بسته هاش تا حدودی شاید خوب باشه
باید دید وضعیت چه جور میشه
کابل مسی دیگه جوابگوی سرعت نیست
بسته هاش تا حدودی شاید خوب باشه
باید دید وضعیت چه جور میشه
کابل مسی دیگه جوابگوی سرعت نیست
مخابرات ظاهرا داره روی FTTH کار می کنه. توی فرم هاش زده up to 50 mbps ترافیک ۵۰ گیگ ماهانه ۶۰ هزار تومان
فیبر نوری میگفتن فقط به صورت آزمایشی به استان بوشهر و مازندران ! دادن , که مثل اینکه دروغ بود تو اصفهان و چند تا شهر دیگه مثل اینکه دارن میدن .. عکس هاشم تو اینترنت هست یه سری رفتن تو محله های درب و داغون دارن فیبر میکشن با کلی تجهیزات به یه خونه هایی که اصلا معلوم نیست سکنه داشته باشه چه برسه به کامپیوتر و موبایل و روتر بی سیم !
اتصال دانشگاه پیام نور شهرستان انار به فیبر نوری !
اینم فیبر نوری به پادگان
![]()
ببینید خداوکیلی کجا دارن فیبر میکشن ! اون لوله روکار هم احتمالا برای انتقال فیبر از پیاده رو به خونه هست !
![]()
کشیدن فیبر نوری به معنای راه اندازی FTTH نیست! تنها کاربردش که اینترنت نیست.
خونه قبلی ما در مجتمعی تازه ساز بود که خط تلفن کلا نداشت (فکر کنم بالای ۳۰۰ تا واحد بود)، بعد چند وقت از مخابرات یک دونه فیبر نوری کشیدن و یک دستگاه هم نصب کردن و به همه ی خونه ها تلفن دادن .میگفتن همون یک خط فیبر حداقل ۹۵۰ تا خط تلفن رو جواب میده (جریان ماله ۳ سال پیشه)
بعدش هم من روی همون خط ADSL از مخابرات گرفتم (تا مگ ۹ راحت میرفت) (از زمانی که به ۲۰۲۰ زنگ زدم برای سرویس تست در کمتر از نیم ساعت رانژه شد!!!) . کاربرد این فیبرها میتونه جدای از دیتا برای وصل کردن تلفن هم باشه. دیگه مثل قدیم برای تلفن سیم مسی نمی کشن
Last edited by karname; 08-01-2017 at 15:07.
بحث فیبر نوری بحث خوبی هست
لطفا اینجا بحث نکنید چون تاپیک ایرانسله
اگر علاقه به فیبر نوری دارید تاپیک بزنید
دوستان سلام . مودم z6000 مشکل سیگنال خیلی ضعیف wifi دارم . همه firmware ها و مود های مختلف wifi رو هم امتحان کردم . کسی همچین مشکلی داره ؟ راه حل ؟
مودم Z6000 توسط دیجی کالا هم برای فروش با قیمت 162000 عرضه شد
این تست سرعت
من روز شنبه خریدم امروز با کلی پیگیری وصل شد بسته ای هم که روی مودم خریده بودم (3گیگ +1.5 گیگ شبانه ) فعال نشده بود
مجبور شدم که خودم بسته بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)