تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 91 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

الهلال صعود کرده! بازی رفت 1 بر 1 مساوی شده و الهلال گل زده در خانه پیروزی داره هر چند بازی در زمین بی طرف بود!
    الریان هم به احتمال زیاد بازی بعدی الهلال رو میبره چون دیگه الهلال انگیزه ای نداره مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
    آره درسته. قانون گل زده در خانه حریف در بازی های رو در رو وجود داره (فکر کنم ورزش 3 هم طبق معمول اشتباه کرده بود). تنها شانس ما برای بازی آخر نبردن الریان هست. البته الهلال نمی تونه در بازی آخر بی انگیزه باشه چون صعود به عنوان تیم اول براش ارزشمند هست.

2. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اصن کاری به نیمکت ضعیف پرسپولیس تو این فصل که تمامش تقصیر برانکو هستش ندارم چون قبلا بارها اشاره شده، و اصلنم نمی‌خوام به برانکو گیر بگیرم که چرا به بازیکنان ذخیره اینقدر کم بازی می‌ده تا فاصلشون با تیم اصلی اینقدر زیاد بشه، اما یه خواهش از دوستان و طرفداران و کارشناسان این تاپیک دارم، اونم این که مگر غیر از اینه که تعویض باید بر اساس یک هدفی صورت بگیره، الان واقعا تعویض دقیقه نودی احمدزاده با الوان زاده چه توجیهی داره؟ الوان زاده تو سه دقیقه می‌خواد چیکار کنه؟ چرا برانکو اینقدر در زمینه تعویض افتضاحه؟ چرا اینقدر کم تعویض می‌کنه؟ قبلا تو تیم ملی هم همین بود. تو فصل قبل و این فصل هم خیلی کم تعویض می‌کرد، بهش میگفتن چرا تعویض زیاد نمی‌کنی؟ می‌گفت به تیم برنده که دست نمی‌زنن! این جمله مضخرف رو اولین بار گفته که اینم یاد گرفته! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و اگه یه تیم چند بازی قبلش رو هم برده باشه، بنا به شرایط حریف باید ترکیب تیم رو عوض کنه. برانکو با همین طرز فکر اینقدر کم تعویض می‌کنه که فاصله نیمکت و تیم اصلی اینقدر زیاد شده و بازیکنی وجود نداره که در شرایطی که بازی به گره می‌خوره بیاد شرایط رو عوض کنه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پسر چقد حساس شد...
    اقا به نظرتون اخر هفته میشه رفت استادیوم؟؟

من تا حالا استادیوم نرفتم که هیچ، این اولین باره که میام تهران و مستقر میشم!!! خوابگاه نشینم...
    کسی اگر میره استادیوم منم ببره با خودش!( پول همه چیم رو خودم میدم فقط من ادرس اینا رو بلد ندارم و اینکه ممکنه تو صف بمونم و نتونم برم تو! مثلا چه ساعتی باید رفت استادیوم؟؟؟؟)

بعد اینجا تو خوابگاه، ماه‌پاره داره ولی تلویزیون عادی نداریم، هیچ روشی هم نیست که فوتبال ببینم رو یاه‌ست تنظیم کرده :((((

5. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

واقعا هر بازی چند موقعیت باید از دست بدیم؟ اونم تو این سطح! مقابل الهلال عالی بودیم! غیر از ضربات اخر که...!
    هفته اخر باید ببریم و چیزی برای ما تفاوت نداره! اما الریان فقط نباید ببره اونم تو خونه ...نمی دونم بگم امکان داره عربی بازی؟! اونم در حالی که الهلال ببازه دوم می شه و اونور به تیم قوی تر خواهد خورد و بازی برگشت هم خارج خونه می شه براش....تو فوتبال اسیا همه چی ممکنه! به هر حال چه بریم بالا چه نریم برای اعاده حیثیت باید الوحده رو ببریم! چون اگه نبریم نشون می دیم که شایسته صعود نبودیم! چه گروه سختی بود انصافا...گروه ذوب اهن هم خیلی سخته...ازون ور دو گروه دیگه واقعا اسونن! خدایی خارج از تعصب...

7. 2 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم شد بازی؟ ادم حالش بد میشه...بدون برنامه...یک مشت بازیکن میلیاردی بی عرضه

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اینم شد بازی؟ ادم حالش بد میشه...بدون برنامه...یک مشت بازیکن میلیاردی بی عرضه
    با تیم محلی که بازی نکردیم!!! الهلال یکی از قدرت های اسیا س! بیرون از خونه می خواستیم چجوری بازی کنیم؟ استاد درخشان بعضی از دوستان دوس دارن!!!
    من که از همشون جز طارمی راضی ام...دمشون هم گرم...
    سه بازی و سه پنالتی گرفته نشده رو هم اضافه کنید به بدشانسی ها! داوری تو لیگ و اسیا همیشه به ضرره!
    واقعا انتظار داشتین سه تا به الهلال بزنیم؟!!!!!!!

11. 2 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فاز بعضی از این برانکوفن‌ها رو متوجه نمیشم که تا از وضعیت تیم و بازیکن‌ها یه انتقادی میشه پای درخشان رو وسط میکشن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تیم محلی که بازی نکردیم!!! الهلال یکی از قدرت های اسیا س! بیرون از خونه می خواستیم چجوری بازی کنیم؟ استاد درخشان بعضی از دوستان دوس دارن!!!
    من که از همشون جز طارمی راضی ام...دمشون هم گرم...
    سه بازی و سه پنالتی گرفته نشده رو هم اضافه کنید به بدشانسی ها! داوری تو لیگ و اسیا همیشه به ضرره!
    واقعا انتظار داشتین سه تا به الهلال بزنیم؟!!!!!!!
    اگر منی که از بچگی فوتبال بازی کردم ..میگم این تیم بدون برنامه بوده و در همین لیگ داغون خودمون هست
    و گرنه این طارمی انصافا چه کار میکنه اونجا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

فاز بعضی از این برانکوفن‌ها رو متوجه نمیشم که تا از وضعیت تیم و بازیکن‌ها یه انتقادی میشه پای درخشان رو وسط میکشن
    برانکو فن!!! من قدردان هستم نه طرفدار بازیکن یا کسی! بهتره بپرسیم ایا شما رضاییان فن نیستی؟!
    فقط برای تذکر:برای من اسم پرسپولیس فقط مهمه! برانکو عالی کار کرده و دستش هم درد نکنه! امثال شماها هم 2 سال دیگه که برانکو رفت و یه ایرانی سرمربی شد و باز تو دور باطل قهرمان نشدن افتادیم می فهمین که رمز قهرمانی ما اتحاد و مربی کار بلد بوده نه اینکه اینو و اون رو بکوبیم! ملت عجیبی هستیم!
    Last edited by Amir faz; 24-04-2017 at 23:06.

15. این کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اگر منی که از بچگی فوتبال بازی کردم ..میگم این تیم بدون برنامه بوده و در همین لیگ داغون خودمون هست
    و گرنه این طارمی انصافا چه کار میکنه اونجا؟
    فوتبال اسیا همینه! بازی استقلال رو تو اسیا دیدین؟ بازی امروز ذوب-العین رو دیدین؟ قرار نیس الکلاسیکو ببینید! مشکل اینجاس دیشب الکلاسیکو دیدیم انتظار اونو داشتین حتما!!!! فوتبال اسیا همینه...نه باشگاهی بلکه ملی ش هم همینه!
    طارمی نیاز داره که یه مهاجم 6 دانگ بیاد کنارش تا ترس نیمکت نشین شدن رو هم حس کنه...

17. این کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •