیه مشخص بود فقط می خواد دفاع کنه که چندتا گل نخوریم و نتیجه ۱ هیچ کاملاْ مورد قبول آقا بود.
    واقعاْ تو این چندین سالی که بازیهای چلسی رو پیگیری میکنم تا حالا همچین بازی افتضاحی ندیده بودم. تک تک ثانیه هاش زجر بود. حقارت به معنای واقعی کلمه. زمان آورام گرانت، ویلاش بوآش و بنیتز هم یادم نمیاد اینجوری حقیرانه بازی کرده باشیم.

کونته نه دیگه انگیزه کار کردن داره و نه دیگه حرف جدیدی واسه گفتن. دوران گرفتن ژست مستر تاکتیسین هم تموم شده. بنده خدا فکر میکرد مثل سابق پول به پاش میرزن و هر بازیکنی بخواد راحت در اختیارش میزارن غافل از اینکه داداش یه 5 شیش سالی دیگر رسیدی.

بهونه نداشتن بازیکن هم دیگه نخ نما شده. اون دفعه هم گفتم به غیر من سیتی باقی تیما از نظر بازیکن وضعیت بهتری از ما ندارن ولی دارن خیلی بهتر کار میکنن نمونش لیورپول. کونتینو رو فروخت و الان رده دوم جدوله. به شخصه اعتقاد دارم با همین بازیکنا داغون هم میشه و باید بهتر نتیجه گرفت.

کسی از این فصل توقع قهرمانی یا حتی دومی هم نداشت ولی دیگه نگرفتن سهمیه لیگ قهرمانان قابل توجیه نیست.

16. 2 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

کونته نه دیگه انگیزه کار کردن داره و نه دیگه حرف جدیدی واسه گفتن. دوران گرفتن ژست مستر تاکتیسین هم تموم شده. بنده خدا فکر میکرد مثل سابق پول به پاش میرزن و هر بازیکنی بخواد راحت در اختیارش میزارن غافل از اینکه داداش یه 5 شیش سالی دیگر رسیدی.

بهونه نداشتن بازیکن هم دیگه نخ نما شده. اون دفعه هم گفتم به غیر من سیتی باقی تیما از نظر بازیکن وضعیت بهتری از ما ندارن ولی دارن خیلی بهتر کار میکنن نمونش لیورپول. کونتینو رو فروخت و الان رده دوم جدوله. به شخصه اعتقاد دارم با همین بازیکنا داغون هم میشه و باید بهتر نتیجه گرفت.

کسی از این فصل توقع قهرمانی یا حتی دومی هم نداشت ولی دیگه نگرفتن سهمیه لیگ قهرمانان قابل توجیه نیست.
    باقی تیمها ترکیب بهتری ندارن ؟!! خودتو به خواب زدی یا توهم زدی که امثال درینک واتر و باکایوکو خیلی خوبن ؟!!
    نگران تاکتیک های افتضاح کونته هم نباش، فصل بعد انریکه میاد و از تاکتیک های فوق العادش میتونی لذت ببری فصل بعد میبینیم با همین بازیکن های داغون چه نتایجی میگیره استاد انریکه، البته انریکه قطعی نیستشا چون اختیار کامل تو نقل و انتقالات خواسته، شاید به جاش استاد آنجلوتی بیاد و امثال شما رو با تاکتیک های روزش مجذوب کنه

18. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم موافقم تركيب منچستر ها و ليورپول و تاتنهام و حتي تا حدودي ارسنال بهتر از چلسي هستش بدون شك ! چلسي نهايتا يه هازارد رو داره كه قشنگ داره با بازيش آلارم ميده كه ميخواد بره آخر فصل و شك نكنيد ميره هر چند ازش اصلا خوشم نمياد و دوس دارم مثلا با گرت بيل و ايسكو معاوضه اش كنيم ! كورتوا هم احتمال زياد ميره پاريس دست به نقد نشسته و ميخوادش ! باز از اين بشر اصلا خوشم نمياد و ترجيح ميدم بره بجاش يه دروازه بان ديگه بياد !

فابرگاس - پدرو -ويليان - موزسس و كيهيل و درينك واتر و پالميري و تا حدودي ازپيلي و الونسو نهايتا ميتونند تو تيمي مثل سوانسي بازي كنند و لباس چلسي براي اين بازيكن ها فوقالعاده گشاده ! مخصوصا فابرگاس كه هميشه عامل شور ش تو تيم بوده و عليه مربي ها كار كرده !

اين بازيكن ها بايد برن و يه نسل جديد بياد بجاشون حالا اگر با بازيكن هاي تاپ و عالي باشه چه بهتر اگر نشد ترجيح ميدم بازيكن هاي جوان و اينده دارمون بيان جاشون رو بگيرن !

ترجيح من براي مربي هم بدون شك توخل هستش . بازي زيبا و تاكتيك ها مختلف و استفاده از بازيكن هاي جوون ميتونه پيادمد اومدن توخل باشه برامون ( البته شك نكنيد اينا اونقدر بي عرضه هستند كه اون قدر دست دست ميكنند تا ارسنال بياد توخل رو بگيره ) ! شخصا اگر انريكه يا انجلوتي بياد حتي تيم رو قهرمان هم بخوادن بكنند كلا ديگه اخبار و باز يهاي تيم رو دنبال نميكنم !

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •